E24 > Økonomi

Monday, 15 July, 17:47

E24 - 01 jun 23 kl. 09:32

SAS advarer: Vil bli kun smuler igjen

SAS har i flere omganger advart aksjonærene om at de kan tape alt. Nå får også kreditorer en beskjed fra det kriserammede flyselskapet..
Les mer på E24


Les mer om:
SAS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SAS, advarer, Vilbli , kun, smuler, igjen
NRK - 17 jul 23 kl. 21:15

Fristen for innledende bud på SAS har gått ut

Fristen for potensielle investorer å legge inn veiledende bud på SAS utløp mandag. Flyselskapet kommer ikke til å dele informasjon om budgivere nå. – SAS vil ikke ha noen offentlig kommunikasjon i forbindelse med første frist for veiledende bud.

NRK - 18 jul 23 kl. 16:43

SAS vil tvinge kabinansatte til å ta over jobben til vaskepersonalet i sine fly

SAS vil at kabinansatte skal ta over deler av vaskepersonalets jobber for å spare penger. Kabinforeningene mener dette bryter med kollektivavtalen. I forslaget fra SAS-ledelsen heter det at kabinpersonalet skal ta renholdet etter hver enkelt flyging, men uten at de kompenseres for ekstraarbeidet, forklarer leder Martinus Røkkum i Parat-organisasjonen SAS Norge kabinforening til Dagens Næringsliv.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 16 jul 23 kl. 10:02

Flyanalytiker tror SAS kommer i mål med kapitalinnhenting

Mandag går fristen ut for investorer som vil legge inn veiledende bud i SAS. Flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs tror selskapet vil lykkes med å hente inn kapital. Flyselskapet SAS har som mål å hente inn 9,5 milliarder svenske kroner i en kapitalutvidelse.

NRK - 06 apr 23 kl. 04:46

SAS vil hente inn ny kapital

SAS offentliggjorde natt til torsdag at selskapet går til neste steg i SAS Forward-planen, blant annet ved å starte jakten på kapital til det rekonstruerte SAS. «Potensielle investorer kan legge inn bud for å, i en ledende rolle eller sammen med andre investorer, skaffe seg eierandeler i et rekonstruert SAS», heter det i en børsmelding. SAS er i en såkalt chapter 11-prosess, noe som innebærer konkursbeskyttelse.

NRK - 07 nov 23 kl. 18:12

SAS åpner for retur til børs i 2025

Flyselskapet SAS skal etter planen ut av konkursbeskyttelsen i USA sommeren 2024. Det kan åpne for ny børsnotering året etter. I oktober ble det klart at Air France-KLM, den danske staten og to investeringsfond går inn på eiersiden i SAS, og at flyselskapet dermed ble tatt av børs.

NRK - 10 okt 23 kl. 11:07

Rettsstrid om SAS-kjøpet

SAS vil betale over 32 millioner kroner til å dekke kostnadene til gruppen som vant budkrigen om flyselskapet. Budtaperen ber retten stanse utbetalingen. Ifølge SAS er utbetalingen avgjørende for at budgiverne skal ønske å gå videre i forhandlingene med SAS for å signere en endelig kjøpsavtale, skriver E24.

Klartale - 02 jun 23 kl. 08:59

Hackergruppe sier de har angrepet SAS

Nettsidene til flyselskapet SAS har problemer, ifølge nyhetsbyrået NTB. På Twitter skriver en hackergruppe at det er de som har angrepet SAS. Gruppa vil ha 10 millioner dollar fra SAS.

NRK - 02 feb 23 kl. 15:04

SAS tilbyr Flyr-ansatte jobb

Omlag 200 kabinansatte i flyselskapet Flyr kan få tilbud om å jobbe i SAS. Flere av Flyr-pilotene er også i kontakt med den tidligere konkurrenten, med tanke på nye jobber. – Fram mot våren planlegger SAS å oppbemanne selskapet, og vi ønsker så mange som mulig velkommen til oss, sier manager Hege Solberg i SAS Cabin Crew.

NRK - 26 sep 23 kl. 10:54

SAS sin fremtid avgjøres denne uken

Tirsdag la selskapet frem tall som viser et tap på 638 millioner svenske kroner i august. Det er svakere enn meglerhuset Sydbank ventet på forhånd. Årsaken er blant annet en kraftig valutamotvind gjennom måneden, som følge av en betydelig styrking av dollar mot svenske kroner.

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

Orkla markant opp på en rød Oslo Børs

Flere store selskaper leverte tall for andre kvartal mandag. Dagligvareleverandøren Orkla steg, mens Gjensidige falt tungt..

E24 - 2 timer siden

Trump-aksje til himmels på Wall Street

Trump Media & Technology-aksjen spretter opp på Wall Street mandag..

E24 - 6 timer siden

Norges Bank utsatt for hærverk

Noen har tagget og knust vinduer på fasaden til Norges Bank i Oslo. Det er blant annet skrevet «Free Palestine» med rød spraymaling..

E24 - 5 timer siden

Hans Høeg: På innsiden av USAs høyreside

Det republikanske partiet herjes av interne spenninger. Og i høst kan Donald Trump bli president igjen. Men hva tror de egentlig på, den amerikanske høyresiden?.

E24 - 5 timer siden

DNB: Finansmarkedene priser inn økt sannsynlighet for Trump-seier

Finansmarkedene tror attentatet mot Donald Trump lørdag har økt mulighetene for at han blir USAs neste president. Det kan bety økt inflasjon og økonomisk uro..

E24 - 8 timer siden

Analytiker om Orkla-aksjen: – Venter at bedringen skal fortsette

Dagligvareleverandøren Orkla kan vise til kraftig resultatvekst i andre kvartal..

E24 - 6 timer siden

Obos om byggetakten: – Ikke i nærheten av å tilfredsstille etterspørselen

Resultatet til Obos-konsernet falt kraftig i andre kvartal. Boligbyggeren venter fortsatt krevende tider for nyboligmarkedet fremover..

E24 - 6 timer siden

Trump-aksje fyker opp etter attentatforsøk

Trump Media & Technology-aksjen er opp over 60 prosent i førhandelen på Wall Street mandag..

E24 - 8 timer siden

Orkla-aksjen stiger etter kraftig resultathopp

Dagligvareleverandøren Orkla kan vise til kraftig resultatvekst i andre kvartal. Gjensidige faller derimot kraftig etter sitt tallslipp..

E24 - 9 timer siden

Krisekvartal for Burberry

Toppsjef går på dagen, skuffende salg og stans av utbytte for luksusmerke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com