NRK > Nyheter

Tuesday, 28 June, 12:15

NRK - 10 maj 22 kl. 17:22

Saken mot voldtektssiktet mann i Trondheim utvidet

En mann i Trondheim som først ble pågrepet etter en melding om feststøy, er nå siktet for fire voldtekter og anmeldt for fire overgrep. Da politiet rykket ut til mannens bolig 10. april, ble det funnet våpen og mindre mengder narkotika. Siden har saken vokst i omfang, og nå er siktelsen utvidet fra to til fire voldtekter, melder Adresseavisen. – Siktede er anmeldt og siktet for fire tilfeller av voldtekt til samleie fra fire ulike fornærmede.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Adresseavisen, Line Novstad Klungreseth, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sakenmot , voldtektssiktet, manni , Trondheim, utvidet
NRK - 08 jun 22 kl. 15:09

Millehaugen kan sone i Ila fengsel

Leder for Trondheim fengsel, Egil Gabrielsen, sier at det er besluttet at Stig Millehaugen ikke skal tilbake til Trondheim fengsel. – Det er flere ting, men først og fremst fordi han har vært her i snart 10 år. Og det er ikke unormalt at domfelte som har så lange dommer bytter anstalt.

NRK - 07 jun 22 kl. 18:50

Voldtektssiktet fortsatt i varetekt

Mannen i 40-åra som nå er siktet for å ha voldtatt fem kvinner i Trondheim, ble i dag varetektsfengslet i nye fire uker. Han nekter straffskyld. Han er også mistenkt for flere overgrep som fortsatt blir etterforsket, kom det fram på dagens fengslingsmøte..

Klartale - 16 jun 22 kl. 10:06

Gjenopptakelseskommisjonen gjenåpner Vollen-drapssaken

Anna Kristin Gillebo Backlund ble drept da hun var på jobb i 2014. Hun jobbet som sosionom på en barneverns-institusjon. Hun ble kvalt til hun ble bevisstløs.

Klartale - 16 jun 22 kl. 10:06

Gjenåpner saken etter drapet i Vollen

Anna Kristin Gillebo Backlund ble drept da hun var på jobb i 2014. Hun jobbet som sosionom på en barneverns-institusjon i Vollen i Asker. Hun ble kvalt til hun ble bevisstløs.

NRK - 27 apr 22 kl. 10:12

Rettssaken i gang for voldtektssiktet i Tromsø

Mannen som er tiltalt for å ha seksuelt utnyttet en ukrainsk flyktning møtte i retten onsdag. Han er også tiltalt for overgrep mot 13 jenter. Saken skal behandles over 13 dager i Nord-Troms og Senja tingrett.

NRK - 11 feb 22 kl. 00:49

Strømprisopprør i Arbeiderpartiet

Flere lokallag i Arbeiderpartiet i Bergen, Trondheim og Tromsø krever sterkere statlig inngripen i kraftmarkedet. Det dreier seg blant annet om Nidaros sosialdemokratiske forum og Trondheim Arbeidersamfunn i Trondheim, flere lag i Bergen, og Tromsø Arbeiderparti, skriver Klassekampen. I forrige uke gikk Nidaros sosialdemokratiske forum ut med et krav om at regjeringen tar kontroll over kraftmarkedet, reforhandler strømkabelavtaler og gjør en ny vurdering om elektrifisering av norsk sokkel.

NRK - 24 mar 22 kl. 18:08

Trondheim skal arrangere Bocuse d'Or Europe i 2024

EM i kokkekunst, eller Bocuse d'Or Europe, blir arrangert i Trondheim i 2024. Det vart klart torsdag kveld under avslutninga av årets konkurranse i Budapest i Ungarn. Trønderhovudstaden har dei siste åra segla fram som ein spennande matdestinasjon og tre av restaurantane i byen kan skilte med totalt tre Michelin-stjerner.

Klartale - 22 apr 22 kl. 08:41

Mann offisielt mistenkt i Madeleine McCann-saken

Madeleine McCann forsvant 3. mai 2007. Det skjedde mens hun var på ferie i Praia da Luz i Portugal.

NRK - 02 mar 22 kl. 04:04

Mann med øks pågrepet i Trondheim

En mann i 40-årene ble pågrepet på Byåsen i Trondheim natt til onsdag. Mannen hadde øks og derfor politiet bevæpnet seg. Ifølge Trondheim politidistrikt på Twitter hadde mannen knust en rute og deretter gått løs på en leilighet.

NRK - 17 apr 22 kl. 19:55

Væpnet politiaksjon mot steinkaster i Trondheim

En mann ble søndag pågrepet i Trondheim etter at han ifølge politiet kastet store steiner mot en politibil. Politiet hadde rykket ut til Buran i Trondheim etter meldinger om en mann som hadde løftet opp et barn som satt i en bil. Innringeren fortalte at hun opplevde at mannen forsøkte å true til seg bilen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

G7-landene lager klimaklubb

Storbritannia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan og USA er blitt enige om å danne en klimaklubb. Initiativet kom fra den tyske statsministeren Olaf Scholz. Klubben skal være på plass i løpet av året.

NRK - 45 minutter siden

Politiet vil utsette pride i Mo i Rana – arrangør vil gjennomføre

Politiet sier de ikke kan garantere for sikkerheten under tirsdagens pride-arrangement i Mo i Rana og anbefaler at arrangementet utsettes, skriver NTB. Nordland politidistrikt opplyser at de vil strekke seg langt for at arrangementet kan gjennomføres på et senere tidspunkt når trusselsituasjonen er mer avklart. Bakgrunnen for at de anbefaler å utsette tirsdagens arrangement i Mo i Rana er Politidirektoratets anbefaling om at alle pride-arrangementer i hele landet utsettes fordi PST vurderer at landet fortsatt står i en ekstraordinær trusselsituasjon etter helgens masseskyting i Oslo.

NRK - 1 time siden

Steinras i Sogn

Klokka 10:14 melde Vegtrafikksentralen vest om at det har gått eit større steinras i Øvre Årdal. Fylkesveg 53 er stengd som følge av raset..

NRK - 30 minutter siden

Erdogan vil ikke ha «tomme ord» fra Sverige og Finland

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier tirsdag at han vil se resultater, ikke bare ord, fra Sverige og Finland når det gjelder deres Nato-søknader. Det melder Reuters. Uttalelsen ble gitt ved avreise til Nato-toppmøtet i Madrid der presidenten skal møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson og Finlands president Sauli Niinistö.

NRK - 30 minutter siden

Mulig streik blant flyteriggansatte

1060 flyteriggansatte går onsdag ut i streik dersom ikke meklingen mellom Industri Energi og Norges Rederiforbund (NR) om flyteriggavtalen ikke fører fram. Meklingen startet mandag hos Riksmekleren i Oslo etter at det ble brudd i forhandlingene 19. mai.

NRK - 45 minutter siden

Etterslep etter flyteknikerstreiken

Flytekniker-konflikten avsluttes med tvungen lønnsnemnd. Men det kan bli noe etterslep i flytrafikken, varsler flyselskapene. – Det er godt å høre at konflikten er over, men det vil nok ta tid før trafikken går som normalt, sier kommunikasjonssjef Catharina Solli i Widerøe til NTB.

NRK - 45 minutter siden

Vil utsette pride i Mo i Rana

Politiet vil at kveldens pride-arrangement i Mo i Rana utsettes, skriver NTB. De kan ikke garantere for sikkerheten..

NRK - 1 time siden

Russland nekter for å ha angrepet kjøpesenter

Russland hevder at det var et våpenlager som ble angrepet i Krementsjuk, og at eksplosjoner derfra antente et kjøpesenter som var stengt. Angrepet rammet «et lager med våpen og ammunisjon fra USA og europeiske land i nærheten av bilfabrikken i Krementsjuk», heter det i en kunngjøring fra det russiske forsvaret. – Eksplosjonene fra ammunisjon tiltenkt vestlige våpen utløste en brann på et kjøpesenter i nærheten, som ikke var operativt på det tidspunktet, heter det videre.

NRK - 1 time siden

Amedia: Dataangriperne samarbeidet med Hive

For et halvt år siden ble Amedia rammet av et alvorlig dataangrep. Angriperne skal ha samarbeidet med løsepengeaktøren Hive, opplyser selskapet i en pressemelding. – Dette er en av verdens største og mest avanserte grupper som tjener store svarte penger på å lage skadevare, og legge til rette for bruk av løsepengevirus, sier Stein Damman, sikkerhetssjef i Amedia.

NRK - 1 time siden

Mann fikk foten i klem

En mann i 30-årene er kjørt til sykehuset i ambulanse etter en arbeidsulykke på Herøya industripark i Porsgrunn. Mannen skal ha fått noen plater over foten. Arbeidstilsynet er varslet, melder politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com