NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 22:39

NRK - 06 mars 21 kl. 12:31

Rykket ut til kjøttdeig-steking

Nødetatene i Tromsø rykket ut til en bolig etter melding om røykutvikling. Både folk og dyr tok seg ut mens de ventet på brannvesenet. Det ble etterhvert klart at naboen hadde stekt kjøttdeig, og at stekeos hadde kommet inn i melders leilighet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykketut , til, kjøttdeig-steking
NRK - 06 mars 21 kl. 12:31

Kjøttdeig førte til evakuering

Nødetatene i Troms rykket ut til en bolig etter melding om røykutvikling. Både folk og dyr tok seg ut mens de ventet på brannvesenet. Det ble etterhvert klart at naboen hadde stekt kjøttdeig, og at stekeos hadde kommet inn i melders leilighet..

NRK - 11 mars 21 kl. 18:18

Knytter utbrudd til tysk kjøttdeig

Salmonellautbruddet som har rammet flere norske fylker knyttes til storfekjøtt fra Tyskland, melder NTB. Nå trekkes kjøttdeig fra markedet..

Klartale - 17 mars 21 kl. 16:15

Trekker tilbake kjøtt

Har du biff, burger, kjøttdeig eller fileter av kjøtt i fryseren? De kan ha bakterien salmonella..

NRK - 20 mars 21 kl. 17:00

Følger opp kjøttprodusenter

Mattilsynet undersøker om flere produkter må trekkes tilbake etter salmonella-utbruddet som rammet flere norske fylke, skriver tilsynet i en pressemelding. Norgesgruppen trakk tilbake flere kjøttdeig-produkter etter funn av bakterien i forrige uke..

Dagbladet - 11 mars 21 kl. 18:24

Salmonellautbrudd: Kjøttdeig trekkes

Salmonellautbruddet knyttes til storfekjøtt fra Tyskland - produkter tilbakekalles..

NRK - 13 mai 21 kl. 02:50

Russebråk flere steder i landet

I Nordland har politiet rykket ut til bråk der russ har vært samlet både i Sandnessjøen og i Mo. Det samme skjedde i Bergen. Rett før klokka ett natt til torsdag rykket flere politipatruljer ut til Hordnesskogen, sør for Bergen.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alvær

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alvær kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alver

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alver kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 16 jan. 21 kl. 07:50

Rykket ut til melding om brann

Nødetatene rykket ut lørdag morgen ut til det som ble meldt å være en brann i et rekkehus i Oslo. Kort tid etter melder politiet at brannvesenet er inne i boligen, hvor det ikke er tegn til brann. Brannalarmen er trolig feilutløst, ifølge politiet..

NRK - 23 jan. 21 kl. 21:45

Rykket ut til fester i Fredrikstad

Politiet har rykket ut til flere ungdomsfester i Fredrikstad i kveld. Bruk av rusmidler og manglende smittevern bekymrer, melder NTB. En 14-åring ble fraktet fra en av festene i ambulanse fordi hun var så beruset at hun måtte få hjelp til å gå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 15 minutter siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 45 minutter siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 45 minutter siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..

NRK - 1 time siden

Tix klar for semifinale

Tirsdag kveld braker det løs med første semifinale i Eurovision Song Contest. I kveld skal både Norge og Sverige forsøke å kvalifisere seg til den store finalen..

NRK - 2 timer siden

Etterlyser ungdommer på strandfest

Arendal kommune ber ungdommer som har vært på en strandfest natt til 16. mai om å melde seg. Det er avdekka en smitta person, og trolig må både deltakere og husstander nå i karantene, skriver Agderposten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt