NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 10:45

NRK - 13 nov 22 kl. 16:08

Rykket ut etter melding om mann med skytevåpen

Politiet har et stort antall patruljer på Oppsal i Oslo, etter at de fikk melding om en mann som gikk rundt med skytevåpen. – Det er ikke avfyrt noen skudd, som vi vet. Det er ingen som er truet, og vi har ikke funnet noen som er skadd. Vi har heller ingen adresse eller leilighet å knytte dette til, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NRK. De er nå på stedet med flere patruljer for å lete etter mannen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oppsal, Oslo, Gjermund Stokkli, NRK, Stokkli

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykketut , etter, meldingom , mannmed , skytevåpen
NRK - 13 nov 22 kl. 08:18

Flere voldshendelser i natt

Politiet har rykket ut til et hotell i Alta etter melding om en voldshendelse mellom to personer rundt midnatt. På stedet gikk en person til fysisk angrep på politiet. To menn i 40-årene tatt med inn til arrest.

NRK - 19 mar 23 kl. 09:43

Politiet rykket ut etter melding om mann med kniv

Politiet rykket ut med flere patruljer etter at de fikk melding om en mann med kniv på Hallset på Byåsen i Trondheim. Politiet skriver på twitter at de har kontroll på en mann..

NRK - 02 sep 22 kl. 08:46

Funn av død mann på Stovner

Politi og ambulanse har fredag morgen rykket ut til Stovner senter etter et mistenkelig dødsfall, skriver Avisa Oslo. – Vi er på stedet etter et dødsfall. Vi undersøker forholdet, om det er naturlig eller om det har skjedd noe.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

NRK - 24 dec 22 kl. 06:25

I arresten etter vold mot politiet og brann-trussel

En mann i 30-årene er i arresten på politihuset i Bergen etter vold mot politiet natt til julaften. Politiet fikk melding klokken 23.30 om bråk ved en leilighet i Arna.

NRK - 14 okt 22 kl. 19:25

Mann til sykehus med flere stikkskader i Bergen

Politiet rykket ut til Bjørnsonsgate på Kronstad i Bergen, etter melding om en voldshendelse klokken 19.14. Ved 20-tiden er det klart at det er en mann som er kjørt til sykehus etter en voldshendelse fredag kveld.

NRK - 22 apr 23 kl. 15:01

Bil i vannet i Kvinnherad – en person hentet opp

Brannvesenet rykket lørdag ut etter en melding om en bil i sjøen ved en ferjekai i Kvinnherad. – Kun fører observert i bilen. Bil opplyst å ligge på 10–15 meters dyp.

NRK - 22 aug 22 kl. 11:46

Truende mann på trikk pågrepet

Politiet har pågrepet en mann på trikken i Storgata i Oslo. Han var truende mot andre personer med en saks. Politiet opplyste først at mannen hadde både kniv og saks, men sier senere at det er uklart om han hadde kniv.

NRK - 16 okt 22 kl. 01:38

Mann alvorlig knivskadd i Oslo

En mann er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige knivskader etter et mulig slagsmål på Grünerløkka i Oslo. En mann er pågrepet, siktet for grov kroppsskade. Politiet rykket ut til Grünerløkka i Oslo etter melding om slagsmål der en person ble skadd med kniv.

NRK - 25 feb 23 kl. 16:54

Rykket ut til melding om røykutvikling i bygning

Klokka 16.55 meldte 110-sentralen i Nordland at brannvesenet i Bodø rykket ut til en adresse etter melding om røykutvikling. Kort tid etter kom meldingen om at situasjonen var avklart, og at det ikke var snakk om brann på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 15 minutter siden

Nye søk etter Madeleine McCann: Skal gjennomgå beslag

I de nye søkene etter savnede Madeleine McCann i Arede-demningen i Algrave i Portugal, ble det gjort flere beslag. Disse skal nå undersøkes, sier påtalemyndigheten i Tyskland, ifølge Reuters. Tysk politi mistenker en tysk mann for bortføringen, og bisto politiet i Portugal i de nye søkene.

NRK - 1 time siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 1 time siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 1 time siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 1 time siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com