E24 > Økonomi

Mandag, 14 Juni, 16:54

E24 - 02 mars 21 kl. 11:00

SV legger frem planen «Grønn Ny Deal»: – Her vil det være mange store investeringer

SV vil etablere en grønn investeringsbank og satse titalls milliarder på det grønne skiftet, ifølge partiets «Grønn Ny Deal». Partiet vil finansiere sine grønne planer gjennom høyere skatter, statlige låneopptak og penger fra Oljefondet..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ny Deal, Oljefondet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV legger, frem, planen, GrønnNy , Deal, Her, vil, det være mange store investeringer
E24 - 04 april 21 kl. 19:06

Solberg legger frem gjenåpningsplan onsdag

Statsministeren legger frem den nye planen onsdag. Søndag kveld ble det også kjent at de nasjonale coronatiltakene forlenges fra 12. til 14.

E24 - 10 juni 21 kl. 08:01

Equinor legger frem fersk energirapport: – Jo lenger vi går i feil retning, jo vanskeligere blir det å omstille

Det blir enormt krevende å omstille så raskt som IEA legger opp til i sitt veikart til nullutslipp i 2050, tror Equinors sjeføkonom Eirik Wærness. Torsdag legger han frem Equinors ferske energirapport..

NRK - 19 mai 21 kl. 15:39

Ønsker ikke økt skjevfordeling

Hovedutvalget for kultur, folkehelse og frivillighet i Agder ber nå regjeringen om å ikke gå videre med planen om skjevfordeling av vaksiner. Hovedutvalget mener ulempene ved dette langt overgår fordelene og ber regjeringen om å ikke gjennomføre planen med økt skjevfordeling av vaksiner, men holde på den oppsatte planen..

NRK - 11 mai 21 kl. 11:20

SV: Får en enorm ryddejobb i høst

SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski mener oljedirektørene trumfer de arbeidsløse i regjeringens krisepolitikk. – Den blir ikke en krone bedre av det som legges frem i dag, sier Kaski om regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. Regjeringens største krisesatsning er fortsatt oljeskattepakken, fastslår hun.

NRK - 27 mai 21 kl. 08:28

Vil utvikle nye grønne løsninger

Bedrifter og forskningsinstitutter fra hele landet har søkt om støtte fra regjeringens Grønn plattform, og konkurrerer om 1 milliard kroner. – Vi må bruke krisen vi er i til å raskere omstille Norge til en grønn framtid. Jeg ønsker å legge til rette for at det skapes nye grønne arbeidsplasser som vi skal leve av fremover.

NRK - 07 april 21 kl. 07:37

Ingen datoer i gjenåpningsplanen

– Gjenåpningsplanen for samfunnet som regjeringen legger fram i dag, forteller om de ulike fasene framover mot det normale livet, og i hvilken rekkefølge vi har tenkt å lette på de ulike tiltakene, sier helseminister Bent Høie. Han sier at prioriteringen er den samme som regjeringen har hatt hele tiden. – Tiltak som rammer barn og unge vil lettes på først, og tiltak som har betydning for mange arbeidsplasser.

NRK - 11 mai 21 kl. 07:49

FHI: Tilbud om dose to før høsten

FHI-direktør Camilla Stoltenberg sier at alle vil ha fått tilbud om dose to med koronavaksine før sommeren er over om alt går etter planen. – Det er mulig og tenkelig, hvis man jobber for det, at vi skal kunne tilby vaksinedose to til alle i løpet av siste del av august, sier Stoltenberg til P4. Planen forutsetter at leveransene av Pfizer- og Moderna-vaksinene kommer som planlagt, samt at kommunene legger til rette for fleksibel vaksinering..

NRK - 02 mars 21 kl. 11:07

SV: Finanssektoren må bli grønn

Hele finans- og pengepolitikken må vris i grønn retning i løpet av få år for at vi skal nå klimamålene, mener SV. I planen «Et rettferdig grønt skifte», som ble lagt fram tirsdag, skisserer partiet veien videre den neste tiårsperioden..

VG - 30 jan. 21 kl. 10:14

Regjeringen legger frem nye tiltak – noen lettelser på Østlandet

Regjeringen legger lørdag frem nye tiltak for de 25 østlandskommunene som er delvis nedstengt. Disse reglene gjelder neste uke..

VG - 30 jan. 21 kl. 10:14

Regjeringen legger frem nye tiltak – noen lettelser på Østlandet fra onsdag

Regjeringen legger lørdag frem nye tiltak for de 25 østlandskommunene som er delvis nedstengt. Disse reglene gjelder neste uke..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Står vi foran et «booming 20s»?

Optimisme som følge av gjennombrudd i legemiddelindustrien, investeringsboom i teknologi og rask adopsjon av digital teknologi, kan gi muligheten for en ny tidsæra..

E24 - 30 minutter siden

Storebrand bekymret for klimarisiko: Krever at Equinor skjerper klimamålene

Equinor må skjerpe klimamålene sine på tirsdagens kapitalmarkedsdag, mener aksjonær Storebrand. De ber Equinor sette mål for utslippskutt for hele virksomheten på kort og mellomlang sikt..

E24 - 1 time siden

En børsrakett som har mer igjen?

Omsider bør denne containeraksjen ha havnet på alle investorers radar. Det er likevel slett ikke gitt at festen er over..

E24 - 1 time siden

Novavax til værs i USA etter vaksine-resultater

Den amerikanske vaksineprodusenten suser opp åtte prosent ved børsåpning mandag etter å ha publisert strålende testresultater..

E24 - 3 timer siden

Regjeringen får Stortingets støtte til tvungen lønnsnemnd i Unio-streiken

Et flertall på Stortinget støtter regjeringens proposisjon om bruk av tvungen lønnsnemnd i Unios kommunestreik og Unio-streiken i Oslo..

E24 - 2 timer siden

Anniken Hauglie blir NHO-topp

Tidligere arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie blir nestkommanderende i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)..

E24 - 2 timer siden

Novavax sier covid-vaksine er over 90 prosent effektiv

Den amerikanske vaksineprodusenten Novavax sier deres vaksine mot covid-19 er over 90 prosent effektiv og også beskytter mot virusvarianter..

E24 - 3 timer siden

Stortinget sier ja til tvungen lønnsnemnd i Unio-streiken

Et flertall på Stortinget støtter regjeringens proposisjon om bruk av tvungen lønnsnemnd i Unios kommunestreik og streiken i Oslo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt