NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:45

NRK - I førrgår: 13:17

Rykker ut til alvorleg ulukke i Melhus

Naudetatane er på veg til Melhus, der det har skjedd ei alvorleg ulukke på ein gard. Det skriv Trøndelag politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Melhus, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykkerut , til, alvorleg, ulukkei , Melhus
NRK - 27 feb 22 kl. 13:19

Alvorleg ulukke i Verdal

Naudetatane har rykka ut til ei alvorleg ulukke i Verdal. Det melder Trøndelag politidistrikt på Twitter. Politiet har foreløpig få opplysningar, men det skal vere snakk om ei ulukke i skogen..

NRK - 27 feb 22 kl. 13:19

Alvorleg skogsulukke i Verdal

Naudetatane har rykka ut til ei alvorleg ulukke i Verdal. Det melder Trøndelag politidistrikt på Twitter. Politiet har foreløpig få opplysningar, men det skal vere snakk om ei ulukke i skogen.

NRK - 07 maj 22 kl. 15:08

Alvorleg ulukke i Skien

To bilar har frontkollidert i Skien og fleire personar er alvorleg skada, melder politiet..

NRK - 17 mar 22 kl. 12:40

Riksrevisjonen kritiserer politiet

Riksrevisjonen kjem med alvorleg kritikk mot politiet fordi oppklaringsprosenten har gått ned, skriv dei i ei pressemelding. Politireforma har gjeve høgare kompetanse, større einingar og sterkare fagmiljø, som gjer at politiet er betre rusta til å handtere alvorlege hendingar og kriminalitet. Men undersøkinga viser at det er manglar ved etterforskinga av dei mest alvorlege straffesakene, som vald og seksuallovbrot.

NRK - 17 maj 22 kl. 16:55

Alvorleg ulykke med firhjuling

Sør-Aust politidistrikt melder om ei alvorleg trafikkulykke i Ål kommune. Naudetatane er på staden der ein UTV eller ATV er involvert. Det var ein person på køyretøyet, skriv dei.

NRK - 18 maj 22 kl. 02:46

Omkom i MC-ulukke på Voss

Ein motorsykkelførar i 60-åra omkom i ei ulukke mellom Voss og Granvin seint tysdag kveld. Mannen har truleg kollidert med ein bom ved inngangen til ein tunnel. Riksveg 13 er stengd på ulukkesstaden medan politiet og Vegvesenet gjer tekniske undersøkingar.

NRK - 05 jun 22 kl. 21:29

Luftambulanse til ulukke på Lesjaverk

Luftambulanse på veg etter ulukke på Lesjaverk. Ein bil med tilhenger køyrde av vegen..

NRK - 23 apr 22 kl. 21:14

Fastklemd etter ulukke er frigjort

Personen som var fastklemd i ein bil etter ei ulukke på Varhaug er frigjort, melder politiet. Personen får helsehjelp og luftambulansen er på staden. Politiet meiner ulukka truleg har skjedd etter brott på vikeplikta..

NRK - 17 maj 22 kl. 09:45

Ein person skadd i russebuss-ulukke

Ei dame får hjelp av ambulanse etter ei russebuss-ulukke i Stjørdal, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Bussen skal ha køyrt med opne dører. Politiet opprettar sak og sjåføren har fått førarkortet beslaglagt..

NRK - 17 maj 22 kl. 09:45

Kvinne skadd i russebuss-ulukke

Ei kvinne får hjelp av ambulanse etter ei russebuss-ulukke i Stjørdal, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Bussen skal ha køyrt med opne dører. Politiet opprettar sak og sjåføren har fått førarkortet beslaglagt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 15 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com