NRK > Nyheter

Monday, 05 December, 13:09

NRK - 06 okt 22 kl. 11:11

SV: Må omfordeles kraftigere

– Det er gledelig at det endelig legges fram et budsjett med mer rettferdig fordeling som mål, men det må omfordeles kraftigere og vi trenger en helt annen prioritering av klima og natur. Regjeringens forslag til budsjett er dessverre ikke rettferdig nok og ikke grønt nok, sier SV-leder Audun Lysbakken. Sosialistisk venstreparti mener regjeringen går i riktig retning i skatte- og fordelingspolitikken, men ikke langt nok. – Mer av regningen for krisen må sendes til dem som har mest. SV vil styrke økonomien til folk som sliter med økende priser.
Les mer på NRK


Les mer om:
SV, Audun Lysbakken, SFO, Lysbakken, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SV Må omfordeles, kraftigere
Aftenposten - 02 jun 22 kl. 20:12

Er det greit å ringe Putin? Skal Ukraina få enda kraftigere våpen? Nato-samholdet slår sprekker.

WASHINGTON D.C. (Aftenposten): Er det greit å ringe Putin?

VG - 29 okt 22 kl. 18:19

FHI: Årets virus kan gi kraftigere influensa hos barn

Det er to grunner til at små barn kan få en tøff vinter hvis influensaepidemien slår til: Manglende immunitet og en virustype som ofte gir kraftigere symptomer hos barn..

NRK - 15 nov 22 kl. 08:09

G20 vil ha kraftigere klimainnsats

G20 tar til orde for en opptrapping av kampen mot klimaendringene og vil gjøre mer for å bedre finansieringen av klimatiltak. Det går fram i et utkast til en felles uttalelse under toppmøtet i Indonesia. I uttalelsen uttrykker G20-landene støtte til nye og kraftigere klimatiltak.

NRK - 30 maj 22 kl. 23:29

Uvanlig kraftig orkan rammer Mexico

En uvanlig kraftig orkan har rammet vestkysten av Mexico. Uværet Agatha raste mandag innover strendene i delstaten Oaxaca. Både turister og fastboende måtte søke dekning.

Aftenposten - 02 jun 22 kl. 20:12

Samholdet i Nato har vært enestående, ifølge Stoltenberg. Men nå slår det sprekker.

WASHINGTON D.C. (Aftenposten): Er det greit å ringe Putin?

E24 - 06 jun 22 kl. 17:04

Dette skjer denne uken: Tror høy inflasjon kan gi kraftigere rentehopp

Inflasjonstall fra både Norge, eurosonen og USA står i fokus den kommende uken..

NRK - 10 jun 22 kl. 18:47

EU: Covid-19-vaksiner fører ikke til at menstruasjonen forsvinner

Data tyder ikke på at mRNA-vaksiner mot covid-19 fører til at menstruasjonen forsvinner. Det er konklusjonen til EUs legemiddelverk (PRAC). Etter at mRNA-vaksinene ble tatt i bruk, kom det meldinger om forskjellige forstyrrelser i menstruasjonene.

NRK - 16 jun 22 kl. 13:13

Ny renteheving i Storbritannia

Sentralbanken i Storbritannia hever renten med 0,25 prosentpoeng til 1,25 prosent. Beslutningen torsdag var i tråd med det som var ventet i forkant. Det var blitt spekulert på om Bank of England ville gå for et kraftigere rentehopp, men det skjedde ikke.

NRK - 29 jun 22 kl. 16:51

13 pågrepet for angrep på tyske minibanker

Tretten medlemmer av en nederlandsk bande som sprengte minibanker i Tyskland i lufta, er pågrepet av politiet i Tyskland, Belgia og Nederland. Banden anklages for å ha gått til angrep på 21 minibanker i det vestlige og sentrale Tyskland mellom mars 2021 og mai i år, og fikk med seg et bytte på rundt 1,6 millioner euro. I tillegg ble det gjort skade for 4 millioner euro under sprengningene, og Europol uttrykker bekymring for at kriminelle bruker stadig kraftigere sprengstoff for å få tilgang til kontantene i automatene.

VG - 12 jul 22 kl. 07:08

Nå må forbruket ned

Prisstigningen i Norge er kraftigere enn noen hadde sett for seg. Nå er selv maten blitt dyrere. Det er ikke godt nytt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eksplosjon ved flybase i Russland

Mandag morgen kom det meldinger om en eksplosjon ved eller på flybasen Engels i Saratov-regionen i Russland. Geoverifiserte videoer fra området viser at det har skjedd en eksplosjon i området. Det kan imidlertid ikke slås fast at eksplosjonen har skjedd på flybasen.

NRK - 10 minutter siden

Unio-lederen: Er streikeretten reell?

–Reallønnsveksten vi krevde og forventet i årets tariffoppgjør, er nå bare en illusjon. Prisveksten er langt høyere enn lønnsveksten, sa leder Ragnhild Lied da hun åpnet den årvisse Unio-konferansen på Sundvolden i dag. Med statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) i salen gikk hun hardt ut mot regjeringens bruk av tvungen lønnsnemnd for å avbryte lærerstreiken tidligere i høst.

NRK - 45 minutter siden

Brann i enebolig i Porsgrunn med fare for spredning

Det er full fyr i en enebolig i Porsgrunn og brannvesenet jobber iherdig med å unngå spredning til garasjen som ligger ca. en meter fra huset. Huseier har bekreftet til politiet at det ikke er personer inne i huset.

NRK - 30 minutter siden

Meldinger om luftangrep mot Ukraina

En talsperson for det ukrainske luftforsvaret sier ifølge Reuters at Russland har satt i gang et nytt missilangrep mot landet. Flyalarmer ble hørt mange steder i Ukraina på mandag, melder nyhetsbyrået. De viser til lokale myndigheter, som skal ha oppfordret sivilbefolkningen til å søke tilflukt..

NRK - 30 minutter siden

Flyalarm i Ukraina

Flyalarmer ble hørt mange steder i Ukraina på mandag, melder Reuters. De viser til lokale myndigheter, som skal ha oppfordret sivilbefolkningen til å søke tilflukt..

NRK - 45 minutter siden

Brann i enebolig i Porsgrunn

Det skal være full fyr i en enebolig i Porsgrunn. Brannvesenet er i gang med å slokke brannen..

NRK - 1 time siden

Bild: Barn skadd i knivangrep i Tyskland

Flere barn skal være skadd i et knivangrep ved en skole sørvest i Tyskland, melder den tyske avisen Bild. Ifølge Bild skal det være snakk om to barn i grunnskolealder som på vei til skolen ble angrepet av en mann. Politiet skal ha pågrepet gjerningsmannen etter at han flyktet inn i et nærliggende bolighus.

NRK - 1 time siden

Innstilt som ny styreleder i FFB

Tidligere næringsminister og helseminister for Høyre, Ansgar Gabrielsen, er etter det NRK kjenner til innstilt som styreleder i Foreningen for barnepalliasjon (FFB). Gabrielsen har sagt ja til å være «arbeidende styreleder» frem til våren, ifølge innstillingen fra valgkomiteen. I forrige uke trakk styreleder Lisbeth Andersen og resten av styret seg.

NRK - 1 time siden

Revolusjonsgarden i Iran: Vil ikke vise nåde

Revolusjonsgarden i Iran sier mandag at sikkerhetsstyrkene ikke vil vise nåde mot det de kaller «opprørere, kjeltringer og terrorister». Det melder nyhetsbyrået Reuters. Siden midten av september har landet opplevd store demonstrasjoner mot regimet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com