NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 18:13

NRK - 01 jun 23 kl. 11:37

Rykker ut etter melding om skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til en adresse i Fredrikstad etter melding om skogbrann. De siste dagene har det vært skogbrann flere steder på Østlandet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredrikstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykkerut , etter, meldingom , skogbranni , Fredrikstad
NRK - 15 jul 23 kl. 20:56

Brann i buss i Stavanger

Brannvesenet rykker ut på melding om brann i buss. Det skriver 110 Sør-Vest på Twitter. – Brannvesenet rykker ut på melding om brann i buss, full overtenning, står det i meldingen.

NRK - 05 aug 23 kl. 21:58

Rykker ut til røyk i tunnel

Politi og brannvesen rykker ut til Storehaugtunnelen på rv. 13 i Vik etter melding om mye røyk i tunnelen og lukt av brent gummi. – Ingenting tyder på brann, men vi rykker for å undersøke årsaken til røyken, skriver Vest politidistrikt på X/Twitter.

NRK - 01 jun 23 kl. 11:37

Skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til Gressvik i Fredrikstad etter melding om skogbrann. Ifølge brannvesenet brenner det på et område på 50–60 kvadratmeter. Det er vind i området som skaper spredningsfare.

NRK - 01 jun 23 kl. 11:37

Kontroll på skogbrann i Fredrikstad

Brannvesnet har kontroll på skogbrannen på Gressvik i Fredrikstad, opplyser politiet. Brannvesnet rykket ut etter melding om skogbrann like før 11.30 torsdag.

NRK - 17 jun 23 kl. 12:30

Skogbrann i Sarpsborg: Skogbrann-helikopter på vei

Brannvesenet i Sarpsborg har rykket ut etter melding om skogbrann i området ved Stikkaåsen. Meldingen kom fra et fly som fløy over området. Brannvesenet har bedt om mer hjelp fordi.

NRK - 02 jun 23 kl. 21:24

Rykker ut til mulig skogbrann

Brannvesenet har rykket ut til Kastanjeveien på Åssiden i Drammen etter melding om mulig skogbrann. Vakthavende hos 110-sentralen, Glenn-Espen Kustner, sier følgende til NRK: – Vi har nå to enheter stasjonert i området etter at vi har mottatt flere meldinger på røyk i området. Per nå har vi ikke klart å lokalisere hverken røyk eller ild.

NRK - 17 jun 23 kl. 13:03

Skogbrann i Rakkestad

Brannvesenet i Rakkestad har rykket ut på melding om skogbrann. Øyvind Ørka som er på vakt i branntårnet på Linnekleppen forteller at brannvesenet akkurat har kommet frem. -Skogbrannflyet er på vingene, forteller Ørka.

NRK - 01 jun 23 kl. 16:33

Rykker ut til skogbrann i Oslo

Nødetatene er på vei til Østmarksetra etter melding om mulig skogbrann i området. – Vi ber om at folk på vei ut på tur i området ikke kjører inn for å gi plass til nødetatene, skriver politiet..

NRK - 20 jun 23 kl. 13:31

Rykker ut på melding om røyk på skole

Brannvesenet rykker ut på melding om brann på Byfjord skole i Stavanger. Ifølge politiet er det melding om røyk fra et vaskerom. Nødetatene er på vei for å sjekke..

NRK - 15 jul 23 kl. 21:51

Brannvesenet i Stavanger rykker ut til mulig eksplosjon

Brannvesenet rykker ut på melding om mulig eksplosjon i Bangarvågsgata, skriver brannvesenet i Sør-Vest på Twitter. Mannskaper fra Varmen stasjon rykker ut..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mor og datter (8) funnet døde i Vågsbygd

De to som ble funnet døde i Vågsbygd i Kristiansand i ettermiddag er en mor og en datter på åtte år. Det opplyser politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt på en pressekonferanse..

NRK - 15 minutter siden

Aserbajdsjan skal ha pågrepet den tidligere sjefen for separatistene i Nagorno-Karabakh

Aserbajdsjan sier de har pågrepet den tidligere lederen for separatistregjering i Nagorno-Karabakh idet han forsøkte å krysse grensa til Armenia. Pågripelsen av Ruben Vardanyan ble kunngjort av den aserbajdsjansk grensevakten onsdag. Vardanyan har ifølge grensevakten blitt brakt til landets hovedstad Baku og er overlevert til «relevante statlige organer», som vil avgjøre hans videre skjebne.

NRK - 1 time siden

Valgstyret anbefaler omvalg i Østfold

Fylkesvalgstyret i Viken har i dag anbefalt at det bør gjennomføres omvalg i Østfold etter en valgtabbe. Stemmesedlene til Industri- og næringspartiet (INP) manglet i et valglokale i Moss i syv timer på valgdagen. Etter stemmene i fylket var talt opp, manglet INP kun syv stemmer for å sikre seg et ekstra mandat i fylkestinget i Østfold ved årets valg.

NRK - 1 time siden

Solberg ukjent med SMKs oversikt 

Tirsdag ble det kjent at Erna Solberg kunne slått opp i Aksjonærregisteret flere selskaper som ektemannen investerte i, men som Statsministerens kontor ikke hadde fått beskjed om. NRK har spurt Solberg hvorfor hun ikke fanget opp disse aksjene ved å slå opp i Aksjonærregisteret. Hun svarer skriftlig: – Sindre Finnes har opplyst at han orienterte Statsministerens kontor om hvilke aksjer han eide før tiltredelse og hvilke han valgte å beholde etter at han solgte seg ned etterkant av sitt møte med embetsverket.

NRK - 1 time siden

EU og USA med toppmøte i Washington i slutten av oktober

USAs president Joe Biden tar imot EU-sjefene Charles Michel og Ursula von der Leyen til toppmøte i Washington 20. oktober, sier en amerikansk tjenestemann. Det siste toppmøtet mellom EU og USA var i Brussel i juni 2021, selv om Biden var gjest under Det europeiske råds møte i mars i fjor.

NRK - 2 timer siden

Mann siktet for drap i Porsgrunn i fjor er varetektsfengslet i fire uker

Mannen som denne uken ble pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne døde av brannskader i Porsgrunn i fjor, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen i 30-årene undergis brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden, samt fullstendig isolasjon de to første ukene. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet i Agder: Varsler pressekonferanse i ettermiddag

I forbindelse med de mistenkelige dødsfallene i Vågsbygd i Kristiansand, holder Agder politidistrikt pressekonferanse klokka 18.00..

NRK - 1 time siden

Mann utsett for vald under skeiv konferanse på Island

Den skeive organisasjonen Samtökin`78 arrangerte denne veka ein nordisk konferanse for skeive rettar i Reykjavík. Mellom anna deltok alle dei nordiske likestillingsministrane på konferansen. I går kveld blei det meldt om ei valdshending i sentrum av Reykjavík.

NRK - 3 timer siden

Sjekket ikke for kvikkleire før utbygging

Jordgrunnen der det store kvikkleirskredet på E6 i Sverige gikk natt til lørdag, ble aldri undersøkt for kvikkleire før veiutbyggingen ble satt i gang. Det viser dokumenter som den svenske avisen Dagens Nyheter har sett. Ifølge Statens geotekniska institut er det viktig å undersøke om det finner kvikkleire i områder der forutsetningene for det er til stede, før utbygginger settes i gang.

NRK - 3 timer siden

AP: Soldaten Travis King skal være i amerikanske hender

To amerikanske myndighetskilder opplyser til nyhetsbyrået AP at soldaten Travis King, som krysset grensen til Nord-Korea i juli, nå er i amerikansk varetekt. King skal ha blitt overlevert til amerikanske myndigheter i Kina. Tidligere onsdag meldte det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA at King skulle utvises fra landet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com