NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 02:28

NRK - 24 aug 22 kl. 20:07

Rykker ut til brann i bensinstasjon - har satt en sikkerhetsavstand på 300 meter

Politiet i Innlandet rykker ut til en bensinstasjon i Tylldalen i Innlandet onsdag kveld. – Evakuering pågår, skriver politiet. De opplyser at de har satt en sikkerhetsavstand på 300 meter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Tylldalen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykkerut , til, branni , bensinstasjonhar , satten , sikkerhetsavstand på 300 meter
NRK - 25 jan 23 kl. 04:41

Mistenkt etter masseskyting på bensinstasjon i USA er død

Mannen som var mistenkt for å ha drept tre personer i og utenfor en bensinstasjon i den amerikanske delstaten Washington, er død. Tre mennesker ble skutt og drept på en Circle K-bensinstasjon i byen Yakima ved natt til tirsdag lokal tid. To av ofrene ble skutt innendørs.

NRK - 30 maj 22 kl. 02:22

Bensinstasjon ranet med våpen på Bryne

En bensinstasjon i Bryne ble ranet for kontanter ved 2-tiden natt til mandag. Bevæpnet politi jakter på gjerningsmannen. – Betjeningen kontaktet oss like etter klokken 2 og meldte at en mann med pistol hadde kommet inn og truet med denne.

NRK - 18 feb 23 kl. 19:34

Ni barn ble skutt på bensinstasjon i Georgia

Ni personer under 18 år ble såret i en skyteepisode på en bensinstasjon i den amerikanske delstaten Georgia, opplyser amerikansk politi. Blant ofrene var et fem år gammelt barn. Da politiet i byen Columbus rykket ut til åstedet sent fredag kveld, fant de flere skuddofre i en større folkemengde.

NRK - 09 maj 22 kl. 13:58

Rykker ut til brann i Oslo

Nødetatene rykker ut til melding om brann på Skullerud i Oslo, det skriver politiet på Twitter. Det skal brenne i en bygning, og skal være åpne flammer på stedet..

NRK - 20 aug 22 kl. 17:05

Rykker ut til brann

Politi og brannvesen rykker ut til brann i vegetasjon på Stavne i Trondheim. Det er observert åpne flammer og kraftig røykutvikling..

NRK - 06 nov 22 kl. 09:46

Brann i lastebil – nødetatene rykker ut

Nødetatene rykker ut melding om brann i lastebil. Dette er i Lienvegen på Geilo i Hol kommune. Meldingen kom klokken 09.

NRK - 09 dec 22 kl. 11:54

Rykker ut til brann i Solheimsviken

Nødetatene rykker ut til en mulig brann i en leilighet i et bygg i Michael Krohns gate i Bergen. Brannalarmen er utløst og det skal være en del røyk i leilgheten. Bygget er et boligkompleks på seks etasjer med butikk i første etasje.

NRK - 07 apr 23 kl. 18:23

Rykker ut til brann på Rjukan

Brannvesenet rykker ut til en brann i en bygning på Rjukan, opplyser Sør-Øst 110-sentral..

NRK - 30 maj 22 kl. 02:22

Mann ranet bensinstasjon på Bryne

En mann har ranet en bensinstasjon på Bryne natt til mandag. Raneren skal trolig ha brukt pistol da han truet til seg kontanter. Betjeningen er ikke fysisk skadd som følge av ranet.

NRK - 08 okt 22 kl. 16:37

Dødstallet stiger etter eksplosjon på irsk bensinstasjon

Tallet på døde etter eksplosjonen på en bensinstasjon i Irland fredag, har steget til ti, opplyser politiet lørdag. Tidligere er det blitt opplyst at sju omkom i hendelsen og at åtte er innlagt på sykehus med skader. Men etter at redningsmannskaper har søkt gjennom bensinstasjonen og to bygninger rett ved som raste sammen, er tallet på døde oppjustert til ti.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Microsoft inngår forlik

Teknologigiganten Microsoft inngår forlik for 20 millioner dollar med amerikanske myndigheter etter ulovlig innsamling av barns personopplysninger. Summen tilsvarer drøyt 220 millioner kroner. Selskapet er anklaget for å ha brutt med lovverk om barns privatliv på nett ved å hente inn personopplysningene til barn som registrerte brukere til selskapets Xbox-spillkonsoller.

NRK - 30 minutter siden

Trekker arrestordre på geriljaleder

Riksadvokaten i Colombia har trukket tilbake en arrestordre på Antonio Garcia, som leder den venstreorienterte ELN-geriljaens fredssamtaler med landets regjering. Det skjer på forespørsel fra presidet Gustavo Petro, opplyser riksadvokat Francisco Barbosa. Den colombianske regjeringen og ELN, den siste aktive geriljagruppa i landet, gjenopptok de formelle fredssamtalene i Venezuela i november.

NRK - 2 timer siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 3 timer siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 3 timer siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 3 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 4 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 4 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 4 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com