NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:00

NRK - 31 maj 24 kl. 11:25

SV bryter forhandlingene om Nasjonal transportplan

SV har valgt å bryte forhandlingene om nasjonal transportplan med regjeringspartiene. Forhandlingene mellom transportkomiteens medlemmer fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV har pågått siden april, og saken skal opp i Stortinget i juni. – Dessverre har SV nå måttet bryte forhandlingene om Nasjonal transportplan. Regjeringa har ikke villet møte oss på å skape en mer miljøvennlig transportsektor, det synes jeg er utrolig synd, sier Mona Fagerås, transportpolitisk talsperson i SV..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeiderpartiet, SV, Stortinget, Nasjonal, Mona Fagerås

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV bryter, forhandlingeneom , Nasjonal, transportplan
NRK - 17 mar 24 kl. 11:10

E6 i Troms får ekstra penger i Nasjonal transportplan

Veistrekningene Olderdalen-Langslett og Nordkjosbotn-Hatteng på E6 i Troms er med i Nasjonal transportplan 2025–2036. Det forteller stortingsrepresentantene Tom Einar Karlsen (Ap) og Sigbjørn Gjelsvik (Sp) til NRK søndag. Det er ikke kjent hvor mye penger som settes av til prosjektene.

NRK - 30 apr 24 kl. 13:46

Brudd i statsoppgjøret 

Det er brudd i lønnsoppgjøret i staten. YS, LO Stat, Akademikerne og Unio bryter forhandlingene med staten. Når lønnsforhandlingene i staten har brutt sammen, ender oppgjøret hos Riksmekleren.

NRK - 07 mar 24 kl. 06:15

Nasjonal transportplan kommer 22. mars – varsler mer vedlikehold, mindre investeringer

Regjeringens store transportplan er klar fredagen før påske. Det blir færre gigaprosjekter og mer penger til vedlikehold, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) til NTB. Han bekrefter at nasjonal transportplan (NTP) for perioden 2025–2036 blir lagt fram 22.

Klartale - 27 jun 24 kl. 12:57

Hvem vinner valget i Frankrike?

Emmanuel Macron er president i Frankrike. Han leder partiet Renaissance. Partiet gjorde det dårlig i valget i Den europeiske union (EU).

Klartale - 01 jul 24 kl. 09:36

Blir han Frankrikes neste statsminister?

Det er valg i Frankrike. Folk skal velge ny nasjonal-forsamling. Det er valg i to runder.

VG - 31 maj 24 kl. 11:27

SV bryter transportplan-forhandlinger

SV har valgt å bryte forhandlingene om Nasjonal transportplan med regjeringspartiene, opplyser partiet i en pressemelding fredag..

NRK - 16 mar 24 kl. 11:24

Regjeringen gir grønt lys til Nordhordlandstunnelen

Regjeringen vil prioritere Nordhordlandstunnelen på E39 mellom Vågsbotn og Klauvaneset i sitt forslag til Nasjonal transportplan. – Det er utrolig gledelig å kunne melde at Vågsbotn-Klauvaneset kommer inn i Nasjonal transportplan som et prioritert prosjekt. Det er viktig for trafikksikkerheten.

NRK - 22 mar 24 kl. 12:08

Nasjonal transportplan: Planlegger å kreve 100 milliarder i bompenger

I fremleggelsen av Nasjonal transportplan kommer det fram at regjeringen planlegger å finansiere deler av planen med 100 milliarder kroner i bompenger..

NRK - 22 mar 24 kl. 12:01

Nasjonal transportplan: Planlegger å bruke 1308 milliarder kroner de neste tolv årene

Klokken 12 fredag legger regjeringen fram Nasjonal transportplan, med oversikt over hvilke samferdselsprosjekter de ønsker å prioritere de neste 12 årene. «Regjeringen har lagt til grunn en samlet økonomisk ramme på 1 308 milliarder kroner i planperioden». Disse pengene blir fordelt med 1 208 milliarder kroner i statlige midler og 100 milliarder i bompenger.

E24 - 22 mar 24 kl. 12:11

Nasjonal transportplan: Vil bruke 1.308 milliarder kroner de neste tolv årene

Regjeringen vil bruke 1.308 milliarder kroner de neste tolv årene, ifølge Nasjonal transportplan..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 1 time siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 1 time siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 2 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 2 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 3 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 4 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 4 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.

NRK - 4 timer siden

Schumer skal ha bedt Biden trekke seg

Toppdemokraten Chuck Schumer skal ha bedt president Joe Biden om å trekke seg i et møte lørdag, melder ABC News. Schumer skal ha sagt til Biden at det er bedre for landet og det demokratiske partiet om han trekker sitt kandidatur, ifølge Reuters..

NRK - 5 timer siden

Biden har fått korona – avlyser tale

USAs president Joe Biden har fått korona og avlyser talen på en konferanse i Las Vegas, opplyser Det hvite hus. – Biden er vaksinert med booster og har milde symptomer. Han reiser til Delaware hvor han vil gå i hjemmekarantene, opplyser pressesekretær Karine Jean-Pierre i Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com