NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 01:41

NRK - 19 aug 22 kl. 13:07

SOHR: Minst ni drept i rakettangrep mot marked i Nord-Syria

Fleire kjelder melder at minst ni personar er drepne og rundt 30 såra i eit rakettangrep mot eit marknad i byen al-Bab i Nord-Syria. Byen er kontrollert av tyrkisk-støttande opprørarar. Både den syriske observatørgruppa SOHR og Kvite hjelmer melder om angrepet. Begge grupperingane er knytta til den syriske opposisjonen. SOHR oppgir at syriske regjeringsstyrkar stod bak angrepet, og skildrar det som eit hemnangrep for det tyrkiske angrepet som nyleg drap minst 17 personar på ein syrisk grensepost.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bab, Nord-Syria, SOHR, Kvite, Tyrkia, Tyrkias, Recep Tayyip Erdogan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SOHRMinst ni , drepti , rakettangrepmot , markedi , Nord-Syria
NRK - 11 okt 22 kl. 08:15

Nye russiske rakettangrep mot Ukraina

Flere ukrainske byer skal være rammet av nye rakettangrep tirsdag morgen. I Zaporizjzja er det meldt om tap av menneskeliv. Angrepet i Zaporizjzja skal ha rammet en utdanningsinstitusjon, en helseinstitusjon og flere boligbygg, ifølge nyhetsbyrået Interfax Ukraina.

Klartale - 11 okt 22 kl. 09:38

Nye russiske rakettangrep mot Ukraina

Mandag morgen angrep Russland Kyiv og en rekke andre byer. Tirsdag skal flere ukrainske byer ha blitt rammet av rakettangrep. Blant dem Zaporizjzja.

NRK - 20 dec 22 kl. 01:35

To drept i israelsk rakettangrep

Israel har utført rakettangrep mot mål i nærheten av Syrias hovedstad Damaskus, ifølge Syria. To personer ble drept ved et Hezbollah-lager, ifølge SOHR. En kilde i det syriske forsvaret sier til det offisielle nyhetsbyrået Sana at Israel avfyrte flere raketter en halvtime etter midnatt.

NRK - 17 feb 23 kl. 19:28

Minst 36 sivile skal være drept i påstått IS-angrep i Syria

Minst 36 sivile er drept i et angrep sentralt i Syria, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). IS anklages for å stå bak. Den ytterliggående islamistgruppa «drepte fredag 36 mennesker som var ute og lette etter trøfler i Sokhna i Palmyra-regionen», sier SOHR fredag kveld.

NRK - 25 mar 23 kl. 09:29

SOHR: Stigende dødstall etter USAs angrep i Syria

Antall drepte etter USAs luftangrep mot Iran-tilknyttede mål i Syria har steget til 19, ifølge organisasjonen SOHR. Tidligere har Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) opplyst at 14 militsmedlemmer ble drept i angrepene øst i Syria torsdag kveld. Et av angrepene skal ha rammet et ammunisjonslager i byen Deir ez-Zor.

NRK - 17 apr 23 kl. 03:55

Minst 36 drept i antatt IS-angrep i Syria

Minst 36 personer er ble drept i et antatt IS-angrep mot trøffelsankere i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. 19 av de drepte var sivile og de 17 andre var militssoldater som kjemper på regjeringens side, ifølge nye tall fra den britiskbaserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Angrepet skjedde nær byen Hama vest i landet søndag.

NRK - 28 apr 22 kl. 20:13

Zelenskyj-rådgiver bekrefter rakettangrep

Mikhail Podoljak, rådgiveren til Ukrainas president, omtaler også rakettangrep i Kyiv i kveld. – Rakettangrep i sentrum av Kyiv under det offisielle besøket fra António Guterres, tvitrer han. Guterres er FNs generalsekretær.

NRK - 28 jul 22 kl. 05:27

Rakettangrep nord for Kyiv, opplyser guvernør

Et distrikt i Kyiv fylke, et stykke nord for den ukrainske hovedstaden, ble utsatt for rakettangrep natt til torsdag, sier den lokale guvernøren. – I morges satte fienden i gang et rakettangrep mot et lokalsamfunn i Vysjhorod-distriktet, skriver guvernør Oleksij Kuleba, ifølge en Twitter-melding fra Ukraine News klokken 5 torsdag norsk tid. Han sier det ble skutt mot infrastruktur i området, og at det jobbes med å finne informasjon om eventuelle ofre.

NRK - 28 jul 22 kl. 05:27

Rakettangrep nord for Kyiv

Et distrikt i Kyiv fylke, et stykke nord for den ukrainske hovedstaden, ble utsatt for rakettangrep natt til torsdag, sier den lokale guvernøren. – I morges satte fienden i gang et rakettangrep mot et lokalsamfunn i Vysjhorod-distriktet, skriver guvernør Oleksij Kuleba, ifølge en Twitter-melding fra Ukraine News klokken 5 torsdag norsk tid. Han sier det ble skutt mot infrastruktur i området, og at det jobbes med å finne informasjon om eventuelle ofre.

NRK - 18 maj 23 kl. 04:44

Nye rakettangrep mot Ukraina

Flyalarmen har gått i alle Ukrainas fylker gjennom natten og det er meldt om nye russiske rakettangrep mot landet. Det ukrainske forsvaret advarte natt til torsdag om mulige russiske rakettangrep mot flere områder i den sentrale delen av landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 2 timer siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 2 timer siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 3 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 3 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 3 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 3 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 3 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 4 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com