NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 14:22

NRK - 13 mars 20 kl. 08:33

SAS endrar flygingar til USA

SAS vil redusera flygingar til Chicago og New York frå og med 14. mars, opplyser selskapet på heimesidene. Flygingar mellom København og San Francisco går som normalt til 17. mars. Alle flygingar til andre lufthamner i USA blir stoppa frå 15.
Les mer på NRK


Les mer om:
SAS, Chicago, New York, København, San Francisco, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SAS, endrar, flygingar, til, USA
NRK - 27 mai 21 kl. 11:14

Avlyser flygingar til åtte land

Det kviterussiske flyselskapet Belavia seier dei er tvungne til å avlyse flygingar til åtte land på grunn av flyforbod. EU har oppfordra flyselskap til å unngå Kviterussland og kviterussisk luftrom etter at eit fly med ein regimekritikar om bord blei tvunge til å lande i Minsk..

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:02

Stoggar flygingar til Brasil

Portugal stoggar alle flygingar til og frå Brasil grunna auka koronasmitte og oppdaginga av nye virusmutasjonar. Det opplyser den portugisiske regjeringa onsdag. Tiltaket vert sett i verk 29.

NRK - 09 mars 20 kl. 20:04

Equinor stansar flygingar

Equinor kansellerer alle flygingar til og frå felta Askepott, Askeladden og Martin Linge på grunn av det nye koronaviruset, skriv VG..

NRK - 09 feb. 20 kl. 18:27

Fleire hundre flygingar kansellert

To av Europas største flyplassar, i Frankfurt og Amsterdam, har begge kansellert meir enn hundre flygingar som følgje av uvêret som råka kontinentet søndag, melder CNN..

NRK - 09 mars 20 kl. 18:46

TAP kansellerer avgangar

Det portugisiske flyselskapet TAP Portugal, som er medlem av Star Alliance, har kansellert 2500 nye flygingar måndag kveld, melder Reuters. Torsdag førre veke kansellerte selskapet 1000 flygingar på grunn av fall i etterspurnaden etter reiser..

NRK - 03 feb. 20 kl. 15:53

NRK endrar skrivemåte om virus

NRK endrar skrivemåten på viruset frå coronaviruset til koronaviruset. NRK har til no skrive namnet på det nye viruset med c. Heretter vil du sjå at vi skriv det med k.

NRK - 16 april 20 kl. 15:55

FHI endrar ikkje råda om munnbind

Det europeiske smittevernbyrået seier munnbind kan redusere koronaspreiing, og ber fleire land om å vurdere å råde folk til å bruke munnbind ute. Etter ei ny vurdering i dag, har FHI bestemt at dei ikkje endrar på råda sine..

NRK - 10 mars 20 kl. 14:24

Politiet endrar ruskontrollar

Politiet endrar frå og med i dag rutinane for ruskontrollar, melder sjef for Utrykkingspolitiet på Twitter. Nå er det ikkje lenger obligatorisk å ta ruskontroll av alle, og berre dei som er mistenkte for ruspåverka køyring vil bli testa..

NRK - 10 mars 20 kl. 17:01

FHI endrar reglar

Folkehelseinstituttet endrar nå reglane for kven som skal bli testa for det nye koronaviruset i helseinstitusjonar. Frå nå skal alle innlagte på institusjonar som har luftvegssymptom bli testa for viruset, opplyser FHI på heimesidene..

NRK - 25 mars 20 kl. 09:59

Endrar skattereglar grunna korona

Skatteetaten endrar skattereglar på grunn av koronaviruset, melder TV 2. Dei vil mellom anna ikkje slå like hardt ned på skattefeil som vanleg, og tvangsmulkt ved for seint innlevert skattemelding for enkelte er mellombels stoppa..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.

NRK - 15 minutter siden

15 FN-soldater såret av bilbombe

15 FN-soldater er såret i et bilbombeangrep mot en midlertidig operasjonsbase i den nordlige delen av Mali. FN opplyser at en evakuering av de sårede er i gang etter angrepet i området rundt Tarkint. 13.

NRK - 30 minutter siden

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..

NRK - 30 minutter siden

Miami: Fire stadfesta døde

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går..

NRK - 45 minutter siden

Ikke Delta-virus

Kommuneoverlegen i Grimstad har fått beskjed fra Sørlandet sykehus om at det ikke er Delta-mutasjonen av Covid-19 som har spredd seg i Grimstad den siste uken. 64 personer er nå i isolasjon i kommunen på grunn av smitte..

NRK - 45 minutter siden

Island opphevar alle koronareglar

Frå og med i morgon vil alle koronarestriksjonar bli oppheva i Island, opplyser regjeringa på ein pressekonferanse i dag. Munnbindpåbod og avgrensingar på tal personar samla er dermed saga blott, melder RÚV..

NRK - 45 minutter siden

FHI vil fortsatt ha langt intervall

Folkehelseinstituttet sier de vil fortsette med tolv uker mellom vaksinedosene. Selv om EUs smittevernkontor anbefaler å forkorte intervallet på tre uker. – Én dose mRNA-vaksine fra Pfizer eller Moderna beskytter godt mot sykdom forårsaket av alfavarianten, og noe mindre mot deltavarianten, sier overlege i FHI Sara Viksmoen Watle til NTB..

NRK - 45 minutter siden

Merkel skal besøke Johnson

Tysklands forbundskanslar Angela Merkel reiser til London i slutten av neste veke for å møte Storbritannias statsminister Boris Johnson. – Det blir ein moglegheit til å diskutere ei rekke saker, inkludert styrking av forholdet mellom Storbritannia og Tyskland og den globale handteringa av koronapandemien, seier ein talsmann for den britiske statsministeren..

NRK - 1 time siden

Har sendt inn bombehundar

Søkshundar er no sendt inn i Middelfart rådhus, der dei skal søke etter sprengstoff. Det melder politiet på Twitter. Dei kan ikkje sei noko om kor lang tid undersøkingane vil ta..

NRK - 1 time siden

Drone søker etter savnet kvinne

Kvinnen som er savnet etter en fjelltur i Tolga kommune onsdag, er fortsatt ikke funnet. Nå settes helikopter og drone inn i søket, opplyser politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt