VG > Innenriks

Wednesday, 22 March, 13:58

VG - 29 mar 22 kl. 17:30

Sønnen til Tor Kjærvik erkjenner å ha drept faren

Sønnen til den profilerte advokaten Tor Kjærvik har erkjent å ha begått drapet på sin far. Statsadvokaten mener han bør dømmes til tvungent psykisk helsevern..
Les mer på VG


Les mer om:
Tor Kjærvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sønnen, til, Tor, Kjærvik, erkjennerå ha , drept, faren
NRK - 01 sep 22 kl. 15:24

Drapstiltalt fortalte om stemmer i hodet

Da sønnen til advokat Tor Kjærvik var 18 år, fortalte han moren om at han hørte stemmer i hodet. Det sa moren til den nå drapstiltalte sønnen da hun vitnet i rettssaken i Romerike og Glåmdal tingrett torsdag. Moren vitnet for retten på telefon om den tiltalte sønnens oppvekst, som var preget av angst, uro og tvangsmessig oppførsel.

NRK - 30 mar 22 kl. 11:42

Flytter rettsaken etter drapet på profilert advokat

Rettssaken etter Kjærvik-drapet flyttes vekk fra Oslo, skriver Aftenposten. Den profilerte advokaten Tor Kjærvik ble drept i fjor vår. Sønnen er tiltalt for drap på faren.

NRK - 23 aug 22 kl. 14:55

Uvisst om tiltalt sønn (37) kan straffes for drapet på Tor Kjærvik

Det er fortsatt uvisst om 37-åringen som er tiltalt for å ha skutt og drept sin far, advokaten Tor Kjærvik, kan straffes. Rettssaken starter om en uke. – Dette er ikke et enkelt spørsmål for påtalemyndigheten.

NRK - 29 mar 22 kl. 17:27

Kjærviks sønn erkjenner å ha drept faren

Sønnen til den profilerte advokaten Tor Kjærvik har erkjent å ha begått drapet på sin far. Statsadvokaten mener han bør dømmes til tvungent psykisk helsevern. Tor Kjærvik ble skutt og drept med to skudd i hodet på Røa i Oslo 12.

NRK - 06 sep 22 kl. 18:00

Sakkyndige mener Kjærviks sønn var psykotisk da han drepte

Rettspsykiatrisk sakkyndige som har undersøkt sønnen til advokat Tor Kjærvik, mener 37-åringen var alvorlig syk og psykotisk da han drepte faren. Det er konklusjonen fra spesialpsykolog Knut-Petter Sætre Langlo og psykiater Synne Sørheim. De to sakkyndige la fram sin rapport om den tiltalte i Romerike og Glåmdal tingrett tirsdag.

NRK - 21 jun 22 kl. 15:31

Kjærvik-sak går i Lillestrøm

Drapssaka mot Tor Kjærvik sin son blir flytta til Lillestrøm, og skal vere i Romerike og Glåmdal tingrett. Grunnen til at saka ikkje skal opp i Oslo er fordi det var spørsmål ved om dommarane var habile, sidan Tor Kjærvik var fast forsvarar ved Oslo tingrett i fleire år. Sonen til forsvararen, advokat John Christian Elden, er nøgd med slutninga.

Klartale - 30 aug 22 kl. 13:15

Hun var sikker på at hun skulle bli drept

Den 37 år gamle mannen er også tiltalt for å ha knivstukket en annen fange i Oslo fengsel. Det skal ha skjedd mens han var i varetektsfengsel etter drapet på faren.Rettssaken mot mannen startet i Romerike og Glåmdal tingrett tirsdag denne uka.

NRK - 14 sep 22 kl. 11:56

TV2: Dømt utilregnelig - får likevel arve faren

Sønnen til Tor Kjærviks dømt til tvungent psykisk helsevern for drapet på faren. Han mister likevel ikke arveretten til sin far. Den 37 år gamle sønnen til Tor Kjærvik er også dømt for drapsforsøk mot Merete Bertheussen, Tor Kjærviks samboer gjennom 20 år.

NRK - 30 aug 22 kl. 09:21

Sønnen erkjenner drapet på advokat Tor Kjærvik og drapsforsøket på hans samboer

Rettssaken mot 37-åringen som står for drapet på sin far, den profilerte forsvarsadvokaten Tor Kjærvik som ble skutt og drept 12. april 2021, startet tirsdag. Da retten ble satt tirsdag erkjente han å ha drept sin far og forsøkt å drepe hans samboer, skriver Dagbladet.

NRK - 31 aug 22 kl. 13:18

Kjærviks samboer om angrende sønn: – Bestillingssvar

Samboeren til den drepte advokaten Tor Kjærvik (70), Merete Bertheussen, vitnet tirsdag om drapskvelden. Hun fortalte hvordan de tryglet om ikke å bli drept. Den tiltalte sønnen til Kjærvik sa i dag at han angret på drapet.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Frykter TikTok-senter skal hemme norsk våpenproduksjon

Nammo på Innlandet trenger mer strøm for å lage ammunisjon til Forsvaret, NATO-allierte og Ukraina. Men det lokale nettselskapet har lovet bort ledig kapasitet i strømnettet til et nytt datalager for TikTok..

VG - 1 time siden

Ålesunderen (27) grillet i retten: – Har du fått betaling for å forklare deg?

Det ble flere ganger amper stemning i retten da statsadvokaten stilte den drapstiltalte ålesunderen en rekke vanskelige spørsmål. – Den kunne du spart deg for, svarte 27-åringen på et av dem..

VG - 3 timer siden

Vil sende fravær-SMS til foreldre

En SMS til foreldrene er det som skal til for å få ned fraværet på ungdomsskolen og på VGS, mener Fremskrittspartiet som nå vil fremme nytt forslag..

VG - 17 timer siden

Bil krasjet i tre – én person hardt skadet

Vedkommende får førstehjelp på stedet..

VG - 18 timer siden

Byråden og tidligere gjengleder: Slik vil de stanse rekruttering av barn til kriminalitet

Oslos ferske byråd Usman Mushtaq får råd fra en tidligere gjengleder for å stanse rekrutteringen av barn til kriminalitet. Nå vil han at bakmenn skal straffes hardere..

VG - 20 timer siden

KrF-Ropstad vil kjøpe lærebøker: Ut mot overtro på nettbrett og PC

Skolepolitiker og elevpappa Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er troende. Men han advarer skolene mot overdrevet tro på nettbrett og PC-er som læremidler i skolen. Læreboken må få nytt liv, mener KrF-toppen..

VG - 22 timer siden

VG beklager

Onsdag 7. desember 2022 publiserte VG en artikkel om avliving av villrein i Nordfjella i 2018. Sammen med artikkelen var en video som viste at dyr ble skutt fra helikopter..

VG - Igår: 11:22

Buss veltet på E6: To personer skadet

Politiet i Nordland meldte like etter 10.40 om en trafikkulykke mellom to møtende busser på E6 ved Storlagmannsvika..

VG - Igår: 17:36

Informantdrapet: Politiet får kritikk av dommeren – «under cover»-bevis avvist

Åtte måneder etter drapet på Bård Lanes, startet politiet en hemmelig politioperasjon mot en av de nå tiltalte. Nå har dommeren avvist bevismaterialet fra «under cover»-operasjonen..

VG - I førrgår: 08:47

Mann skutt av politiet i Vardø

Politiet i Vardø ble i natt utkalt etter at en mann i 50-årene forsøkte å tenne på et hus hvor flere befant seg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com