Klartale > Nyheter

Monday, 04 March, 09:00

Klartale - 18 nov 22 kl. 20:32

Saken mot komiker Atle Antonsen er henlagt

«Du er for mørk til å være her» på Bar Boca i Oslo. Det skal komiker Atle Antonsen har sagt. Han snakket til Sumaya Jirde Ali. Hun er forfatter og samfunnsdebattant. Hendelsen skjedde for over tre uker siden.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Bar Boca, Oslo, Atle Antonsen, Sumaya Jirde Ali, Ali, Antonsen, Statsadvokaten, Ingelin Hauge, Klausen, NTB, Jirde Ali, Sumaya Jirde Alis, Hasti Hamidi, Senter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sakenmot , komiker, Atle, Antonsener , henlagt
Klartale - 15 nov 22 kl. 19:06

Har anmeldt komiker Atle Antonsen for rasisme

Sumaya Jirde Ali har anmeldt Atle Antonsen. Hun anmelder komikeren for grov rasisme. Og for å ha brukt fysisk makt mot henne.

Klartale - 18 nov 22 kl. 08:35

Golden sier det Antonsen gjorde var rasistisk

Sumaya Jirde Ali har anmeldt Atle Antonsen. Hun har anmeldt komikeren for grov rasisme. Og for å ha brukt fysisk makt mot henne.

Klartale - 21 nov 22 kl. 10:16

Atle Antonsen slutter i «Kongen befaler»

Hanne Mcbride er kommunikasjons-direktør i Discovery. De eier mange TV-kanaler. Hun sier til kanalen NRK at Antonsen har sagt at han vil ha tid til å tenke gjennom det som er skjedd.

Klartale - 20 jan 23 kl. 11:01

Antonsen sier han forlot Norge etter rasisme-bråket

– Det har gått bedre før enn det har gjort de siste par månedene, sa Antonsen fredag. Da var han tilbake i programmet «Misjonen» på kanalen P4, som han har med Johan Golden. Antonsen har hatt pause derifra siden det ble kjent at han var blitt anmeldt.

NRK - 30 aug 23 kl. 16:06

Komiker Atle Antonsen tilbake på skjermen

Komiker og programleiar Atle Antonsen gjer seg klar for comeback som programleiar for Kongen befaler, etter å ha uteblitt som programleiar i ein sesong. Selskapet som produserer programmet, Warner Bros Discovery, lanserte i dag sitt haustprogram, og sa der at dei ikkje er tilhengjarar av å kansellera og at alle fortjen å bli tilgitt. I november i fjor blei Antonsen politianmeld av samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali for rasisme.

NRK - 31 maj 23 kl. 09:59

NRK felt av PFU i Atle Antonsen-saken

Pressens Faglige Utvalg (PFU) mener NRK har brutt god presseskikk i sin omtale av Atle Antonsen-saken. Klagen fra Antonsen gjaldt en episode i NRK-programmet Arena og et innslag på Nyhetsmorgen. Den ble sendt inn av advokatfirmaet Føyen på vegne av Antonsen.

NRK - 06 jan 23 kl. 14:51

VG: Riksadvokaten henlegger saken mot Atle Antonsen

Riksadvokaten henlegger saken mot komiker Atle Antonsen. Det melder VG. – Riksadvokaten har ikke tatt klagen til følge og det innebærer at statsadvokatens henleggelse blir stående som endelig avgjørelse, sier bistandsadvokat Olle Nohlin til avisen.

NRK - 16 nov 22 kl. 05:11

Magnus Devold: Var med Antonsen

Komiker Magnus Devold skriver på Instagram at han og kjæresten Maria Stavang var sammen med Atle Antonsen på Bar Boca natt til 23. oktober da samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali ble utsatt for rasistiske ytringer. Han skriver at han kom til bordet en stund etter de andre og at han derfor ikke fikk med seg innholdet i samtalen mellom Antonsen og Ali før Antonsen skal ha sagt «Du er for mørk til å være her» – Jeg ble helt paff, forstod ingenting av hvorfor han kunne si noe sånt, og reagerte kunne med vantro, skriver Devold.

