NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 18:01

NRK - 05 jul 21 kl. 11:25

Søstre omkom

Det var den 18 år gamle Benedicte Myrset og den 12 gamle søsteren Victoria Myrset fra Oslo som omkom da de ble truffet av et lynnedslag på Melshornet i Hareid søndag. Den tredje personen var også søsteren til jentene. Det var søndag tre jenter tok turen opp til Melshornet i Hareid kommune, da de ble truffet av lynet. To jenter omkom, og en tredje ble sendt til Ålesund sykehus med moderate skader - hun skal være stabil..
Les mer på NRK


Les mer om:
Benedicte Myrset, Victoria Myrset, Oslo, Melshornet, Hareid, Ålesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søstre, omkom
NRK - 05 jul 21 kl. 11:25

To søstre omkom etter lynnedslaget

Det var den 18 år gamle Benedicte Myrset og den 12 gamle søsteren Victoria Myrset fra Oslo som omkom da de ble truffet av et lynnedslag på Melshornet i Hareid søndag. Det var søndag tre jenter tok turen opp til Melshornet i Hareid kommune, da de ble truffet av lynet. Den tredje personen var også søsteren til jentene.

NRK - 11 maj 21 kl. 18:13

Nye smittetilfeller i Østre Toten

Det er meldt om seks nye smittede i Østre Toten kommune i dag. Kommuneoverlege Rebecca Setsaas opplyser at tallet kan stige framover, fordi mange nærkontakter skal testes. Det ble også meldt om tre nye smittede på Lillehammer, og fire i Gjøvik i dag..

NRK - 15 jun 21 kl. 23:08

Nytt smitteutbrudd på Toten

Det siste døgnet er det registrert seks nye koronasmittede i Østre Toten og tre i Vestre Toten. – Fem av de smittede er tilknyttet russeaktiviteter eller «rulling». Den sjette er husstandsmedlem til en tidligere smittet, og var allerede i karantene, skriver Østre Toten på sine nettsider..

NRK - 15 jul 21 kl. 12:09

Søstre døde i lynnedslag – bisettes

Det har gått halvannen uke siden den tragiske hendelsen på Melshornet i Hareid kommune, der to unge søstre døde da lynet slo ned. I dag tar familien et siste farvel i Ris kirke i Oslo..

Aftenposten - 05 jul 21 kl. 11:24

Søstre på 18 og 12 år fra Oslo omkom etter lynnedslaget i Hareid. – Rystende at noe sånt skulle skje.

Det var søstrene Benedicte og Victoria Myrset på 18 og 12 år fra Oslo som omkom etter de ble truffet av et lynnedslag….

Aftenposten - 05 jul 21 kl. 11:24

Lynnedslaget i Hareid: Søstre på 18 og 12 år fra Oslo omkom

Saken oppdateres..

NRK - 05 jul 21 kl. 21:53

Vil evaluere hvordan lyn varsles

Ulykka der to søstre omkom etter et lynnedslag på Melshornet i Hareid søndag kan få følger for måten Meteorologisk institutt varsler lyn på..

VG - 15 jul 21 kl. 11:42

Søstre bisettes etter ulykken på Hareid: – Sterkt

RIS KIRKE (VG) Benedicte (18) og Victoria Myrset (12) bisettes torsdag i Ris kirke i Oslo. De omkom i et lynnedslag på Hareid 4. juli..

NRK - 02 apr 21 kl. 09:56

Omkom etter brann nær flyktningleir

Minst tre personer omkom da 20 boder brant ned på et marked nær flyktningleiren i Cox's Bazar i Bangladesh, melder AP. Brannen skjer få dager etter storbrannen i Cox's Bazar-leiren, som førte til at minst 15 rohingyaer omkom og flere tusen ble hjemløse..

NRK - 15 apr 21 kl. 06:42

Omkom i frontkollisjon

Ein person omkom i ein frontkollisjon mellom eit vogntog og ein personbil på Kvikne i Innlandet i natt. Det stadfestar politiet. Personen som omkom var åleine i bilen, som skal ha kome over i motgåande felt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..

NRK - 15 minutter siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 30 minutter siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 45 minutter siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 30 minutter siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 45 minutter siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 1 time siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 1 time siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 1 time siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt