VG > Innenriks

Mandag, 10 Mai, 07:42

VG - 10 aug. 16 kl. 19:04

Rutebuss kjørte inn i bolighus på Langhus

En rutebuss med tre passasjerer kjørte inn i et bolighus på Bøleråsen i Ski..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bøleråsen, Ski, Langhus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rutebuss, kjørte, inni , bolighus, Langhus
P4 - 07 mai 17 kl. 09:48

Rutebuss kjørte av veien

En rutebuss i Langhus i Ski kommune kjørte av veien og inn mot en fjellvegg i morgentimene i dag. En passasjer er lettere skadet og kjørt til sykehus. De andre 13 passasjerene er evakuert til en annen buss, melder politiet på Twitter..

P4 - 14 mai 16 kl. 21:45

Avskiltet rutebuss

En rutebuss med 30 passasjerer ble avskiltet i Trondheim sentrum i dag. Passasjerene måtte gå av bussen og vente i omtrent 20 minutter før neste buss kom og plukket dem opp, melder Adresseavisen. Statens veivesen sier det var nødvendig å avskilte bussen, fordi den hadde manglende periodisk kjørekontroll..

NRK - 28 jan. 17 kl. 04:07

Trolig ikke brukt skytevåpen

Politiet i Trondheim har foreløpig ingen holdepunkter for å si at det er brukt skytevåpen mot en rutebuss som fikk to ruter ødelagt, skriver Adresseavisen. Væpnet politi rykket ut da det ble meldt om skyting mot en rutebuss...

P4 - 28 jan. 17 kl. 07:27

Rykket ut etter melding om skyting mot rutebuss

Politiet i Trondheim rykket ut i natt etter at de mottok meldinger om skyting mot en rutebuss. To ruter på bussen ble ødelagt, men ingen ble skadet. Foreløpig kan ikke politiet bekrefte at det ble bruke skytevåpen..

NRK - 22 jan. 21 kl. 17:52

Rutebuss sklidd av veien

En rutebuss har sklidd av veien på Sommarøy. Uhellet skal ha blitt forårsaket av sterk vind, skriver Troms politidistrikt på Twitter. Ingen ble skadet, og de tre passasjerene har selv kommet seg videre.

Aftenposten - 26 jan. 19 kl. 19:29

Vogntog kjørte inn i bolighus i Vadsø

Et utenlandsk vogntog kjørte lørdag kveld ut av veien og inn i et bolighus ved Krampenes i Vadsø kommune..

P4 - 08 jan. 20 kl. 06:39

Glatte veier og utforkjøringer

To personer er sendt til sykehus etter at to biler kjørte av veien ved Lunde i Vestfold i morgentimene. Det skal være underkjølt regn og svært glatt på stedet. Også i Otta på E6 i Gudbrandsdalen meldes det om svært glatte veier nå i morges.

Dagbladet - 06 des. 18 kl. 08:45

Fulle svensker stjal rutebuss og kjørte i 25 kilometer

Overvåkningsvideo vil avsløre hvem av de to som faktisk kjørte..

P4 - 28 mai 17 kl. 07:30

Politiet la ut spikermatte i biljakt i Sandnes

Politiet måtte legge ut en spikermatte for å stanse en kassebil som kjørte fra politiet i Sandnes i natt. Mannen, som er en kjenning av politiet, kjørte inn i en politibil i sentrum av Sandnes før han stakk av. Han fortsatte også å kjøre etter at han hadde kjørt over spikermattene.

P4 - 30 mai 19 kl. 16:34

Kjørte gjennom flere hager

En mann i 30-årene kjørte i ettermiddag bilen sin gjennom flere hager ved Rødåsen mellom Asker og Drammen. Sjåføren mistet kontrollen over bilen fordi han hadde punktert, og kjørte først gjennom to hager. Og da han kom ut på veien igjen, valgte han å ikke stoppe.

Fler nyheter fra VG

VG - 12 timer siden

Raja mener det bør vurderes om innvandrergrupper skal rykke fram i vaksinekøen

Det bør vurderes om grupper i innvandrerbefolkningen bør prioriteres i vaksinekøen, mener kulturminister Abid Raja (V)..

VG - 13 timer siden

Prøve-eksperter gir lav karakter til ny prøveplan

Det nye prøve-opplegget i skolen som forberedes av Utdanningsdirektoratet og regjeringen, vekker bekymring hos eksperter som hittil har deltatt i utformingen av de nasjonale prøvene..

VG - 15 timer siden

Eksperter på barnehjernen: Ikke stress med å ta igjen tapt læring

Elever bør ha lave skuldre og ikke bestrebe seg på å ta igjen tapt læring etter pandemi-skolen. Budskapet kommer fra hjerneforsker Per Brodal og overlege i barnepsykiatri, Stein Førde..

VG - 19 timer siden

Eli Hagen reagerer på Siv-hyllest: – Brakte partiet ned fra 30 til 10 prosent

I en Facebook-post spør Eli Hagen seg om hun har gått glipp av noe etter hyllesten av avgått Frp-leder Siv Jensen på partiets landsmøte..

VG - 19 timer siden

Vedums kraftfulle oppgjør med Frp

Midt under Frp-landsmøtet går Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum til frontalangrep på Frp. Han gjør det i ti punkter. Sylvi Listhaug svarer med å klebe ham til venstresiden..

VG - 22 timer siden

Det er 15 år mellom disse to bildene: Nå forteller Frp-Siv hvorfor hun hopper av politikken

Siv Jensen (51) gir seg som toppolitiker fordi det ble for mye «jobb, jobb, jobb, jobb». Men hun åpner for å kunne bli toppsjef i et større selskap..

VG - 23 timer siden

Lesbiske skal få donere egg til partneren

Lesbiske skal få donere egg til partneren sin, selv om det ikke er noen medisinske grunner til det..

VG - Igår: 23:25

Les dagens VG her!

I NRK-serien «Eit feitt liv» undersøker Ronny Brede Aase (34) hvordan han kan leve lenge på tross av ekstra «kilos» på kroppen. Han får beskjed om at han har «alvorlig fedme». Hvordan har programmet egentlig endret livet – og livsstilen hans?

VG - Igår: 19:27

Michelle (30) mener hun blir nektet smertestillende fordi hun er rusavhengig

BERGEN (VG) I ti år har Michelle Albretsen kjempet for å få smertestillende mot intense underlivssmerter. Hun mener stempelet som rusavhengig gjør at hun nektes nødvendig hjelp..

VG - Igår: 15:36

Større snøskred på Gaustatoppen lørdag ettermiddag – søket avsluttet

Store ressurser rykket ut etter et snøskred på Gaustatoppen lørdag ettermiddag . Ifølge operasjonsleder er det ingen indikasjoner på at det var personer i området. Rundt kl.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt