NRK > Nyheter

Monday, 16 May, 23:45

NRK - 05 jul 21 kl. 11:25

Søstre omkom

Det var den 18 år gamle Benedicte Myrset og den 12 gamle søsteren Victoria Myrset fra Oslo som omkom da de ble truffet av et lynnedslag på Melshornet i Hareid søndag. Den tredje personen var også søsteren til jentene. Det var søndag tre jenter tok turen opp til Melshornet i Hareid kommune, da de ble truffet av lynet. To jenter omkom, og en tredje ble sendt til Ålesund sykehus med moderate skader - hun skal være stabil..
Les mer på NRK


Les mer om:
Benedicte Myrset, Victoria Myrset, Oslo, Melshornet, Hareid, Ålesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søstre, omkom
NRK - 05 jul 21 kl. 11:25

To søstre omkom etter lynnedslaget

Det var den 18 år gamle Benedicte Myrset og den 12 gamle søsteren Victoria Myrset fra Oslo som omkom da de ble truffet av et lynnedslag på Melshornet i Hareid søndag. Det var søndag tre jenter tok turen opp til Melshornet i Hareid kommune, da de ble truffet av lynet. Den tredje personen var også søsteren til jentene.

NRK - 11 maj 21 kl. 18:13

Nye smittetilfeller i Østre Toten

Det er meldt om seks nye smittede i Østre Toten kommune i dag. Kommuneoverlege Rebecca Setsaas opplyser at tallet kan stige framover, fordi mange nærkontakter skal testes. Det ble også meldt om tre nye smittede på Lillehammer, og fire i Gjøvik i dag..

NRK - 15 jun 21 kl. 23:08

Nytt smitteutbrudd på Toten

Det siste døgnet er det registrert seks nye koronasmittede i Østre Toten og tre i Vestre Toten. – Fem av de smittede er tilknyttet russeaktiviteter eller «rulling». Den sjette er husstandsmedlem til en tidligere smittet, og var allerede i karantene, skriver Østre Toten på sine nettsider..

NRK - 15 jul 21 kl. 12:09

Søstre døde i lynnedslag – bisettes

Det har gått halvannen uke siden den tragiske hendelsen på Melshornet i Hareid kommune, der to unge søstre døde da lynet slo ned. I dag tar familien et siste farvel i Ris kirke i Oslo..

NRK - 31 okt 21 kl. 01:45

Østre Aker vei stengt etter ulykke

Østre Akers vei i Groruddalen i Oslo er stengt i begge retninger etter at en bil kjørte av veien i stor fart ved 1.30-tida. Føreren av bilen ser ut til å være oppegående, melder politiet.

NRK - 07 nov 21 kl. 18:26

Døde etter smitte fra uvaksinert

Østre Toten kommune bekrefter nå at en person er død etter kontakt med en uvaksinert helsearbeider. Samtidig innrømmer helsemyndighetene at de mangler oversikt over omfanget og at det kan være mørketall. Dødsfallet skjedde på Labo bo- og servicesenter i Østre Toten kommune 31.

Klartale - 04 apr 22 kl. 15:05

Terrorsiktede søstre fra Bærum er sluppet fri fra fengsel

Søstrene var 16 år gammel og 19 år gammel da de dro til Syria. De var norske jenter med somalisk bakgrunn. De rømte fra hjemmet sitt i Bærum i Akershus.

Aftenposten - 05 jul 21 kl. 11:24

Søstre på 18 og 12 år fra Oslo omkom etter lynnedslaget i Hareid. – Rystende at noe sånt skulle skje.

Det var søstrene Benedicte og Victoria Myrset på 18 og 12 år fra Oslo som omkom etter de ble truffet av et lynnedslag….

NRK - 08 maj 22 kl. 12:35

Syklist omkom i trafikkulykke

En person omkom som følge av skadene fra trafikkulykken mellom en bilist og en syklist på Østre Strandvei i Asker kommune som skjedde tidligere i dag, skriver politiet på Twitter. – Trafikkulykken skyldes trolig brudd på vikeplikten av bilisten. Vi har startet åstedsundersøkelse, og veien er sperret inn mot ulykken og vil trolig være stengt en lengre periode, melder politiet.

Aftenposten - 05 jul 21 kl. 11:24

Lynnedslaget i Hareid: Søstre på 18 og 12 år fra Oslo omkom

Saken oppdateres..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

273 evakuert fra Azovstal

Ifølge Reuters rapporterer ukrainske myndigheter nå at i alt 273 ukrainske soldater er evakuert fra det beleirede stålverket i Mariupol. 53 alvorlig sårede soldater er fraktet til sykehus i Novoazovsk og 220 soldater er fraktet ut til et annet sted, opplyser viseforsvarsminister Anna Malyar. Hun sier at alle soldatene skal få komme hjem gjennom fangeutveksling.

NRK - 15 minutter siden

Konflikt etter jordbruksoppgjøret

Da staten og bøndene kom til enighet om 10,9 milliard i jordbruksoppgjøret, skal det ha blitt gjort uten godkjenning fra styret i Norsk Bonde- og Småbrukarlag. Det hevder Ola Fiskvik, organisatorisk nestleder i småbrukarlaget. Han sier avtalen ikke var godkjent av styret, noe han mener er et brudd på vedtektene.

NRK - 15 minutter siden

Marin: Tyrkias motvilje er urovekkende

Finlands statsminister Sanna Marin sier det er urovekkende at Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan nå er negativ til Sveriges og Finlands søknader om opptak i Nato. – Det er klart at budskapet er urovekkende. Spørsmålet er hva som er annerledes nå.

NRK - 45 minutter siden

Huitfeldt: Sverige og Finland vil styrke Nato

Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt sier til NRK at finsk og svensk Nato-medlemskap vil bidra til et kollektivt forsvar og styrke den nordatlantiske sikkerheten. Hun vil ikke spekulere i hva Erdogans nei vil bety for medlemssøknadene. – Jeg opplever at samtalene som har vært i Nato til nå, senest under utenriksministermøtet i helgen, har gitt uttrykk for at Sverige og Finland – som er nære partnere av Nato – har alle kvalifikasjoner til å bli medlemmer.

NRK - 1 time siden

Knyttet seg ikke til handlingene

Mannen i 50-årene som er siktet for å ha drept sin kone og datter på Søm i Kristiansand i mars, knyttet seg ikke til drapshandlingene under det første avhøret med politiet, skriver fvn.no. Politiadvokat Bernt Olav Bryge sier avhøret ikke er ferdigstilt, og at siktede ikke ble spurt om han erkjenner straffskyld.

NRK - 1 time siden

Årsaken til brannen på «Veidar» er avdekket

Årsaken til brannen på fiskebåten «Veidar» er nå avdekket av politiet. Etterforskningsleder Øystein Hansen ved Vest-Lofoten politistasjon forteller til Lofotposten: – Brannen startet i fabrikken om bord, og det skyldes en elektrisk feil. Det er ingen i rederiet som er å laste for dette.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Engerdal

Tre personar får behandling på ulykkesstaden etter ei trafikkulykke på Fv 26 ved Hylleråsen i Engerdal. – Naudetatene er komme fram til staden. Dei tre personene som er involvert i ulykka har komme seg ut av bilen, dei er skadde, og får behandling.

NRK - 1 time siden

Kjellaug Nakkim er død

Kjellaug Nakkim døde mandag, 81 år gammel. Nakkim ble valgt inn på Stortinget for Høyre fra Østfold som vararepresentant i 1985. Hun var fire perioder på Stortinget for Østfold fra 1989 til 2001.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg har snakket med Tyrkia

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg skriver på Twitter mandag kveld at han har vært i kontakt med Tyrkias utenriksminister. – Vi snakket om avgjørelsen til våre nærmeste allierte, Finland og Sverige, om å søke medlemskap i Nato. Tyrkia er en verdsatt alliert, og enhver sikkerhetsbekymring må tas opp.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Soldater fraktes ut av stålverket i Mariupol

Nyhetsbyrået Reuters melder at rundt 12 busser nå frakter ukrainske soldater ut av stålverket Azovstal i Mariupol..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt