VG > Sport

Saturday, 16 October, 16:37

VG - 08 sep 21 kl. 16:57

Sørstatsmonument fjernet i Richmond

Statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee i Richmond i Virginia i USA er nå tatt ned. En stor kran heiste ned statuen onsdag foran jublende tilskuere..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Robert, Richmond, Virginia, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sørstatsmonument, fjerneti , Richmond
NRK - 08 sep 21 kl. 15:21

Fjernet 12 tonn tung statue

En enorm statue av sørstatsgeneralen Robert E. Lee ble onsdag revet i byen Richmond i Virginia. Den amerikanske offiseren var leder for sørstatenes styrker under den amerikanske borgerkrigen.

NRK - 25 aug 21 kl. 23:51

Fjernet en million videoer

Siden pandemien startet, har YouTube fjernet over en million videoer med det selskapet beskriver som farlig feilinformasjon om korona, opplyser nettgiganten. – Vi konsentrerer oss om å fjerne alle videoer som kan føre til reell skade i den virkelige verden. Siden februar 2020 har vi fjernet over en million videoer med farlig informasjon knyttet til koronaviruset, som falske koronakurer eller løgnaktige påstander, sier produktsjef Neal Mohan i den Google-eide videotjenesten.

NRK - 07 okt 21 kl. 09:57

1000 garn fjernet fra havbunnen

En mengde fiskeredskaper er fjernet fra havbunnen under årets opprenskningstokt, som pågikk fra 23. august til 6. oktober mellom Ålesund og Kirkenes Totalt er det fjernet 1029 garn, 78.

NRK - 02 jun 21 kl. 17:17

Trump dropper ny plattform

En blogg på hjemmesiden til Donald Trump er blitt fjernet mindre enn en måned etter at den ble opprettet. Bloggen «Fra skrivebordet til Donald J. Trump» er fjernet permanent, opplyser Trumps medarbeider Jason Miller til CNBC..

NRK - 10 jul 21 kl. 16:24

Omstridt statue fjernet i USA

Statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee i Charlottesville i USA er fjernet. Det skjer etter flere år med demonstrasjoner og uro, melder New York Times.

NRK - 13 jul 21 kl. 04:09

Trump-konsernet fjernet Weisselberg

Trump-konsernet har fjernet finansdirektøren, Allen Weisselberg, melder CNN. Weisselberg er tiltalt for grovt tyveri og skattesvindel. Han var tidligere en av Trump-familiens mest betrodde i flere tiår..

Aftenposten - 19 aug 21 kl. 20:28

– Vår opplevelse var at de bare fjernet henne. Litt sånn «tack och hej», sier Anna Strålin.

– Vår opplevelse var at de bare fjernet henne. Litt sånn «tack och hej», sier Anna Strålin..

NRK - 07 sep 21 kl. 06:43

Mexico bytter ut Colombus

Ordfører Claudia Sheinbaum i Mexico City har besluttet å fjerne statuen av Christopher Columbus fra byens hovedgate «Paseo de la Reforma». Statuen skal erstattes av en statue til ære for urfolkskvinner. Columbus ankom det amerikanske kontinentet i 1492, og anses av stadig flere som det fremste symbolet på kolonisme og ødeleggelese av amerikanske urfolkssamfunn.

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 13:59

TV 2 fjernet Solskjær: - Uakseptabelt

Det har kommet kraftige reaksjoner etter TV 2 la ut en sak om Ole Gunnar Solskjær. Kanalen brukte nemlig et manipulert bilde der Solskjær var fjernet..

NRK - 17 sep 21 kl. 12:52

Navalnyjs valg-app fjernet

Samme dag som valglokalene åpnet i Russland, ble Stem-smart-appen til den russiske regimekritikeren, Aleksej Navalnyj, fjernet fra butikkene til Google og Apple. Den fengslede opposisjonslederen har lansert appen «Stem smart», som råder russiske velgere til å samle seg bak de kandidatene som antas å ha størst sjanse til å slå noen av regjeringspartiets folkevalgte, i valget som nå er i gang. Navalnyjs medarbeidere sier dette er politisk sensur.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En uidentifisert person ble funnet død på en sti ved et boligfelt i Skien lørdag. Politiet betegner det som et mistenkelig dødsfall..

VG - 1 time siden

TV-anmeldelse «I Know What You Did Last Summer»: Vrient å bry seg

Noen vet, noen får vondt..

VG - 4 timer siden

Avslører hemmelig kanal: – På bakrommet har det vært full åpenhet

GARDERMOEN (VG) Avgåtte kulturminister Abid Raja avslører at det har vært et slags hemmelig diplomati mellom han og idrettspresident Berit Kjøll gjennom pandemien..

VG - 4 timer siden

Solskjær innrømmer: Jo mer Ronaldo, jo bedre

Ole Gunnar Solskjær mener at Manchester United er bedre med Cristiano Ronaldo på banen - men at han umulig kan spille med portugiseren i hver eneste kamp..

VG - 5 timer siden

Britney Spears truer med å eksponere familien: – Nåde dem hvis jeg noen gang gir et intervju

Britney Spears (39) kommer med en kraftig utblåsning mot familien sin og vergemålet på Instagram..

VG - 7 timer siden

Rosenborg har doblet spilletiden til utlendinger fra i år til i fjor: – Hever dem ikke nok til gull

TRONDHEIM (VG) Ingen i Eliteserien har gitt mer spilletid til utlendinger enn Rosenborg denne sesongen. Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mener ikke nasjonaliteten er problemet, men ferdighetene..

VG - 11 timer siden

Lørdag 16. oktober: Dette skjedde i natt

Politiet i Innlandet mener at det ikke er noen sammenheng mellom de tre boligbrannene i Rendalen siden i fjor sommer..

VG - 16 timer siden

To av tre på friidrettslandslaget er menn: – Tror flere gutter tør

70 prosent av friidrettslandslaget kommende sesong består av menn. Én av kvinnene på landslaget tror det skyldes at herrene er modigere..

VG - 17 timer siden

Person knivstukket i Rygge

En person er blitt påført flere knivstikk i Rygge sentrum..

VG - 18 timer siden

Leo Ajkic med ny NRK-serie: – Rus kan være jævlig digg

I den nye serien «Rus» ønsker programlederen å fokusere også på de positive sidene ved rusmidler. Han tar sine egne erfaringer med cannabis inn i programmet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt