NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:27

NRK - 11 sep 23 kl. 20:05

Så langt har ikkje rasa i Aurland skapt problem for valet

– Dette var det siste vi trengde på ein valdag, at det skulle gå fleire ras slik at E16 vart stengd, seier ordførar Trygve Skjerdal (Sp). For mange har det ført til ein ekstra hektisk for å rekke fram til vallokala. Så langt seier Skjerdal han berre kjenner til eit tilfelle der ein person ikkje kjem seg til røystelokalet. – Vi var veldig tidleg ute med å gå ut i våre kanalar og tilby hjelp til dei som ville få problem enten det var frå Bakka eller frå Nærøydalen med å komse til vallokala. Vi har ikkje fått tilbakemelding at nokon har hatt behov for slik hjelp, seier Skjerdal..
Les mer på NRK


Les mer om:
E16, Trygve Skjerdal, Skjerdal, Bakka, Nærøydalen, Aurland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: langthar , ikkje, rasai , Aurland, skaptproblem , for valet
NRK - 11 sep 23 kl. 17:54

Fire hus evakuerte og E16 blir stengd i mange dagar

– Rasfaren er no så stor at E16 i Aurland blir stengd i mange dagar framover, seier brannsjef Reinhard Sørensen. I alt fem ras har gått over E16 i Næyrøydalen. Fire mindre og eitt stort.

NRK - 11 sep 23 kl. 19:41

Ekstraferje på grunn av ras

Norled set opp ekstraferjer mellom Vangsnes og Hella på riksveg 13 i natt. Riksveg 13 er ein av omkøyringsmoglegheitene etter dei mange rasa over E16 i Aurland i dag. Andre omkøyringsmoglegheiter mellom Austlandet og Vestlandet er via riksveg 7 Hardangervidda eller E134 Haukelifjell..

NRK - 22 aug 23 kl. 13:03

Anbefaler å stemma blankt på ordførarkandidatar

Industri- og næringspartiet (INP) har framgang på målingane i fleire kommunar og fylke og dei kan hamna i ein vippeposisjon nokre stader. Skjer det er anbefalinga frå partileiaren at lokallaga ikkje skal velje side. – Me ønsker ikkje å pålegga nokon noko som helst, men anbefalinga frå oss sentralt er at me skal halda på den vippeposisjonen.

NRK - 15 sep 23 kl. 20:26

Sindre Finnes handla oljeaksjar medan Solberg jobba med krisehjelp til næringa

Samtidig som dåverande statsminister Erna Solberg jobba med krisehjelp til oljeselskapa under pandemien, den såkalla oljeskattepakken, handla ektemannen Sindre Finnes oljeaksjer, melder DN. Skattepakken innehaldt store skattelettingar for oljeselskapa, og blei vedtatt av Stortinget i juni 2020. Arbeidet med denne pakken starta som følge av at oljeprisen stupte etter nedstenging 12.

NRK - 08 jul 23 kl. 11:33

Basehopper traff fjellvegg i Aurland

Basehopperen ligger nå skadet på en fjellhylle cirka 760 moh. ved Bakkanosi i Aurland. Politiet skriver at personen er våken og bevisst.

NRK - 16 jul 23 kl. 18:43

Redningsaksjon i Aurland

Politiet melder på Twitter at de har iverksatt en redningsaksjon i området ved Myrdal i Aurland..

NRK - 16 jul 23 kl. 18:43

Turgåere funnet etter redningsaksjon i Aurland

Et redningskelikopter har funnet og kommet i kontakt med turgåerne rundt fjellet Kaldevassnuten ved Myrdal i Aurland, melder politiet på Twitter. Helikopteret skal forsøke å hente de ut fra området. Politiet fikk melding klokken 18.

NRK - 29 jul 23 kl. 20:04

Tunnel på E16 i Aurland stengt

E16 Onstadtunnelen i Aurland er stengt, melder Vegtrafikksentralen vest. Årsaka til stenginga er at betong har ramla ned frå tunnelvegg og tunneltak. Det er usikkert når tunnelen vil opne igjen.

NRK - 07 aug 23 kl. 11:57

Oppgraderer farevarselnivået for fleire kommunar i Vestland

Oppdatert informasjon måndag føremiddag oppjusterer farevarselnivået for uvêret «Hans» i fleire kommunar i Vestland fylke. For flaum- og jordskred er kommunane Sogndal og Aurland inkludert i gult varsel frå 7. august.

NRK - 08 aug 23 kl. 14:40

Vei stengt i Aurland etter skred

I Aurland er fylkesvei 5625, Skjerdalsvegen, stengt ved Voldadalane etter steinskred. Det er også fare for nye skred. Det blir gjort en ny vurdering på når veien kan åpnes for trafikk i morgen klokken 12..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 45 minutter siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 2 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 3 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com