Klartale > Nyheter

Friday, 17 September, 18:52

Klartale - 29 jul 21 kl. 09:37

Sørøst-Europa gjør seg klare for intens hete

Myndighetene i flere land sørøst i Europa har sendt ut varsel til folk som er i landet. Årsaken er at det ventet en farlig og intens hete torsdag..
Les mer på Klartale


Les mer om:
Europa, europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sørøst-Europa, gjør, seg, klare, for, intens, hete
NRK - 20 jul 21 kl. 05:37

50 millioner smittede i Europa

Europa er verdens første region som har passert 50 millioner påviste koronatilfeller, ifølge en oversikt fra nyhetsbyrået Reuters. Økningen i Europa er på 1 million nye tilfeller hver åttende dag. Det tok 194 dager å gå fra 25 millioner til 50 millioner smittede i Europa, mens det tok 350 dager å nå de første 25 millioner tilfellene, ifølge oversikten..

NRK - 02 aug 21 kl. 14:44

60 mill. koronatilfeller i Europa

Siden starten av pandemien er det registrert over 60 millioner koronatilfeller i Europa slik regionen defineres av Verdens helseorganisasjon (WHO). I WHOs definisjon av regionen Europa inngår over 50 land, blant dem Russland, Ukraina og Tyrkia. Her utgjør antall registrerte smittede rundt 30 prosent av det totale antallet smittede i hele verden.

NRK - 10 sep 21 kl. 17:53

Ber om korona-reformer i Europa

Europa mislyktes i å håndtere koronapandemien, og det trengs omfattende reformer for å gjøre kontinentet bedre rustet, ifølge en WHO-rapport. Verdens helseorganisasjon (WHO) har nedsatt en granskningskommisjon som har vært ledet av Italias tidligere statsminister Mario Monti. Fredag kom den med sin sluttrapport.

NRK - 21 maj 21 kl. 14:27

– Koronapass klare innan 1. juli

EUs koronapass skal vere klare til bruk seinast 1. juli, seier justiskommissær Didier Reynders. Passet er med det klart til høgsesongen for sommarturistar i Europa i juli og august.

VG - 15 jul 21 kl. 18:29

Snart skal Europa klare seg uten «mor»

Angela Merkel (66) har som en stødig og trofast mor loset Europa gjennom den ene krisen etter den andre. Torsdag besøker hun Joe Biden på sin «farewell tour»..

NRK - 04 jun 21 kl. 14:40

Tre forskjellige korona-scenarioer

Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier Helsedirektoratet ser for seg tre forskjellige korona-scenarioer de neste månedene. Det første scenarioet er at vi oppnår en flokkimmunitet i Europa i løpet av august og at vi kan leve et tilnærmet normalt liv utover høsten. Det andre scenarioet er at smitten i Europa faller til et veldig lavt nivå, men ikke blir helt borte.

NRK - 15 apr 21 kl. 13:27

1 million koronadødsfall i Europa

Det er registrert over 1 million koronarelaterte dødsfall i de 53 landene som hører inn under Europa-kontoret til Verdens helseorganisasjon (WHO). WHOs Europa-sjef Hans Kluge informerte om den dystre milepælen på en pressekonferanse i Hellas torsdag. Han la til at situasjonen fortsatt er alvorlig, med rundt 1,6 millioner nye smittetilfeller i uken.

NRK - 29 apr 21 kl. 13:01

Flere fullvaksinerte enn smittede

Det er nå flere fullvaksinerte mennesker i Europa enn det offisielle tallet på smittede siden pandemien startet, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). Det melder DPA. Det er gått 462 dager siden det første tilfellet av koronasmitte ble registrert i Europa.

NRK - 10 jun 21 kl. 11:22

WHO: Europa ikke ute av koronafare

Europa er på ingen måte ut av koronafare, sier Hans Kluge i Verdens helseorganisasjon, WHO. Han krever forsikighet med tanke på økende sosiale sammenkomster, større mobilitet og arrangement i Europa..

NRK - 01 jul 21 kl. 20:03

Smittetallene stiger i Europa

Antall koronasmittede i Europa har steget med 10 prosent den siste uken. Det sier WHOs regiondirektør for Europa, Hans Kluge. Økningen skjer etter 10 uker med nedgang i smitten.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 3 timer siden

Har skrevet barnebok om rasisme

Skuespiller og forfatter Tinashe Williamson har selv opplevd rasisme. Nå håper hun boka skal gjøre det lettere å snakke om..

Klartale - 3 timer siden

Økokrim har kontaktet Skatteetaten om Ropstad

Økokrim har kontaktet Skatteetaten. Årsaken er saken om at KrF-lederen har unngått å betale skatt for boligen han har fått fra Stortinget..

Klartale - 4 timer siden

– Vi nærmer oss en normal hverdag

Helseministeren sier samfunnet snart åpner enda mer. Men at vi fortsatt må vaske hendene grundig..

Klartale - 6 timer siden

Vil han åpne Norge mer?

Fredag har Bent Høie hatt møte med kommunene i Norge om en normal hverdag. Klokka 13 skal han si mer til alle andre..

Klartale - 7 timer siden

Innrømmer at han forsøkte å unngå og betale skatt

Partileder Kjell Ingolf Ropstad innrømmer å ha lurt seg unna skatt. Han skal ha sagt at han betalte på foreldrenes bolig, uten at han gjorde det..

Klartale - 7 timer siden

Føler seg lurt av politikerne

Folk som jobber med kultur har lenge måtte holdt stengt og fulgt strenge smitteverns-regler. Mandag hadde politikerne sin.

Klartale - 8 timer siden

Frykt for hva mer smitte i Afrika kan føre til

Bare 3,6 av folk som bor i Afrika er ferdig vaksinert mot korona. Nå er det en fjerde runde med smitte på kontinentet. Det kan få følger for hele verden..

Klartale - 9 timer siden

Kan bruke lenger tid på å lære vanskelige språk

Nå kan du bruke fire år på å ta en bachelor i kinesisk, japansk og arabisk..

Klartale - 12 timer siden

Forvirrer velgerne for å få stemmer

Færre velgere stemmer ved valget i Russland. Partiet til Vladimir Putin prøver alt for å få folk til og stemme. De tilbyr gaver og prøver å forvirre velgerne..

Klartale - Igår: 15:30

Dette skjer før Støre blir statsminister

Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet ble største parti etter valget. Dette er hva han må gjøre for å få makten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt