NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 10:19

NRK - 13 maj 22 kl. 12:35

Ruter ber kunder unngå Nationaltheatret T-banestasjon på 17. mai

Ruter ber alle sine kunder som skal feire 17. mai i Oslo, unngå Nationaltheatret T-banestasjon fordi kapasiteten på stasjonen er begrenset. Ruter oppfordrer alle til å beregne god tid, kjøpe billett på forhånd og benytte stasjonene Stortinget eller Jernbanetorget hvis de skal til Oslo sentrum på nasjonaldagen. Nationaltheatret T-banestasjon har begrenset kapasitet. For å unngå trengsel oppfordres kundene til å unngå bruk av stasjonen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Nationaltheatret, Stortinget, Jernbanetorget, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ruter, ber, kunder, unngå, Nationaltheatret, T-banestasjonpå 17 , mai
NRK - 09 maj 22 kl. 15:00

Ruter varsler store kutt

Ruter varsler store kutt i buss- og båttilbudet i Viken hvis selskapet ikke får dekket tapte inntekter etter pandemien i 2023. Ruter anslår at tilbudet i gamle Akershus må reduseres med 12-14 prosent. Det tilsvarer kutt for mellom 310 og 355 millioner kroner.

NRK - 14 jun 22 kl. 13:40

Ruter fastholder rutekutt

Det blir fortsatt kutt i busstilbudet på Romerike, i Follo og i Asker og Bærum fra 4. juli selv om det kommer mer penger til kollektivtrafikken i revidert nasjonalbudsjett. Det blir også færre avganger på Slemmestad-båten.

NRK - 04 nov 21 kl. 06:06

Ruter har penger til 1. april

Ruter har penger til å kjøre kollektivtrafikken som i dag fram til 1. april i Viken, og noe lenger i Oslo. Det sier administrerende direktør Bernt Reitan Jenssen til NRK.

Klartale - 29 apr 22 kl. 10:04

Flere land ber sine statsborgere om å reise fra Moldova

Bulgaria ber sine borgere om å unngå reiser til Moldova. De som er i landet bør prøve å komme seg ut, meldte Utenriks-departementet torsdag.Utenriks-departementet i Israel sier israelere bør avlyse planer om reiser til Transnistria.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:23

Nye billetter en utfordring

Ruter starter testing av nye billetter tilpasset en arbeidshverdag med delvis hjemmekontor før jul, men dette er ikke uproblematisk. Det sa adm. direktør Bernt Reitan Jenssen på dagens høring i Oslo bystyres samferdsels- og miljøutvalg.

NRK - 31 mar 22 kl. 15:02

Nå kommer Ruter-kuttene

Venstre er kritiske til at Ruter kutter bussavganger både på Romerike, i Follo og i Asker og Bærum fra 4. juli. Det blir også færre avganger på Slemmestad-båten.

NRK - 08 maj 22 kl. 18:33

BankID oppe igjen

BankID er nå oppe igjen etter at det var rammet av en teknisk feil søndag ettermiddag. Det opplyser selskapet på sine nettsider. – Feilen er funnet, og det jobbes nå med å gjøre alle tjenestene helt stabile igjen, skriver selskapet på sin hjemmeside.

NRK - 10 mar 22 kl. 09:02

38 prosent sviktet Ruter

38 prosent av Ruters kunder ble borte under koronapandemien. Det kom fram da kollektivselskapet i dag presenterte årstall for 2021 og oppsummerte pandemien som helhet. Det er store forskjeller i passasjersvikten fra område til område.

NRK - 03 nov 21 kl. 09:19

Johansen ber folk reisa kollektivt

Kollektivselskapet Ruter er i trøbbel på grunn av passasjersvikt. Byrådsleiaren i Oslo, Raymond Johansen (Ap) ber folk venda tilbake til T-bane, trikk og buss, melder VG. Samstundes varslar han at Ruter no jobbar med nye billettsystem som skal tilpassast nye arbeidsmønster..

Klartale - 04 apr 22 kl. 13:25

Klart for klimarapport to dager på overtid

FNs klimapanel (IPCC) legger fram ny rapport mandag. Den skulle være klar klokken 14, men har blitt forsinket. Eksperter, ledere og forskere ble enige om hva som skulle stå på rapporten søndag kveld.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

NVE byrjar kontinuerleg overvaking av fjellparti i Vang

Ut frå ei samla vurdering av sannsyn og konsekvensar vil fjellpartiet Skutshorn i Vang kommune bli klassifisert som eit høgrisikoobjekt. – Kartlegginga som er utført viser at faren og konsekvensane ved eit skred frå fjellpartiet blir vurdert som så store at vi no ønskjer ei kontinuerleg overvaking, seier geolog i skredseksjonen i NVE, Kjetil Indrevær..

NRK - 15 minutter siden

Oslo Børs faller 2 prosent etter åpning

Oslo Børs startet torsdagens handel solid i rødt. Rett etter åpning var hovedindeksen ned drøyt 2 prosent. Nesten samtlige selskaper notert på hovedindeksen faller torsdag.

NRK - 30 minutter siden

Politiet i Oslo har tiltak rundt 150 arrangement

Det skriv politiet i ei pressemelding. Oslo politidistrikt vil gjere sjølvstendige vurderingar knytt til enkeltarrangement og handteringa av desse, basert på det overordna trugselbilete. PST har endra trugselnivået frå nivå 5 til nivå 4.

NRK - 45 minutter siden

Dobbel renteheving i Sverige

Riksbanken hever styringsrenta i Sverige med 0,5 prosenteiningar til 0,75 prosent. Det er den høgaste hevinga på 22 år..

NRK - 1 time siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 2 timer siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 2 timer siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com