NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 02:59

NRK - 28 maj 22 kl. 15:51

Søker med helikopter etter knivran i Årnes

Politipatruljer og politihelikopter er involvert i søket etter gjerningspersonen etter et knivran på Elkjøp i Årnes, skriver politiet på Twitter. – Vi søker etter en gj.pers. som er 20-30 år, Ca. 170 cm høy, normal/slank kroppsbygning, blå/mørk Championgenser med hette, beige caps, heter det i meldingen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Elkjøp, Årnes, Twitter, Championgenser

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søkermed , helikopter, etter, knivrani , Årnes
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 13 jun 22 kl. 17:59

Ber om møte etter helikopter-nei

Fylkesrådet i Troms og Finnmark seier dei er uroa for beredskapen i nord etter at regjeringa har valt å terminere kontrakten for NH90-helikopter. Fylkesrådsleiar Bjørn Inge Mo (Ap) har bede om eit møte med forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp), skriv han i ei pressemelding. – Eg vil be om at ein hurtig skaffar nye helikopter for å sikre at totalberedskapen blir vareteke.

NRK - 10 jun 22 kl. 16:02

Helikopter fraktet ut innesperrede i Loen

Mellom 25 og 30 personer som var sperret inne etter raset er fraktet ut med helikopter, ifølge redningsleder Anja Bakken hos Hovedredningssentralen. Det er syv helikopter i området: To redningshelikopter og fem luftambulanser, forteller hun til BT..

NRK - 05 jul 22 kl. 18:44

Søker etter person i Ulsrudvannet i Oslo

Nødetatene søker etter en person som er savnet i Ulsrudvannet i Østmarka i Oslo. – Vi søker med helikopter og har mye mannskap på stedet. Et vitne har sett en voksen person svømme ut, men vedkommende har ikke kommet tilbake, sier Sven Christian Lie, operasjonsleder i Oslo-politiet.

NRK - 24 maj 22 kl. 10:56

Folk leser færre bøker, men opplever det motsatte

Den nye og utvidede leserundersøkelsen fra 2022, utført for Forleggerforeningen og Bokhandlerforeningen viser at lesingen går noe tilbake, samtidig som folk opplever det motsatte. Andelen som leser, og kjøp av bøker er stabilt. I den nye leserundersøkelsen svarer like mange som for to år siden (83 %) at de leste minst en bok i fjor, men i snitt leste vi omtrent to bøker færre enn for to år siden.

Klartale - 14 jun 22 kl. 06:00

Hva skal til for å bli norsk?

Aldri før har så mange blitt norske statsborgere. 41.100 personer ble norske i fjor.

NRK - 08 maj 22 kl. 08:14

To personer fløyet til sykehus etter utforkjøring i Finnmark

En mann og en kvinne har blitt fløyet til sykehus med helikopter etter en utforkjøring på E75 ved Mortensnes i Finnmark. Både mannen og kvinnen er i 20-årene. Politiet rykket ut i 07.

NRK - 10 jun 22 kl. 09:32

Helikopter med 7 personer savnet i Italia

Et helikopter med sju passasjerer er savnet i Nord-Italia. Fire av passasjerene er tyrkere, melder tyrkiske medier. Helikopteret lettet fra Lucca og satt kurs mot Treviso.

NRK - 25 jun 22 kl. 10:59

Bruker drone under skogbrann

Brannvesenet bruker drone med varmesøkende kamera for å finne varmepunkter på bakken i skogbrannen på Dombås. To helikoptere er med i slukkingsarbeidet, som fortsetter lørdag formiddag. Brannsjef Åge Tøndevoldshagen sier til NRK at de har kontroll på situasjonen.

NRK - 30 jul 22 kl. 00:58

Søker etter kvinne med barn i Oslo

Politiet i Oslo søker blant annet med helikopter etter en kvinne med et barn som dro fra en trafikkulykke ved Sørkedalen rundt klokken 2210 fredag kveld. – Det er bekymring for om barnet trenger helsetilsyn som følge av ulykken, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 5 minutter siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 30 minutter siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 30 minutter siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 1 time siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 1 time siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 2 timer siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 2 timer siden

Uenige om russisk turistnekt

De nordiske statsministrene og Tysklands forbundskansler fremsto samlede om både fornybar energi og forsvarssamarbeid. Men et spørsmål om russisk turistnekt fikk temperaturen til å stige. Etter en endring i UDIs regler i mai er det allerede svært vanskelig for russiske turister å få godkjent visum til Norge..

NRK - 2 timer siden

Siktet vedgår terror på Gotland

Mannen som er siktet for å ha drept den svenske psykiateren Ing-Marie Wieselgren på Gotland i juli, har erkjent straffskyld for terrorlovbrudd, skriver SVT. Den svenske 32-åringen er siktet for terror og terrorplanlegging, samt for drap, og er varetektsfengslet..

NRK - 3 timer siden

Nok en journalist drept i Mexico

En uavhengig journalist er funnet død i det nordlige Mexico. Han er den 14. journalisten som er drept hittil i år i Mexico.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com