NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:15

NRK - 14 sep 21 kl. 22:21

Rykket ut til brann i bygård

Nødetatene rykket ut til en melding om brann i en bygård i Torggata i Skien like etter klokka 21.30. Det brant i en leilighet i sjette etasje, men brannen er slukket. Det er ikke meldt om personer i leiligheten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Torggata, Skien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykketut , til, branni , bygård
NRK - 14 sep 21 kl. 00:05

Brann i gammel bygård i Oslo

Det brenner på loftet i en gammel bygård ved Haarklous plass på Torshov i Oslo. – Vi evakuerer folk fra bygården nå. Det er så langt ikke meldt om noen skadde personer, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

NRK - 01 sep 21 kl. 23:04

Brann i bygård i Oslo

Nødetatene rykket sent onsdag kveld ut til brann i en bygård på Odins gate på Frogner i Oslo. Det viste seg at det brann i et ventilasjonsrom. Beboerne er evakuert.

NRK - 31 aug 21 kl. 12:31

Brann i en bygård i Oslo

Brannvesenet sliter med å slukke en ulmebrann i en bygård i Vogts gate på Torshov, sier politiet. Alle beboerne i bygården er evakuert, men det er fare for spredning til andre bygg. Brannen skal ha oppstått i forbindelse med arbeid på stedet.

NRK - 14 sep 21 kl. 00:05

Brann i gammel bygård Oslo

Det brenner på loftet i en gammel bygård ved Haarklous plass på Torshov i Oslo. – Vi evakuerer folk fra bygården nå. Det er så langt ikke meldt om noen skadde personer, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

NRK - 04 sep 21 kl. 00:07

Travel fredag for brannvesenet

Vestfold brannvesen melder om en travel fredagskveld. Ved 19-tiden fikk de melding om akutt forurensning i Oslofjorden mellom Snekkestad båthavn og Ruseberget i Holmestrand. – Vi observerte et flak på 200x300meter med diesel, det var ikke aksjonerbart og vi kjenner ikke til hvor den kommer fra, sier underbrannmester Donald J.

NRK - 13 jul 21 kl. 03:10

Bygård i brann i Skien

Nødetatene evakuerer rundt 20 beboere etter melding om brann i en bygård ved øvre Maihaugen i Skien. Det skal være mye røyk i området. 3 personer blir tatt hånd om av helse etter å ha fått i seg røyk.

NRK - 14 sep 21 kl. 01:10

Kontroll på brann i bygård i Oslo

Brannvesenet har kontroll på en brann i en bygård på Torshov i Oslo. Brannvesenet har 13 brannbiler på plass, som jobber med å slukke brannen. – Det er så langt ikke meldt om noen skadde personer, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen..

NRK - 14 sep 21 kl. 00:44

Brann i Oslo – fare for spredning

Det er ikke kontroll på brannen i en gammel bygård ved Haarklous plass på Torshov i Oslo, opplyser politiet til NTB. Det brenner på loftet av bygningen. – Dette er et kvartal med eldre bygårder, og det er spredningsfare.

NRK - 14 sep 21 kl. 00:19

Brann i bygård i Oslo

Det brenner på loftet i en bygård ved Haarklous plass i Oslo ved midnatt natt til tirsdag. Det er mye røyk og politiet har startet med evakuering av beboere. Det er ikke meldt om noen skadde pr.

NRK - 14 sep 21 kl. 02:43

Brann i bygård i Oslo slukket

Brannen i bygården på Torshov i Oslo er slukket. Evakuerte får komme hjem, med unntak av ti beboere i en oppgang hvor det har brent. Disse har fått alternativ husly av Oslo kommune, melder politiet i Oslo på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 1 time siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

NRK - 2 timer siden

Kvinne døde etter drapsforsøk

En 20 år gammel kvinne døde fredag etter at hun ble utsatt for massiv vold forrige søndag. Det var forrige søndag politiet rykket ut til en leilighet på Nyborg i Åsane i Bergen, og pågrep en mann for drapsforsøk på kvinnen..Hun ble svært alvorlig skadet, og sendt til Haukeland Universitetssykehus med ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Erstatning etter bivirkninger

Norsk pasientskadeerstatning har fått 141 søknader om erstatning for bivirkninger etter koronavaksine. De fleste søknadene kommer fra helsearbeidere som har fått AstraZeneca-vaksine. Hodepine, blodpropp, smerter og utmattelse topper statistikken over bivirkninger.

NRK - 2 timer siden

20 nye smittetilfeller i Tromsø

Det siste døgnet har 20 personer testet positivt for covid-19 i Tromsø. Det opplyser kommunen i en pressemelding. Lørdag er til sammen 203 personer isolert på grunn av korona i byen og én person er innlagt på Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 2 timer siden

Reglene for etterlønn strammes inn

Framover skal Stortinget føre strengere kontroll ved utbetaling av etterlønn. De siste 50 årene har ordningen i stor grad vært tillitsbasert. – Ordningen har vært tillitsbasert på den måten at det er søkerne som har plikt til å gi opplysninger om annen inntekt, og levere de dokumenter som er nødvendige for at vi skal kunne vurdere om vedkommende har rett til ytelsen, sier stortingsdirektør Marianne Andreassen til Dagens Næringsliv.

NRK - 2 timer siden

Færre Birgitte-tips

Tipsmengden i Birgitte Tengs-saka er i ferd med å tørke ut. Dei siste dagane er det berre få nye tips som har kome inn, opplyser politiet. Denne veka har politiet avhøyrt fleire vitne, seier politiadvokat Fredrik Martin Soma til Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt