NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 00:18

NRK - 22 jul 17 kl. 16:57

Søker etter gjerningspersoner

– Vi søker etter en eller flere gjerningspersoner. Stedet mannen ble funnet, er ikke nødvendigvis åstedet, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen, til NTB. Politiet er i kontakt med flere vitner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Pedersen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søker, etter, gjerningspersoner
NRK - 06 jun 17 kl. 04:31

Søker etter flere gjerningspersoner

Politiet søker etter flere gjerningspersoner etter at en person ble skutt i et leilighetskompleks i Larvik sentrum i natt. – Vi utelukker ikke at flere gjerningspersoner var med, sier operasjonelder Kjetil Indahl til NRK. De involverte er unge menn..

P4 - 17 sep 20 kl. 16:22

Leter etter gjerningspersoner

Politiet søker etter flere gjerningspersoner etter at en 21 år gammel mann ble utsatt for en voldshendelse på Hasle torg i Oslo i ettermiddag. 21-åringen har skade ri hodet og er kjørt til sykehus. De antatte gjerningspersonene forlot stedet med bil..

Aftenposten - 30 aug 21 kl. 20:46

Politiet søker etter gjerningspersoner

Politiet jakterpå en eller flere gjerningspersoner etter at en person er skutt på Brynseng i Oslo..

Aftenposten - 13 nov 20 kl. 19:12

Person knivstukket på Frogner - politiet jakter tre gjerningspersoner

En person er ranet og knivstukket ved Nobels gate på Frogner i Oslo. Politiet søker bredt etter tre gjerningspersoner..

Aftenposten - 13 nov 20 kl. 19:12

Person knivstukket på Frogner - politiet jakter flere gjerningspersoner

En mann i 20-årene er knivstukket ved Nobels gate på Frogner i Oslo. Politiet søker etter flere gjerningspersoner..

P4 - 01 jul 17 kl. 07:14

Angrep pub - politiet jakter gjerningspersoner

Politiet jakter fortsatt etter gjerningspersoner etter at en pub ble rasert med macheter og køller i Oslo i natt. Det var like før klokka 21 at politiet rykket ut til Calles mat-og vinhus ved Hausmannsgate, men gjerningspersonene hadde da reist fra stedet. Operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt sier de nå leter etter personer som kan være knyttet til et spesielt miljø..

NRK - 31 jul 18 kl. 13:39

Tyverikupp mot domkirke i Sverige

Stor politiaksjon etter tyveri i domkirken i Strängnäs i Sverige, melder Aftonbladet. Etter tyverikuppet skal flere gjerningspersoner flyktet i en båt. Politiet har satt i gang søk etter gjerningspersoner med blant annet helikopter..

NRK - 31 jul 18 kl. 13:39

Tyveri mot domkirke i Sverige

Stor politiaksjon etter tyveri i domkirken i Strängnäs i Sverige, melder Aftonbladet. Etter tyveriet skal flere gjerningspersoner flyktet i en båt. Politiet har satt i gang søk etter gjerningspersoner med blant annet helikopter..

Aftenposten - 03 nov 18 kl. 15:42

Politiet jakter på gjerningspersoner etter slåsskamp i Oslo sentrum

Politiet leter etter to gjerningspersoner etter at en person fikk en flaske knust i hodet, og deretter stukket i kroppen med den knuste flasken..

VG - 25 aug 19 kl. 18:46

Jakter fortsatt gjerningspersoner etter voldshendelsen i Horten

Politiet leter fortsatt etter gjerningspersoner etter at tre menn ble funnet skadet i Horten natt til lørdag. En av dem er livstruende skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 1 time siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 2 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 3 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.

NRK - 3 timer siden

Militært treningsfly styrtet i hus

Tre boliger fikk skader da et militært treningsfly styrtet i en forstad til Dallas i Texas søndag. Flygerne skjøt seg ut og overlevde styrten. Flyet styrtet i Lake Worth, like vest for Fort Worth, opplyser politiet på en pressekonferanse.

NRK - 4 timer siden

Går mot siger for Putins parti

Førebelse resultat viser at president Vladimir Putin sitt parti, Foreinte Russland, har fått 38,6 prosent av røystene. Vallokala i Russland er no stengde etter det tre dagar lange valet..

NRK - 4 timer siden

Putins parti får 38% av røystene

Førebelse resultat viser at president Vladimir Putin sitt parti, Foreinte Russland, har fått 38,6 prosent av røystene, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt