NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:36

NRK - 10 jul 24 kl. 15:28

Rykker ut til trafikkulykke på E16 ved Hallingby

To personer er alvorlig skadet etter en trafikkulykke på E16 ved Hallingby i Ringerike. De to blir fraktet med ambulanse til Ringerike sykehus, og muligens videre derfra med luftambulanse. To personer er lettere skadet og får behandling på stedet. Det melder politiet på X. En bobil og en personbil har kollidert.
Les mer på NRK


Les mer om:
E16, Hallingby, Ringerike

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykkerut , til, trafikkulykke, E16, ved, Hallingby
NRK - 05 maj 24 kl. 23:55

Trafikkulykke på E16

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E16 ved Ringerike søndag kveld. En bilfører har kjørt av veien. Luftambulansen er på vei til stedet, melder Sør-Øst politidistrikt på X..

NRK - 22 maj 24 kl. 16:04

Lastebil har veltet – nødetatene rykker

Nødetatene er på vei til E16 Ådalsvegen, ved Hallingby, på Ringerike etter melding om en trafikkulykke. En lastebil lastet med flis skal ha veltet på stedet. Lastebilfører har kommet seg ut av bilen, og bilen ligger på siden, utenfor veibanen, melder operasjonsleder Espen Reit.

NRK - 22 maj 24 kl. 16:04

Lastebil har veltet på E16 – nødetatene rykker

Nødetatene er på vei til E16 Ådalsvegen, ved Hallingby, på Ringerike etter melding om en trafikkulykke. En lastebil lastet med flis skal ha veltet på stedet. Lastebilfører har kommet seg ut av bilen, og bilen ligger på siden, utenfor veibanen, melder operasjonsleder Espen Reit.

NRK - 31 maj 24 kl. 07:06

Til sykehus etter trafikkulykke på E16

Det har skjedd en trafikkulykke ved E16 i Sør-Odal. Fører er flydd med luftambulanse til Ullevål sykehus, melder politiet..

NRK - 12 mar 24 kl. 21:14

E16 stengt: Trafikkulykke mellom vogntog og personbil

Det har skjedd en trafikkulykke med vogntog og personbil på E16 i Nord-Aurdal: Veien er stengt i begge retninger. Nødetater er på stedet..

VG - 31 maj 24 kl. 07:14

Trafikkulykke på E16 i Sør-Odal: En person hentet av luftambulanse

Politiet melder fredag morgen om en trafikkulykke på E16 i Sør-Odal. En person er fraktet med luftambulanse..

NRK - 24 mar 24 kl. 12:37

Vegtrafikksentralen fryktar E16 blir stengt: – Eg torer nesten ikkje tenke tanken

Vegtrafikksentralen fryktar store forseinkingar på E16 mellom Bergen og Voss i dag. I verste fall kan vegen verte stengd. Bakgrunnen er at det kan vere rasfarleg på staden, seier Ronny Sleire, trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen.

NRK - 04 jul 24 kl. 16:10

Stor steinblokk stenger E16

Et steinsprang har rammet på E16 i Hole kommune sørøst for Hønefoss, og en stein «på størrelse med to biler» stenger veien i begge retninger. – Det er ikke meldt om personskader, skriver Sørøst politidistrikt på X. Raset har gått om lag 100 meter nord for Nestunnelen.

NRK - 09 jul 24 kl. 12:50

Luftambulanse rykker ut til trafikkulykke i Strand

Nødetatene rykker ut på melding om en trafikkulykke ved Høllesli mellom Lysefjordbrua og Jørpeland i Strand. En bil skal ha havnet på taket. Alle i bilen skal være våkne, men det skal være snakk om personskader.

NRK - 13 mar 24 kl. 12:16

Omkommet mann identifisert etter trafikkulykke i Nord-Aurdal

Det var en mann i 30-årene, bosatt i Notodden kommune, som omkom i møteulykken mellom en lastebil og en personbil i Nord-Aurdal tirsdag kveld. – Den omkomne er identifisert og er en mann i 30-årene som bodde i Notodden kommune. Pårørende er varslet, opplyser Innlandet politidistrikt onsdag ettermiddag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 15 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 30 minutter siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 30 minutter siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 45 minutter siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 2 timer siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com