NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:41

NRK - 08 mai 21 kl. 09:20

Samarbeider om byjubileene

Arendal og Risør skal samarbeide om deler av feiringen av byjubileene om to år. I 2023 blir både Arendal og Risør 300 år, og byene inviterer kongehuset på besøk i forbindelse med feiringen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Risør, Arendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samarbeiderom , byjubileene
NRK - 22 mars 21 kl. 16:14

FHI samarbeider med fleire land

Smitteverndirektør i FHI, Geir Bukholm seier til Nyhetsettermiddag at dei samarbeider med andre nordiske land, men også med tyske og britiske myndigheiter om få meir informasjon om AstraZeneca-vaksinen og moglege biverknader. Han fortel at tilliten til vaksinen er eit moment som spelar inn når dei no skal gjera ei vurdering av vaksinen. På spørsmål om ein kan droppa AstraZeneca-vaksinen for å få høgare tillit til vaksinasjonsprogrammet, svarte Bukholm at det er ei vanskeleg vurdering.

NRK - 16 mars 21 kl. 14:33

AstraZeneca-konklusjon på torsdag

Verdens helseorganisasjon (WHO) og Det europeiske legemiddelbyrået (EMA) samarbeider om å granske AstraZeneca-vaksinen, for å se om det er noen sammenheng mellom vaksinen og enkelte tilfeller av blodpropp. EMA varsler at det vil komme en konklusjon på torsdag. Byrået sier på en pressekonferanse i tirsdag at det foreløpig ikke grunnlag for å si at vaksinen fører til blodpropp..

Aftenposten - 21 mars 21 kl. 10:48

Samarbeider med Sløseriombudsmannen: – Jeg er vel en forræder

Morten Traavik skulle egentlig avsløre Are Søberg som Sløseriombudsmannen i et PR-stunt..

NRK - 05 april 21 kl. 21:48

Oljefondet med omstridt investering

Oljefondet har investert flere hundre millioner i selskap som samarbeider med militærstyret i Myanmar. Ved utgangen av 2020 var det investert over 840 millioner norske kroner i et selskap med tette bånd til diktaturet, ifølge en rapport..

E24 - 06 april 21 kl. 08:21

Questerre og Zeg Power samarbeider om blått hydrogen

Questerre har inngått intensjonsavtale med norske Zeg Power knyttet til produksjon av blått hydrogen i Quebec..

NRK - 07 april 21 kl. 20:32

AstraZeneca undersøker bivirkninger

AstraZeneca sier de jobber for å forstå mekanismene som kan forklare de sjeldne blodpropptilfellene knyttet til koronavaksinen deres. De samarbeider også med myndigheter for å oppdatere produktinformasjonen om mulige bivirkninger, skriver selskapet i en pressemelding..

NRK - 13 april 21 kl. 22:57

Sønnen samtykker til fengsling

Sønnen til Tor Kjærvik samarbeider med politiet og samtykker til varetektsfengsling, opplyser hans forsvarer, John Christian Elden. Sønnen er siktet for å ha drept faren og for drapsforsøk på farens samboer på Røa i Oslo mandag kveld..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 09:17

Sørlendingene trekker hverandre mot verdenstoppen: – Blir dynamitt når de samarbeider

Kristiansanderen Kristoffer Halvorsen (25) og mandalitten Søren Wærenskjold (21) bærer frukter av sitt nye samarbeid..

E24 - 16 april 21 kl. 20:20

DNB frykter mer profesjonelle hackere: – Løsepengevirus er farligst

Norges største bank er bekymret for mer sofistikerte hackere som samarbeider og kjøper tjenester av hverandre med et felles mål om å stjele penger..

E24 - 19 april 21 kl. 06:30

Aarbakke og Cognite med ny teknologisatsing

Aarbakke og IT-selskapet Cognite samarbeider om et nytt selskap. Teknologien som er blitt utviklet for maskineringsbedriften på Jæren skal nå tilbys til alle..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Vil ha leiesoldater ut av Libya

USAs utenriksminister Antony Blinken gjentar kravet om at alle utenlandske soldater og leiesoldater må forlate Libya. Det befinner seg anslagsvis 20.000 utenlandske soldater og leiesoldater i Libya.

NRK - 15 minutter siden

Norwegian-aksjen fortsetter å stige

For andre dag på rad endte Norwegian med en god oppgang på Oslo Børs. Flyselskapet bidro til at hovedindeksen steg med 0,78 prosent til 1.133,14 poeng.

NRK - 15 minutter siden

Smitten stiger i Storbritannia

Det ble registrert 16.135 nye smittetilfeller i Storbritannia i dag, en sterk økning fra dagen før, og det høyeste tallet siden starten av februar. Det skriver Reuters.

NRK - 30 minutter siden

Tildeler DAT Stord-Oslo flyrute

Samferdselsdepartementet har etter konkurranse tildelt flyselskapet Danish Air Transport (DAT) kontrakt for drift av flyruten Stord–Oslo fra 14. juli. Det opplyser departementet i en pressemelding..

NRK - 45 minutter siden

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 45 minutter siden

– Har ingen bedre venn enn Tyskland

– Jeg tror vi kan si at USA ikke har noen bedre partner, ingen bedre venn i verden, enn Tyskland. Det sa USAs utenriksminister Antony Blinken til pressen før han møtte forbundskansler Angela Merkel i dag..

NRK - 45 minutter siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 1 time siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 1 time siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

NRK - 1 time siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt