NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 02:04

NRK - 23 april 21 kl. 01:14

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld. Guttene har somalisk/eritreisk opprinnelse, melder politiet i Oslo på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frogner, Oslo, Skøyen, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Søker, etterto , 11-åringeri , Oslo
NRK - 15 feb. 21 kl. 12:20

Digitale bøker større enn papir

For første gang er det solgt flere digitale enn trykte bøker i Sverige. Ifølge SVT vokste salget av digitale bøker, inkludert lydbøker, med 35 prosent i 2020 fra året før. Det ble solgt knapt 29 millioner digitale bøker og 23,5 millioner av papir..

NRK - 19 april 21 kl. 18:17

Vurderer å endre vaksinerekkefølgen

FHI sier de jobber med en ny vaksinestrategi som kan bety at 18-åringer kommer foran 40-åringer i vaksinekøen. Begrunnelsen er at smitten øker mest blant unge voksne, og at det kan lønne seg å sette inn vaksinestøtet der..

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 08:58

Oslo ba denne uken alle 75–84-åringer registrere seg digitalt for å få vaksinen raskere. For mange ble det en komplisert prosess.

Oslo ba denne uken alle 75–84-åringer om å registrere seg digitalt for å få koronavaksinen raskere..

NRK - 30 mars 21 kl. 23:40

Over 65.000 vaksineregistrert

Oslo kommune har åpnet opp for at alle som vil ta koronavaksinen, kan registrere seg på nett. Tirsdag morgen hadde 3400 registrert seg, og tirsdag kveld hadde over 65.000 Oslo-folk har hittil fylt ut skjemaet.

Aftenposten - 17 feb. 21 kl. 20:24

I flere byer vaksineres nå 75-åringer. Men i Bærum fikk Bitteba Hjemdal (95) vaksinen først denne uken.

I Oslo og Fredrikstad har de begynt å vaksinere 75-åringer. I Bærum fikk Bitteba Hjemdal (95) først denne uken..

NRK - 30 jan. 21 kl. 22:04

Søker etter savnet mann

Letemannskaper søker etter en mann som er savnet på Venabygdsfjellet øst for Vinstra i Gudbrandsdalen. Politiet og Røde kors søker med helikopter og snøscooter etter mannen, som er fra Oslo-området, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

NRK - 04 feb. 21 kl. 14:37

FHI oppdaterer vaksinekalenderen

Folkehelseinstituttet har kommet med en ny revisjon av kalenderen for vaksinering av befolkningen. FHI regner med at alle helsepersonell skal ha fått tilbud om første dose innen slutten av mai. Den siste av risikogruppene (18-44-åringer med underliggende sykdommer) skal innen begynnelsen av mai ha fått tilbud om vaksinasjon.

VG - 09 feb. 21 kl. 12:49

FHI utvider anbefaling: Vil gi Pfizer til 16- og 17-åringer i noen risikogrupper

FHI har utvidet anbefalingen for hvem som kan få Pfizer-vaksinen. Nå blir 16- og 17-åringer med risiko for alvorlig covid-forløp prioritert i vaksinekøen..

VG - 08 mars 21 kl. 10:35

Varsler at det vil komme flere avsløringer fra Meghan og Harry-intervjuet

Aktivister og kjendiser verden over har reagert på Oprah Winfreys intervju med prins Harry og hertuginne Meghan. BBC-journalist varsler at det vil komme flere avsløringer..

NRK - 18 mars 21 kl. 19:51

Flere oppkjøringer hittil i år

13 prosent flere kjørte opp i januar og februar i år enn de samme månedene i 2020, før pandemien slo inn, melder Statens vegvesen. Mange oppkjøringer ble avlyst da Norge stengte ned, og det har vært vanskelig å ta igjen etterslepet, sier vegvesenet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

FN ber om umiddelbar våpenhvile

FNs generalsekretær António Guterres ber om umiddelbar våpenhvile mellom Israel og palestinerne og sier han frykter konsekvensene av fortsatte kamper. – Kampene kan potensielt føre til en ukontrollerbar sikkerhets- og humanitær krise og føre til ytterligere ekstremisme, ikke bare på det okkuperte palestinske området og i Israel, men i regionen som helhet, sier Guterres videre. Guterres sier også at FN aktivt forsøker å mekle fram en våpenhvile.

NRK - 15 minutter siden

Malis regjering er oppløst

Malis overgangsregjering er oppløst, opplyser presidentens kontor, uten å oppgi noen begrunnelse. Presidentkontorets generalsekretær Kalilou Doumbia kom med kunngjøringen i en fjernsynssendt tale fredag kveld. Han ga ingen begrunnelse for beslutningen om å oppløse overgangsregjeringen.

NRK - 30 minutter siden

Statsminister Achi utskrevet

Elfenbenskystens statsminister Patrick Achi er tilbake i hjemlandet etter å ha fått medisinsk behandling i Frankrike. Det opplyser en ikke navngitt kilde som står nær Achis kontor, overfor nyhetsbyrået AFP. Det foreligger ingen opplysninger om 65-åringens helsetilstand etter hans fire dager lange opphold i Frankrike.

NRK - 30 minutter siden

Skal ha blitt sparket i hodet

En person skal ha blitt sparket i hodet etter en slagsmål ved Sotra arena i Øygarden kommune. Vedkommende som har vært bevisstløs er tatt hånd om av ambulanse, tvitrer Vest politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

Flom sperret inne to personer i Lom

I Visdalen i Lom kommune har to personer blitt hentet ut av politiet etter at en flom i en elv som har gravd seg over Visdalsvegen. En bil skal stå fast på stedet. Rasfaren skal vurderes nærmere, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 1 time siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 1 time siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 1 time siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt