NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 18:27

NRK - 05 aug 23 kl. 21:58

Rykker ut til røyk i tunnel

Politi og brannvesen rykker ut til Storehaugtunnelen på rv. 13 i Vik etter melding om mye røyk i tunnelen og lukt av brent gummi. – Ingenting tyder på brann, men vi rykker for å undersøke årsaken til røyken, skriver Vest politidistrikt på X/Twitter. – Vi fikk en melding fra vegtrafikksentralen klokken 21.30 om at det var mye røyk i tunnelen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Storehaugtunnelen, Vik, Vest, Twitter, Steinsland Hauge, Haugen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykkerut , til, røyki , tunnel
NRK - 19 nov 23 kl. 18:38

IDF: Har funnet en 55 meter lang tunnel under Shifa-sykehuset i Gaza

Den israelske hæren sier de har funnet en 55 meter lang tunnel under Gazastripens største sykehus Shifa. Det israelske militæret (IDF) publiserte søndag en video av det de beskriver som en tunnel gravd ut av væpnede palestinere under Shifa-sykehuset. Tunnelen er 10 meter dyp og strekker seg 55 meter fram til en eksplosjonssikret dør, ifølge IDF.

NRK - 15 jul 23 kl. 21:51

Tank med kjemikalier har veltet - brannvesenet rykker ut

Brannvesenet rykker ut på melding om mulig eksplosjon i Bangarvågsgata i Stavanger, skriver brannvesenet i Sør-Vest på Twitter. Mannskaper fra Varmen stasjon rykker ut. Brannvesenet skriver at de fikk meldingen inn til seg klokken 21.

NRK - 15 jul 23 kl. 20:56

Brann i buss i Stavanger

Brannvesenet rykker ut på melding om brann i buss. Det skriver 110 Sør-Vest på Twitter. – Brannvesenet rykker ut på melding om brann i buss, full overtenning, står det i meldingen.

NRK - 15 jul 23 kl. 21:51

Brannvesenet i Stavanger rykker ut til mulig eksplosjon

Brannvesenet rykker ut på melding om mulig eksplosjon i Bangarvågsgata, skriver brannvesenet i Sør-Vest på Twitter. Mannskaper fra Varmen stasjon rykker ut..

Klartale - 25 okt 23 kl. 13:02

Yocheved Lifshitz ble sluppet fri av Hamas

Yocheved Lifshitz er 85 år gammel og kommer fra Israel. Lørdag 7. oktober var hun en av de som ble tatt til fange av bevegelsen Hamas.

NRK - 07 nov 23 kl. 20:53

Avis om Hamas-tunnel under sykehus: – En vanntank

Det israelske forsvaret (IDF) hevdet nylig å ha oppdaget tunneler brukt av Hamas under Sheikh Hamad-sykehuset på Gaza. For å underbygge påstandene, viste IDF frem flere videoer som de mente beviste påstanden om tunnelene. NRK skrev om påstandene fra IDF i går.

NRK - 15 nov 23 kl. 12:16

Arbeidere i sammenrast tunnel i India har fått medisiner

Redningsmannskaper nord i India har levert medisiner til 40 arbeidere som er innesperret i en sammenrast tunnel, mens det jobbes for å få dem ut. Flere av arbeiderne skal være syke, men det er ikke kjent hvor mange eller hvilken tilstand de er i. Mat og oksygen har også blitt sendt inn til dem.

Klartale - 27 nov 23 kl. 12:28

Sittet fast i en tunnel i 16 dager

41 indere sitter fast i en tunnel. De har alle jobbet med tunnelen. De har vært der i 16 dager.

VG - 19 nov 23 kl. 20:05

Israel hevder nye videoer viser Hamas-tunnel under Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret har søndag publisert videoer som de hevder viser en 55 meter lang tunnel under Gazastripens største sykehus..

NRK - 25 apr 23 kl. 09:37

Alvorlig trafikkulykke i tunnel

Nødetatene rykker ut til melding om alvorlig trafikkulykke i Løkthaugen på E6 i Sørfold. – MC involvert. Uavklart hendelsesforløp.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

NVE undersøker Nord Pools håndtering av strømtabbe

NVE har startet undersøkelser etter at en feilhandel fra det Norge-baserte strømselskapet Kinect Energy førte til minuspriser i Finland. – Vi ser svært alvorlig på at slike hendelser oppstår. I tillegg til store økonomiske konsekvenser kan de gi utfordringer i driften av kraftsystemet, sier Tore Langset, direktør for Reguleringsmyndigheten for energi (RME) som ligger under Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 2 timer siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 2 timer siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com