NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:00

NRK - 17 mai 21 kl. 21:52

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..
Les mer på NRK


Les mer om:
Horten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykkaut , til, mogleg, brann
NRK - 11 mars 21 kl. 22:00

Mogleg nødbluss frå Rundemannen

Brannvesenet sjekkar området ved Rundemannen i Byfjella i Bergen etter melding om eit mogleg nødbluss. Det kan ha vore brann i noko eller eit bål, opplyser politiet. Folk som har sett noko blir bedne om å tipse politiet..

NRK - 17 april 21 kl. 10:59

Mogleg sprengstoff i husbrann

Det brenn i eit hus på Osterøy. Fleire naboar er evakuerte. – Det er snakk om mogleg sprengstoff som har forårsaka trykkbølga med etterfølgjande brann, seier fungerande vaktkommandør ved 110-sentralen..

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 17 april 21 kl. 10:59

Ein person ikkje gjort greie for

Det brenn i eit hus på Osterøy. Ein person er ikkje gjort greie for. Fleire naboar er evakuerte.

NRK - 25 feb. 21 kl. 15:16

Fengsla etter valdshending

Ein mann i 30-åra er varetektsfengsla i fire veker, sikta for å sett fyr på ein annan mann i ein bustad på Slåtthaug i Bergen. Det var natt til tysdag at naudetatane rykka ut til leiligheten etter melding om husbråk. Ei kvinne er også sikta i saka..

NRK - 02 april 21 kl. 19:35

Mistenkt i varetekt

Politiet i Washington D.C. rykka ut til meldingar om at to politifolk hadde vorte treft av ein bil i nærleiken av kongressbygningane, ifylgje Reuters.

NRK - 04 april 21 kl. 09:25

Stoppa privatfest

I Harstad stoppa politiet i natt en fest på Seljestad etter klager fra naboer. Ikke lenge etterpå rykka de ut til Rema 1000 på Seljestad, hvor ungdommer fra den avslutta festen kasta handlevogner rundt seg. Ungdommene måtte rydde opp etter seg..

NRK - 09 mai 21 kl. 16:08

Hydrogenlekkasje i Øygarden

Brannvesenet rykka ut til ein hydrogenlekkasje frå ein tank på Ågotnes i Øygarden. Det er oppretta tryggingsavstand på 100 meter. Ikkje meldt personskadar eller anna rundt hendinga..

NRK - 16 mai 21 kl. 21:45

ATV-ulukke i Drangedal

Naudetatar har rykka ut til ei ATV-ulykke i Drangedal. Dei fekk melding om at ein person var fastklemd, men no er laus. Politiet er på staden saman med ambulanse.

NRK - 28 mars 21 kl. 08:15

Funnet nedkjølt i terrenget

Politiet rykka ut da en person ble meldt savna i Sokndal i natt. Med snøskuter og en hundepatrulje fra politiet ble vedkommende funnet. Da var den savna kald, men ellers uskadd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 30 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 45 minutter siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 1 time siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.

NRK - 1 time siden

Tre bjørnar kan fellast i Troms

Fleire bjørnar hatt tatt livet at sauer i Troms. Mest sannsynleg er det fire bjørnar som har forsynt seg av saueflokkar i kommunane Bardu, Salangen og Lavangen den siste tida. No blir det gjeve skadefellingstillatelse på tre av bjørnane..

NRK - 1 time siden

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt