Klartale > Nyheter

Monday, 26 September, 18:52

Klartale - 14 jul 22 kl. 12:52

SAS og pilotene er fortsatt ikke enig

Torsdag møttes SAS og pilotene igjen. De skal forhandle om nye avtaler. Pilotene mener avtalen er for dårlig. Og har derfor streiket en god stund. Nå mener sjefen for SAS at de må bli enige snart, for de taper penger.
Les mer på Klartale


Les mer om:
SAS, Werff, Mats Wilhelm Ruland, Klokset, Norske SAS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SASog , piloteneer fortsatt , ikke, enig
Klartale - 08 jun 22 kl. 11:10

Analytiker tror folk kan reise trygt med SAS i sommer

Hans Jørgen Elnæs er flyanalytiker i Winair AS. Han tror økonomien i flyselskapet SAS er god nok til at de klarer seg på både kort og mellomlang sikt. Dermed vil neppe problemene få følger for folk som skal reise i sommer, forklarer han til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 06 jul 22 kl. 11:03

Mer dårlig nytt for folk som vil på reise i sommer

Fra midnatt kan streiken i SAS bli enda større. Da vil 200 danske flyteknikere streike i sympati med pilotene i SAS.Det er varslet at flyteknikere i Danmark vil streike i sympati med SAS-pilotene.

Klartale - 13 jul 22 kl. 07:00

Det kan gå flere dager før SAS-streiken er løst

Det tror Kristine Nergaard. Hun er forsker ved forsknings-organisasjonen Fafo. – Selv om folk møtes til nye forhandlinger tar det tid å komme fram til en løsning.

Klartale - 05 jul 22 kl. 08:59

SAS søker beskyttelse mot konkurs

Flyselskapet SAS sliter for tiden. Mandag streiket rundt 900 piloter som følge av uenighet om lønn. Tirsdag sa de at de har søkt konkurs-beskyttelse i USA.

Klartale - 04 jul 22 kl. 09:00

Klarer de å bli enige før klokka 12?

Søndag kveld skal pilotene ha gitt beskjed om at de ville reise fra meklingen, melder avisa Dagens Næringsliv. Den skjer i Stockholm.Jan Levi Solvang er leder for SAS Norge Flygerforening.

NRK - 21 jul 22 kl. 13:07

Pilotforhandlerne orienterte om SAS-avtalen

SAS-pilotene ble torsdag informert om detaljene i avtalen med SAS. Snart må pilotene bestemme seg for om de vil gå med på avtalen. Forhandlingslederne Roger Klokset og Jan Levi Skogvang fikk stående applaus fra SAS-piloter orienteringsmøtet på Gardermoen torsdag formiddag, melder E24.

NRK - 29 mar 22 kl. 20:46

SAS-pilotene brøt lønnsforhandling – kan bli streik

SAS-pilotene brøt forhandlingene etter én dag, og dermed blir det mekling for å unngå streik. Pilotene har SAS' fremtid i sine hender, sier forhandlingsleder. – Vi har blitt møtt med krav fra pilotforeningene som er ekstremt store, og som vil påføre oss ekstremt store kostnader.

NRK - 09 jun 22 kl. 15:19

SAS-ledelsen svarer pilotene

SAS sier pilotene velger konflikt fremfor forhandling. – Vi har en plan for å gjøre selskapet konkurransedyktig, og den krever at alle deltar. Det inkluderer pilotene, sier pressesjef Tonje Sund til NRK.

NRK - 05 jul 22 kl. 08:21

SAS-piloter reagerer på søknad om konkursbeskyttelse

SAS-pilotene som mandag gikk ut i streik, reagerer sterkt på nyheten om at flyselskapet søker konkursbeskyttelse i USA. De mener SAS-ledelsen har trenert og strukket forhandlinger og mekling helt fra november i fjor og til dagen før søknaden, uten å ha noen intensjon om å ville inngå en avtale med pilotene. – Pilotene er lurt, og dette forsterker vårt inntrykk av at dette er en villet streik fra ledelsens side - for å skape en syndebukk, sier Roger Klokset, leder for SAS-pilotene.

NRK - 05 jul 22 kl. 16:50

Danske Metal varsler blokade mot nytt SAS-selskap

– Når man kjenner SAS sin historie med datterselskaper, er det veldig oppsiktsvekkende at SAS-ledelsen har opprettet et nytt datterselskap akkurat dagen etter at pilotene varslet streik for første gang, sier forhandlingsleder i Dansk Metal, Keld Bækkelund Hansen, i en pressemelding. Danske Metal organiserer de danske SAS-pilotene. De varsler nå en blokade mot det nye selskapet.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 2 timer siden

Den norske filmen er kandidat til Oscar

Oscar er en filmpris som blir delt ut hvert år. Den norske filmen «Krigsseileren» er nominert. Gunnar Vikenes er regissør.

Klartale - 4 timer siden

Iran og resten av verden fortsetter å protestere

Søndag var det tiende kveld med demonstrasjoner i Iran. Demonstrantene har trosset advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi.Demonstrasjonene begynte etter at Mahsa Amini døde.

Klartale - 5 timer siden

Flere russiske menn har krysset grensen til Norge

På Storskog er det grensekontroll. Det er det eneste stedet folk kan krysse over til Norge fra Russland.Trafikken over Storskog har økt noe de siste dagene.

Klartale - 6 timer siden

Sakene om pendlerboliger er ferdig etterforsket

Christian Stenberg opplyser at politiet har etterforsket saken ferdig. Saken sendes snart videre til statsadvokaten. Stenberg er politiadvokat i Oslo politidistrikt.

Klartale - 7 timer siden

To pågrepet etter skytingen i Oslo

To flere menn er pågrepet. Begge er siktet for medvirkning til terrorhandling. Det er i forbindelse med skytingen ved London pub i Oslo i juni.

Klartale - 8 timer siden

Skyting på russisk skole

Så langt er få detaljer kjent om hendelsen. Skytingen har skjedd på skole i Izjevsk, ifølge den belarusiske nyhetskanalen Nexta.De skriver at en sikkerhetsvakt er drept.

Klartale - 8 timer siden

Krever at regjeringen gjør noe for barna

Lærerne har streiket i flere måneder. Partene prøver å bli enige. Men de klarer det ikke.

Klartale - 8 timer siden

Flere barn søker hjelp for psykisk helse

Røde Kors har et tilbud som heter Kors på halsen. Det er for barn og unge opp til 18 år. De kan ta kontakt på telefon, chat eller e-post.

Klartale - 8 timer siden

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.

Klartale - 9 timer siden

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com