NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 04:37

NRK - 30 nov 22 kl. 17:13

SAS-aksjen falt etter kvartalstall

SAS-aksjen falt med over 2 prosent på Oslo Børs onsdag. Hovedindeksen endte opp med 0,28 prosent til 1.220,76 poeng. Blant de mest omsatte aksjene hadde Frontline en dag med opp- og nedturer. Etter å ha lagt fram kvartalstall falt aksjen kraftig, før den hentet seg inn mot slutten av dagen og endte opp 2,70 prosent.
Les mer på NRK


Les mer om:
SAS, Oslo Børs, Frontline, Equinor, Rec Silicon, Salmar, International, Hydro, Telenor, DAX, Frankfurt, CAC, Paris, FTSE, London, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SAS-aksjen, falt, etter, kvartalstall
NRK - 17 jul 23 kl. 21:15

Fristen for innledende bud på SAS har gått ut

Fristen for potensielle investorer å legge inn veiledende bud på SAS utløp mandag. Flyselskapet kommer ikke til å dele informasjon om budgivere nå. – SAS vil ikke ha noen offentlig kommunikasjon i forbindelse med første frist for veiledende bud.

NRK - 18 jul 23 kl. 16:43

SAS vil tvinge kabinansatte til å ta over jobben til vaskepersonalet i sine fly

SAS vil at kabinansatte skal ta over deler av vaskepersonalets jobber for å spare penger. Kabinforeningene mener dette bryter med kollektivavtalen. I forslaget fra SAS-ledelsen heter det at kabinpersonalet skal ta renholdet etter hver enkelt flyging, men uten at de kompenseres for ekstraarbeidet, forklarer leder Martinus Røkkum i Parat-organisasjonen SAS Norge kabinforening til Dagens Næringsliv.

NRK - 18 jul 22 kl. 10:47

Dagbladet: SAS-aksjen skyter i været

Mens de intense forhandlingene mellom pilotene og ledelsen i SAS pågår i Stockholm, skyter SAS-aksjen voldsom fart på børsen mandag morgen, melder Dagbladet. Aksjen var opp med over 8 prosent ett minutt etter åpning. Siden har grafene pekt oppover.

NRK - 06 aug 22 kl. 08:58

Dansk TV 2: Klart fleirtal for SAS-avtale – ingen ny streik

Partane i pilotstreiken har gjennomført uravstemming og sagt ja til den nye SAS-avtalen, melder danske TV 2. Ved midnatt var det frist for uravstemminga om avtalen mellom SAS og pilotforeiningane i Noreg, Sverige og Danmark. Streiken til SAS-pilotane i juli varte i 15 dagar.

NRK - 06 apr 23 kl. 04:46

SAS vil hente inn ny kapital

SAS offentliggjorde natt til torsdag at selskapet går til neste steg i SAS Forward-planen, blant annet ved å starte jakten på kapital til det rekonstruerte SAS. «Potensielle investorer kan legge inn bud for å, i en ledende rolle eller sammen med andre investorer, skaffe seg eierandeler i et rekonstruert SAS», heter det i en børsmelding. SAS er i en såkalt chapter 11-prosess, noe som innebærer konkursbeskyttelse.

NRK - 16 jul 23 kl. 10:02

Flyanalytiker tror SAS kommer i mål med kapitalinnhenting

Mandag går fristen ut for investorer som vil legge inn veiledende bud i SAS. Flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs tror selskapet vil lykkes med å hente inn kapital. Flyselskapet SAS har som mål å hente inn 9,5 milliarder svenske kroner i en kapitalutvidelse.

NRK - 07 nov 23 kl. 18:12

SAS åpner for retur til børs i 2025

Flyselskapet SAS skal etter planen ut av konkursbeskyttelsen i USA sommeren 2024. Det kan åpne for ny børsnotering året etter. I oktober ble det klart at Air France-KLM, den danske staten og to investeringsfond går inn på eiersiden i SAS, og at flyselskapet dermed ble tatt av børs.

NRK - 10 okt 23 kl. 11:07

Rettsstrid om SAS-kjøpet

SAS vil betale over 32 millioner kroner til å dekke kostnadene til gruppen som vant budkrigen om flyselskapet. Budtaperen ber retten stanse utbetalingen. Ifølge SAS er utbetalingen avgjørende for at budgiverne skal ønske å gå videre i forhandlingene med SAS for å signere en endelig kjøpsavtale, skriver E24.

Klartale - 18 jul 22 kl. 14:21

Kan være siste dag i SAS-forhandlingene

Forhandlingene mandag kan avgjøre hvordan saken fortsetter. Hvis ikke det blir løsning i konflikten kan SAS være ferdig med å forhandle. Det sier forhandlings-lederen for selskapet.

NRK - 09 aug 22 kl. 10:04

Kundene strømmer tilbake til SAS

Kundene har strømmet tilbake til SAS etter at streiken ble avsluttet. Salget av SAS-billetter i Norge er nå på høyde med tiden før pandemien. Salget av SAS-billetter eksploderte nærmest straks streiken var over, skriver Flysmart24.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ulykke mellom bil og elsparkesykkel i Tønsberg - begge msitenskes for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person på sparkesykkel er påkjørt og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Begge parter mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket, og må ta blodprøver.

NRK - 30 minutter siden

Trafikkulykke i Tønsberg – sjåfør mistenkt for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person er trolig påkjørt i veibanen og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Fører av bilen mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket.

NRK - 30 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Nord-Odal

En bilfører satt fastklemt etter en utforkjøring på riksvei 24 rett sør for Sand i Nord-Odal kommune natt til søndag. Nødetatene fikk melding om ulykken, som politiet omtaler som alvorlig, klokken 3.22.

NRK - 1 time siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 1 time siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 2 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 2 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 3 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 3 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com