NRK - 16 nov 22 kl. 05:11

Magnus Devold: Var med Antonsen på Bar Boca

Komiker Magnus Devold skriver på Instagram at han og kjæresten Maria Stavang var sammen med Atle Antonsen på Bar Boca natt til 23. oktober, da samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali, skal ha blitt utsatt for rasistiske ytringer. Han skriver at han kom til bordet en stund etter de andre, og at han derfor ikke fikk med seg innholdet i samtalen mellom Antonsen og Ali, før Antonsen skal ha sagt «Du er for mørk til å være her» – Jeg ble helt paff, forstod ingenting av hvorfor han kunne si noe sånt, og reagerte kunne med vantro, skriver Devold.

NRK - 16 nov 22 kl. 05:11

Magnus Devold: Var med Antonsen på baren

Komiker Magnus Devold skriver på Instagram at han og kjæresten Maria Stavang var sammen med Atle Antonsen på Bar Boca natt til 23. oktober, da samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali, skal ha blitt utsatt for rasistiske ytringer. Han skriver at han kom til bordet en stund etter de andre, og at han derfor ikke fikk med seg innholdet i samtalen mellom Antonsen og Ali, før Antonsen skal ha sagt «Du er for mørk til å være her» – Jeg ble helt paff, forstod ingenting av hvorfor han kunne si noe sånt, og reagerte kun med vantro, skriver Devold.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 30 minutter siden

Leteaksjon etter savnet mann i Nordland

Det var søndag kveld at mannen ble meldt savnet. Han Kjørte snøskuter fra Hattfjelldal til Sverige. Mannen kom ikke hjem, og ble meldt savnet i ni-tida søndag.

Klartale - 1 time siden

Kong Harald får behandling i Norge

Forrige uke måtte kong Harald på sykehus i Malaysia. Han var på ferie for å feire bursdagen sin. Et norsk fly ble sendt til Malaysia for å hente kongen.

Klartale - 3 timer siden

Denne uka kan du få skattemeldingen

Hvert år får nordmenn tilgang på skattemeldingen for året før. I år er det for 2023 vi får skattemelding. Den viser om vi har betalt riktig skatt i fjor.

Klartale - Igår: 06:00

Disse spørsmålene kan du stille tannlegen

Flere dropper å dra til både lege og tannlege. Årsaken er økonomi. Hos legen betaler du en egenandel.

Klartale - I førrgår: 06:00

Hvorfor protesterer bønder?

Bønder demonstrerer flere steder i Europa. Lørdag skal bønder kjøre traktorene sine i Førde. Det ligger i Vestland fylke.

Klartale - I førrgår: 15:30

Fra 1. mars mener hun at du jobber «gratis»

– Det tar i snitt 61 dager for landets rikeste å tjene like mye som vanlige folk gjør. Det er et eksempel på den voksende ulikheten i Norge.Det sier Kari Elisabeth Kaski til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - I førrgår: 13:00

Anbefaler nytt senter mot voldelig ekstremisme

Ekstremisme-kommisjonen ble startet i 2022. De skulle finne ut hvordan Norge kan hindre at radikalisering og voldelig ekstremisme skjer.Årsaken var blant annet terrorangrep.

Klartale - I førrgår: 11:55

Sier Vesten forsøker å svekke Russland fra innsiden

President Vladimir Putin holdt sin årlige tale torsdag. Den handlet om hvordan det går med Russland.Han startet med å si at et stort flertall av russere støtter Russlands krig mot Ukraina.

Klartale - I førrgår: 11:01

Kvinne siktet for å ha drept faren sin

En mann ble funnet død i en leilighet. Det skjedde på Sagene i Oslo torsdag kveld. Politiet mistenkte at noe straffbart hadde skjedd.

Klartale - I førrgår: 09:53

Over 30.000 er drept i israelske angrep

Israel har drept over 25.000 palestinske kvinner og barn. Det sa Lloyd Austin torsdag, ifølge nyhetsbyrået NTB.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com