NRK > Nyheter

Thursday, 23 September, 04:22

NRK - 29 jul 21 kl. 21:24

Søker etter tiåring i Fredrikstad

Politiet søker etter en ti år gammel gutt i Fredrikstad. Han ble sist sett klokken 20.00, melder politiet på Twitter. Gutten har mørkt, krøllete hår og skal være kledd i en fargerik T-skjorte og en sort bukse med hvite striper..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredrikstad, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søker, etter, tiåringi , Fredrikstad
VG - 12 jul 21 kl. 19:57

Fredrikstad FK tilbake i form etter viktig borteseier

(Raufoss - Fredrikstad 0–1) Fredrikstad er tilbake på vinnersporet etter fem kamper uten seier. Nå har de tatt to strake seiere og er på vei opp mot toppen av tabellen igjen..

NRK - 29 maj 21 kl. 11:13

Fireårig gutt savnet i Fredrikstad

Politiet i Øst melder på Twitter om en fire år gammel gutt som har gått ubemerket ut av huset sitt i Fredrikstad og som nå er savnet. Gutten heter Ahmed og har hvit pysjamas med et «noe blått mønster». Han har solbrun hud og svart hår.

Aftenposten - 12 jul 21 kl. 19:57

Fredrikstad FK tilbake i form da de sikret viktig borteseier

(Raufoss - Fredrikstad 0–1) Fredrikstad er tilbake på vinnersporet etter fem kamper uten seier..

VG - 12 jul 21 kl. 19:57

Fredrikstad FK tilbake i form da de sikret viktig borteseier

(Raufoss - Fredrikstad 0–1) Fredrikstad er tilbake på vinnersporet etter fem kamper uten seier. Nå har de tatt to strake seiere og er på vei opp mot toppen av tabellen igjen..

VG - 12 jul 21 kl. 19:57

Fredrikstad FK tilbake i form med viktig borteseier

(Raufoss - Fredrikstad 0–1) Fredrikstad er tilbake på vinnersporet etter fem kamper uten seier. Nå har de tatt to strake seiere og retter blikket mot toppen av tabellen igjen..

VG - 15 maj 21 kl. 17:25

Drømmestart for Rekdal - opptur for Fredrikstad

(HamKam - Stjørdals/Blink 3–0, Åsane - Fredrikstad 2–3) Kjetil Rekdals HamKam åpnet sesongen med et brak. Fredrikstad vant i Obosliga-returen..

VG - 07 jun 21 kl. 08:54

Død mann funnet på torg i Fredrikstad

FREDRIKSTAD/OSLO (VG) En ung mann ble funnet død i Fredrikstad sentrum mandag morgen..

NRK - 08 jul 21 kl. 15:34

Omfattende narkosak i Fredrikstad

Politiet i Fredrikstad etterforsker en omfattende narkotikasak med forgreninger til flere byer. Flere er pågrepet i saken, bekrefter politiet. – Pågripelser og beslag ble gjort tidligere denne uken, sier Geir Willadsen, seksjonsleder for etterforskning ved Fredrikstad politistasjon, til Sarpsborg Arbeiderblad..

NRK - 09 jul 21 kl. 00:13

Brann i Gamle Fredrikstad

Øst 110-sentral melder at brannvesenet er på vei til en meldt brann i en bygning i Gamle Fredrikstad. Gamlebyen i Fredrikstad inneholder en rekke verneverdige bygninger..

NRK - 24 aug 21 kl. 10:37

43 nye smittede Fredrikstad

Det ble registrert 43 nye smittetilfeller i Fredrikstad mandag. Det melder kommunen på sine nettsider. 6 er smittet i utlandet, 1 har ukjent smittevei og 36 er smittet av nærkontakter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ubåtverft sender faktura

Frankrikes Naval Group sier verftet kommer til å sende en detaljert kostnadsoversikt til Australia i løpet av de neste ukene. Fakturaen kommer til å inneholde kostnadene det franske verftet forventer at myndighetene i Canberra betaler for å skrote ubåtavtalen..

NRK - 2 timer siden

Passasjersvikt kan gi rutekutt

Bruken av Ruters kollektivtilbud i Oslo og Akerhus falt kraftig under pandemien, og passasjertallene i høst er rundt 70 prosent av normalen. Det kan føre til rutekutt. Nedgangen i kollektivbruken har vedvart, selv om biltrafikken ser ut til å være tilbake som normalt, målt ut fra passeringstall i bomringene og Vegvesenets trafikktellinger, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 3 timer siden

Argentina har tilbakebetalt gjeld

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF). Det gjeldstyngede søramerikanske landet fikk 44 milliarder av et i alt 56 milliarder dollar stort lån fra IMF..

NRK - 3 timer siden

799 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 799 koronasmittede i Norge. Det er 170 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 737 koronasmittede per dag.

NRK - 4 timer siden

Mann pågrepet med kniv

En mann ble onsdag kveld pågrepet etter å ha vist frem en kniv i en butikk på Carl Bernes plass i Oslo. Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Ingen personer er skadd, melder politiet i Oslo..

NRK - 5 timer siden

Oppgang på børsen i USA

Børsen i i New York endte opp onsdag etter at den gjeldstyngede kinesiske eiendomsgiganten Evergrande forsikret markedet om at gjelda ikke blir misligholdt. Dow Jones-indeksen var onsdag opp 1 prosent, i likhet med den bredere S&P-indeksen og teknologitunge Nasdaq..

NRK - 5 timer siden

Elleve menn dømt i Marokko

Elleve menn er dømt til 20 år i fengsel hver for sin rolle i bortføringen og gruppevoldtekten av en tenåring i Marokko. Khadija Okkarou, som da var 17, gikk offentlig ut og fortalte om voldtekten i 2018. Hun sa hun ble bortført og holdt fanget i to måneder av en gjeng som voldtok og torturerte henne..

NRK - 6 timer siden

Ny ordfører i Bergen

Rune Bakervik (Ap) ble insatt som ny ordfører i Bergen under bystyremøte i Bergen onsdag kveld. Han ble valgt for resten av valgperioden 2019-2023. – Jeg skal gjøre mitt beste, og jobbe for Bergen hver dag, sa han fra talerstolen.

NRK - 6 timer siden

VG: Snart lettere å reise ut av EU

Helsedirektør Bjørn Guldvog sier til VG at han tror det snart vil være enklere å reise mellom land for fullvaksinerte. Etterhvert som flere lands koronasertifikater blir kompatible med den europeiske løsningen, vil det gjøre langturene enklere. Tirsdag ble koronapassene for Albania, Færøyene, Marokko og Panama koblet opp til EUs løsning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt