E24 > Økonomi

Søndag, 13 Juni, 10:59

E24 - 07 mai 21 kl. 21:51

SV og Frp vil ha flere prosjekter innom Stortinget: Vil stramme inn på olje og elektrifisering

SV vil senke terskelen for oljeprosjekter som skal innom Stortinget. Frp vil gjøre det samme for kostbare klimatiltak. Nei takk, svarer olje- og energiministeren som tirsdag godkjente to milliardprosjekter på sokkelen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget, Frp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV og Frp, vilha , flere, prosjekter, innom, Stortinget, Vil stramme inn på olje og elektrifisering
E24 - 13 mars 21 kl. 17:35

Kravene om grønne, statlige milliarder: Frykter dårlige prosjekter med liten klimaeffekt

Presset på staten om å subsidiere grønne tiltak kan i verste fall føre til sløsing og dårlige prosjekter, frykter økonomer. – Ikke lett å si nei, sier rektor Klaus Mohn ved Universitetet i Stavanger..

NRK - 19 mars 21 kl. 12:21

– Transportplanen endres underveis

Nasjonal transportplan for de neste 12 åra er delt i to, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide. I de første seks åra er det planlagt konkrete prosjekter. Planen for de neste seks åra blir justert underveis etter hvilke prosjekter som trengs..

E24 - 07 mai 21 kl. 06:07

Statfjord Gassløft og Gråsel får grønt lys: Over fire milliarder investeres

En rekke prosjekter er underveis på norsk sokkel etter at bransjen har kommet seg etter kriseåret 2020. Nå har oljeministeren godkjent to prosjekter som bidrar til å holde hjulene i gang på Statfjord og Skarv..

NRK - 28 mai 21 kl. 07:56

Frp vil øke NTP med 400 milliarder

Frp vil øke Nasjonal transportplan (NTP) fra 1200 milliarder til 1600 milliarder, sier stortingsrepresentant for Frp Bård Hoksrud til NRK. Økningen Frp foreslår vil blant annet gå til å vedlikeholde og bygge nye veier over en tolvårsperiode, og vil bli finansiert med oljepenger. Forslaget vil føre til at prisene vil øke, mener Transportøkonomisk institutt..

NRK - 07 mai 21 kl. 09:07

10 millioner til filmer

Regjeringen vil gi 10 millioner til filmer som ble rammet av pandemien. – Dette er 10 millioner kroner i friske midler for å hjelpe filmprodusenter som har blitt rammet særlig hardt av stengte kinoer og redusert kapasitet under pandemien, sier kultur- og likestillingsminister Abid Raja i en pressemelding. Kompensasjonsordningen vil bli administrert av Norsk filminstitutt (NFI), og filmprodusenter kan nå søke om midler for filmer som var i distribusjon i perioden 13.

E24 - 21 feb. 21 kl. 16:32

– Oljeselskapene får i bøtter og spann

SV-politiker Lars Haltbrekken frykter ulønnsomme prosjekter og ber om en «skikkelig gjennomgang» av krisepakken til oljenæringa. Oljeministeren og Frp mener Haltbrekken er på villspor..

NRK - 11 mars 21 kl. 12:40

Foreslås til listeplass i Oslo

Frp-veteranen Carl I. Hagen blir av Gamle Oslo Frp foreslått til tredjeplassen på stortingslista til Oslo Frp. Han utfordrer dermed igjen Aina Stenersen.

Dagbladet - 08 mai 21 kl. 15:53

Kvinneopprør i Frp

Sylvi Listhaug var foreslått som eneste kvinne i Frp's sentralstyre. Da reiste Frp-folket seg. Nå blir det kampvoteringer og ytterligere tre kvinner kjemper en plass i Frp-ledelsen..

NRK - 06 juni 21 kl. 16:12

Tajik: Regjeringen og Frp svikter

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen og Frp ikke forstår omfanget av koronapandemien, og at de arbeidsledige blir sviktet i budsjettenigheten, ifølge NTB Tajik sier enigheten om revidert budsjett er et skudd i blinde for alle arbeidsledige og bedrifter som sliter i koronapandemien. – Frp svikter de arbeidsledige. Midt i den største langtidsledigheten på lenge, klarer ikke Frp å plusse på en eneste krone til tiltak som hjelper ledige tilbake i jobb, sier Tajik..

Klartale - 04 mars 21 kl. 11:29

Folk krangler mer med naboen

Flere pusser opp og har prosjekter i hagen. Det gjør også at det blir flere krangler mellom naboer, ifølge Gjensidige forsikring..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

– Tenkte litt på om jeg var god nok

XXL-sjef Stine Trygg-Hauger har til tider tvilt på seg selv. Men ikke nå lenger. – Når de tror jeg er bra nok, hvorfor skal jeg tvile da?.

E24 - 2 timer siden

Oljearbeiderens ekstreme jakt på perfekt biff

– I dag er det norske systemet bygget opp på masseproduksjon. Kjøttet kan være helt elendig, så lenge det passer inn i det industrielle systemet. Bonden får ikke betalt for kvalitet..

E24 - 2 timer siden

«Nå må du komme i gang, ellers tar jeg ideen»

Netthandel, influensere og rumpe: Silje Landevågs gründerbedrift traff alle de riktige trendbølgene på veien mot omsetning i 400-millionersklassen..

E24 - 3 timer siden

Hotellene i Bergen har færre bestillinger enn i fjor

De fleste hotellene i Bergen har åpnet igjen, men det er få bestillinger. Reiselivsdirektøren tror mange venter på vaksinedato før de planlegger ferien..

E24 - 4 timer siden

Aksjene på lag med bilrevolusjonen

Det er ennå ikke for sent for småsparerne. Her er syv aksjer som på ulikt vis gir en sterk eksponering til bilrevolusjonen. Til en helt annet pris enn Tesla..

E24 - 13 timer siden

Nordmenn fremskynder planene om Syden-ferie etter nye lettelser

Etter flere gode koronanyheter denne uken sikrer nå nordmenn seg «sydentur» i fellesferien. Charterselskapet TUIs første fly til utlandet går allerede 3. juli..

E24 - 13 timer siden

Kraftig omsetningshopp for dyretjenester: – Folk skaffer seg hunder og katter over hele Europa

Katter og hunder i norske hjem økte med omtrent 20 prosent i første kvartal. Effekten er økt etterspørsel for alt fra dyrebutikker til forsikringsselskaper..

E24 - 15 timer siden

Har skutt hull i gassflaskene på Ågotnes-basen

En skarpskytter har skutt hull på flaskene med acetylengass som tok fyr på Coast Center Base i Ågotnes i Øygarden lørdag. Det melder politiet..

E24 - 14 timer siden

Slik har pandemien endret Hollywood

Underholdningsbransjen har utviklet seg på noen viktige måter som kommer til å endre hverdagen for deg som TV-seer. Og det blir ikke nødvendigvis billig..

E24 - 15 timer siden

Brann i gassflasker på Coast Center Base på Ågotnes

En skarpskytter skyter hull på flaskene med acetylengass som lørdag brenner på Coast Center Base i Ågotnes i Øygarden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt