NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 03:52

NRK - 26 jul 21 kl. 14:37

SAS-passasjerer rammes av flystreik

SAS-flygninger fra Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av streik blant flygeledere i Italia. Forbrukerrådet minner folk om rettighetene de har. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB. Han vet ikke hvor mange nordmenn som er rammet. Flygninger til og fra Roma og Milano mandag er kansellert.
Les mer på NRK


Les mer om:
SAS, Oslo, Stockholm, Italia, John Eckhoff, NTB, Roma, Milano, Pia Høst

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SAS-passasjerer, rammesav , flystreik
NRK - 26 jul 21 kl. 10:18

SAS-passasjerer rammet av flystreik

SAS-flygninger fra både Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av en streik blant flygeledere i Italia. 1700 passasjerer er rammet. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

NRK - 08 jul 21 kl. 11:16

Kraftig passasjerøkning for SAS

SAS fortsetter økningen i antallet passasjerer. Mer enn 600.000 passasjer fløy med SAS i juni, en økning på rundt 50 prosent fra mai, skriver NTB.

E24 - 26 jul 21 kl. 10:36

1.700 SAS-passasjerer i Skandinavia rammet av flystreik i Italia

SAS-flygninger fra både Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av en streik blant flygeledere i Italia..

NRK - 27 maj 21 kl. 08:46

Skoler rammes av streik

Nærmere 180 barne-, ungdoms- og videregående skoler rammes av streiken. I tillegg vil også rundt 35 barnehager rammes. Nøyaktig hvor mange elever og barnehagebarn det gjelder, er ukjent.

NRK - 03 jul 21 kl. 19:54

SAS gjenåpner New York-rute

Flyselskapet SAS åpner direkteruten til New York for første gang siden 13. mars i fjor. – For SAS er dette en viktig dag, sier Hallvard Tveit, som er kaptein for selskapet.

NRK - 24 maj 21 kl. 16:08

– En trussel mot demokratiet

Politimester Beate Gangås i Oslo sier politiet vil «gå i dybden» når det gjelder hetsen MDG-politiker Lan Marie Berg har blitt utsatt for den siste tiden. – Det at politikere utsettes for så massiv mengde av trusler og hatefulle ytringer gjør noe med viljen til å stille opp som folkevalgt. Så dette er en trussel mot demokratiet vårt, og derfor tar vi det på høyeste alvor, sier Gangås til NRK.

NRK - 09 jul 21 kl. 11:20

Testing ved Oslo havn gjenopptas

Oslo kommune gjenopptar testingen ved Oslo havn for å teste passasjerer fra DFDS og Colorline. – DFDS utgjør et lavere testvolum siden båten ikke er så stor, men Colorline har potensielt et stort volum med passasjerer. Båten kan dog ikke fylles med flere passasjerer enn det vi har kapasitet til å teste, sier koordinator for TISK-riggen i Oslo kommune Elisabeth Vennevold.

NRK - 07 jun 21 kl. 11:25

Stigende antall passasjerer hos SAS

Antallet passasjerer som flyr med SAS økte den siste måneden. I mai fløy over 400.000 personer.

NRK - 06 aug 21 kl. 11:13

SAS: En million passasjerer i juli

Flere reisende i juli førte til at flyselskapet SAS hadde over én million passasjerer. Det tilsvarer en økning på nesten 70 prosent sammenlignet med juni, melder selskapet i en pressemelding..

NRK - 17 jun 21 kl. 06:49

Skylder kundene over en milliard

SAS mener at forbrukerne ikke hadde krav på erstatning for avlyste reiser under pilotstreiken i 2019. Forbrukerrådet er uenig, nå får de støtte av EU-domstolen. Ifølge anslag fra SAS dreier det seg om 1,18 milliarder kroner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Beruset 16-åring bak rattet

Politiet stoppet en bilsjåfør etter tips om at vedkommende var beruset. Billisten var en gutt på 16 år. Den foreløpige blåseprøven indikerte en promille på rundt 1,2, tvitrer politiet i Sør-Vest..

NRK - 30 minutter siden

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

NRK - 1 time siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 1 time siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 1 time siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 1 time siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 1 time siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 1 time siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt