Klartale > Nyheter

Thursday, 01 June, 11:03

Klartale - 09 jan 23 kl. 15:45

Så mye tjente de på Tour de Ski

Tiril Udnes Weng gjorde det veldig bra under Tour de Ski. Det fører også til at hun får godt betalt for strevet. Det er første gang løperen fra Nes tjener over én million kroner. Disse kommer kun fra premiepenger. Kun halvparten av beløpet kommer fra Tour de Ski.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Udnes Weng, Tour, Ski, Nes, Frida Karlsson, Johannes Høsflot Klæbo, Hegstad Krüger, Hans Christer Holund, Weng, Tiril Udnes Weng

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: mye, tjentede på , Tourde , Ski
Klartale - 03 jan 23 kl. 11:05

– Klæbo skjønner ikke alltid hvor god han er

For tiden foregår Tour de Ski. Det skjer både i Sveits, Tyskland og Italia. Der har Johannes Høsflot Klæbo gjort alt for å si at han er ingen favoritt, selv om han leder.

NRK - 01 jan 23 kl. 13:41

Iversen «redd for å dø» da Klæbo tangerte Northug

Johannes Høsflot Klæbo gikk alene fra start til mål og sikret seier i andre renn på rad. Dermed tangerte han Petter Northug i antall etappeseire i Tour de Ski. Begge står nå med 13.

Klartale - 05 jan 23 kl. 08:46

Busser og biler står fast i snøkaoset

En buss måtte stoppe onsdag kveld. Den satte på nødblinken og ble siden stående. I Oslo strevde mange med å komme seg fram.

NRK - 02 jan 23 kl. 09:44

Landslagstrener testet positivt på korona i Tour de Ski

Kvinnenes landslagstrener i langrenn, Sjur Ole Svarstad, testet positivt for koronaviruset mandag morgen. Det opplyser skiforbundet i en pressemelding. – Ingen andre har positiv test i dag, sier landslagslege Ove Feragen i pressemeldingen.

Klartale - 22 mar 23 kl. 06:00

Fra flukt til en reise med mat

Lukten av mat ligger i lufta allerede før vi kommer inn i leiligheten til Golalah Abbasi.Hun har allerede startet med maten. Abbasi skal lage kyllinggryte.

NRK - 14 dec 22 kl. 13:07

Tog sporet av ved Ski stasjon

Et tog på vei fra Indre Østfold til Ski med rundt 110 passasjerer sporet av ved Ski stasjon kl. 12.00, melder Bane Nor.

NRK - 03 apr 23 kl. 12:57

Forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen

Mandag ettermiddag er flere linjer på Østfoldbanen ved Ski rammet av forsinkelser. Bane Nor varsler både forsinkelser og innstillinger grunnet en feil ved en sporveksel på Ski stasjon. De berørte toglinjene er Oslo S – Halden, Østfoldbanen RE20, Oslo S – Mysen – Rakkestad, Østfoldbanen østre linje, R22, Oslo S – Ski, Follobanen R23, Oslo S- Ski – Moss, R21 og Stabekk – Oslo S – Ski L2.

VG - 04 jan 23 kl. 07:06

Klæbos VM-utfordrer ute av Tour de Ski

Johannes Høsflot Klæbos antatt største utfordrer på femmila i ski-VM i mars, Livo Niskanen (30), er helt ute av slag. Tirsdag sto han av Tour de Ski under den tredje etappen..

Klartale - 22 dec 22 kl. 16:30

Mye spennende sport på TV i jula

Erling Braut Haaland, Magnus Carlsen, Aleksander Aamodt Kilde og Johannes Høsflot Klæbo. Disse kan du se på TV. Jul og nyttår har mye spennende idrett å by på.

Aftenposten - 07 jan 23 kl. 10:00

Tour-treer Pärmäkoski bryter Tour de Ski

VAL DI FIEMME/OSLO (VG) Krista Pärmäkoski (32), som ligger som nummer tre i Tour de Ski-sammendraget, gir seg på grunn….

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

Trusler avlyser festival – ordføreren er rasende

Søndag skulle barn være med på en festival i Bergen. Den skulle feire skeiv kjærlighet. Men Redd Barna avlyser.

Klartale - Igår: 15:03

Klar Tales valgordbok

11. september er det valgdag. Denne datoen skal det velges hvem som får styre i din kommune og i fylket ditt.

Klartale - 2 timer siden

Valgfunksjonær

Når du skal stemme, vil du møte valg-funksjonærene. Det er folk som jobber i valglokalet ditt.Deres jobb er å passe på at alt går riktig for seg.

Klartale - 2 timer siden

Valgurne

Skal du stemme i lokalvalget? Da ender stemmen din i en valgurne.Valg-urnen er en boks.

Klartale - 2 timer siden

Klare for Nato-møte

Områder er sperret av. Politi med våpen står på hvert sitt hjørne. Det er liten tvil om at det skjer noe stort i Oslo i dag (torsdag).

Klartale - 2 timer siden

Grønland i Oslo får eget politi for nabolaget

Politiet i Oslo skal få et eget politi på Grønland. Det blir kalt et nabolags-politi. Politifolkene der skal kun patruljere til fots.

Klartale - 5 timer siden

Derfor sjekket Elena seg for kreft

Sykdommen kreft setter livet på hodet. Årlig får 350 kvinner i Norge den skumle beskjeden: «Du har kreft i livmorhalsen». Men en enkel prøve fra underlivet kan oppdage kreft tidlig.

Klartale - 18 timer siden

Slik blir været til helgen

Unni Nilssen er meteorolog. Hun sier det blir store forskjeller på været til helgen. – Det blir varmt og tørt i sør og øst, sier hun til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 19 timer siden

Hvordan påvirker økonomi deg?

Flere føler på en indre uro som følge av å ha for lite penger. Det viser en ny undersøkelse. Det er Respons Analyse som har utført undersøkelsen for Frelsesarmeen.

Klartale - 21 timer siden

Derfor er det demonstrasjoner

Kosovo og Serbia har lenge hatt en konflikt. Serbia ønsker at Kosovo skal bli en del av Serbia, slik var det fram til 1999, ifølge FN. Da sa flertallet fra Kosovo at de ville være et eget land.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com