NRK > Nyheter

Wednesday, 06 December, 08:33

NRK - 25 aug 23 kl. 18:43

Russland seier dei har funne alle dei ti omkomne etter flystyrt

Russland opplyser at dei har funne ti lik etter Wagner-flystyrten. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Det var onsdag kveld at eit privatfly styrta mellom Moskva og St. Petersburg. Russland har opplyst at det var 10 menneske om bord, og at Wagner-sjef Prigozjin skal ha vore ein av dei.
Les mer på NRK


Les mer om:
Wagner, AFP, Moskva, St, Prigozjin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, seier, deihar , funne, alle, deiti , omkomne, etter flystyrt
NRK - 10 maj 23 kl. 13:17

To sakna barn funne i god behald

To fireåringar var sakna frå ein barnehage på Bønes ved 13-tida onsdag. Klokka 13.25 seier politiet til NRK at dei er funne i god behald.

NRK - 10 maj 23 kl. 13:17

To sakna fireåringar funne i god behald

To fire år gamle gutar var sakna frå ein barnehage på Bønes ved 13-tida onsdag. Klokka 13.25 seier politiet til NRK at dei er funne i god behald.

NRK - 01 dec 23 kl. 15:13

Barth Eide om gjenopptaking av kampane i Gaza: – Svært tragisk at våpena taler igjen

Utanriksminister Espen Bart Eide (Ap) dagen i dag ein dårleg dag, og seier det er svært tragisk at kamphandlingane på Gazastripa har starta igjen etter rundt ei veke med våpenkvile. – Det er svært tragisk at våpena talar igjen. Nå har me hatt nesten ei veke med humanitær pause, der folk har levd liva sine litt meir normalt og ein har fått inn ein god del humanitære forsyningar, seier Barth Eide til NRK.

NRK - 01 dec 23 kl. 15:13

Barth Eide om gjenopptaking av kampane i Gaza: – Svært tragisk at våpna taler igjen

Utanriksminister Espen Bart Eide (Ap) dagen i dag ein dårleg dag, og seier det er svært tragisk at kamphandlingane på Gazastripa har starta igjen etter rundt ei veke med våpenkvile. – Det er svært tragisk at våpna talar igjen. Nå har me hatt nesten ei veke med humanitær pause, der folk har levd liva sine litt meir normalt og ein har fått inn ein god del humanitære forsyningar, seier Barth Eide til NRK.

NRK - 24 maj 23 kl. 10:39

Gruppevaldtektsaka: Har hengt opp plakatar med namn på dei tiltalte

Fleire plakatar med namn på dei tiltalte i den mykje omtala gruppevaldteksaka i Bergen har dukka opp på Askøy og Laksevåg. Det fortel forsvarar til ein av dei tiltalte, Maria Hessen Jacobsen, under rettsakens sjuande dag i Hordaland tingrett. – Det er ein pågåande rettssak her inne i rettssalen, men også der ute.

NRK - 21 jun 23 kl. 19:40

Redningsaksjon i Loen: To personar sat fast

Ein mann og ei kvinne i 20-åra gjekk i kveld seg fast i Via Ferrata i Loen. Dei trengde hjelp til å komme seg ned igjen. Det er regn, vind og sleipt føre i området.

NRK - 21 jun 23 kl. 19:40

Redningsaksjon i Loen: To personar henta ut

Ein mann og ei kvinne i 20-åra gjekk i kveld seg fast i Via Ferrata i Loen. Dei trengde hjelp til å komme seg ned igjen frå klatreløypa i fjellsida. Det er regn, vind og sleipt føre i området.

NRK - 02 dec 23 kl. 18:26

I underkant av 60 norske borgarar i Gaza ut i morgon

I morgon kan nærmare 60 norske borgarar i Gaza sleppast ut. Det bekreftar utanriksminister Espen Barth Eide til NRK. – Me har i dag fått stadfesta frå alle berørte partar at oppunder 60 nordmenn som er igjen i Gaza får lov å reise heim i morgon og at grensa skal vere open.

NRK - 06 nov 23 kl. 09:15

Barth Eide: Opp mot 250 nordmenn i Gaza

Espen Barth Eide seier at det er fleire nordmenn i Gaza enn først antatt. – Det er faktisk nærare 250 nordmenn eller mennesker med tilknyting til Noreg, for det er fleire me har funne i løpet av dei siste dagane, seier han. Sikkert halvparten av dei nordmennene det er snakk om er barn, utdjupar utanriksministeren.

Klartale - 26 jun 23 kl. 10:30

Hva skjer i Russland nå?

Leiesoldater fra gruppa Wagner kjempet for Russland. De kriget i Ukraina på russisk side. Men så startet en bitter konflikt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kredinor-sjefen går på dagen

Kredinor har bedt toppsjef Klaus-Anders Nysteen om å trekke seg fra sin stilling, noe han har akseptert. Det kommer fram i en børsmelding onsdag morgen. Kredinor er et av landets største inkassoselskap..

NRK - 15 minutter siden

Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november

Flyselskapet Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november, som er ned 2 prosent fra samme måned i fjor. – Jeg er godt fornøyd med trafikktallene i november, som sesongmessig er blant årets svakeste måneder. Vi har tilpasset kapasiteten betydelig for å møte variasjoner i etterspørselen om vinteren, sier konsernsjef Geir Karlsen i en pressemelding..

NRK - 45 minutter siden

Kjedekollisjon på E39

Det har vært en kjedekollisjon i nordgående felt på E39 ved Forusbeen i Stavanger. Politiet fikk melding om kollisjonen 07.37 i dag tidlig.

NRK - 45 minutter siden

Forsvarets luftvern blir ytterligere forsinket

Det nye kampluftvernet med til Forsvaret blir trolig ikke fullt operativt før i 2028. Det nærmer seg sju år siden comebacket for kampluftvern i Norge ble annonsert, men det vil fortsatt trolig gå fem år før Hæren kan forvente å være fullt operative med våpensystemet, skriver Teknisk Ukeblad. Nyheten kommer fram i nysalderinga av forsvarsbudsjettet for 2023.

NRK - 45 minutter siden

200 norske Sveits-flyttere betalte 340 millioner i skatt

200 norske såkalte «skatteflyktninger» som har flyttet til Sveits betalte 340 millioner kroner i skatt til Norge i fjor. Det viser tall Finansavisen har innhentet. Aker-eier Kjell Inge Røkke og Sector Alarm-gründer Jørgen Dahl bidro blant annet med henholdsvis 77,8 millioner kroner og 51,8 millioner kroner til den norske statskassa i fjor.

NRK - 1 time siden

Jon Fosse hadde en inntekt på 1,6 millioner

Årets nobelprisvinner i litteratur, Jon Fosse, hadde i 2022 en inntekt på litt over 1,6 millioner kroner, skriver Dagen. Forfatteren betalte 708.535 kroner i skatt og hadde en formue på 16.

NRK - 1 time siden

17 omkom i bussulykke på Filippinene

Minst 17 mennesker omkom da en passasjerbuss fikk bremsesvikt og kjørte utfor veien på Filippinene tirsdag. Tilstanden til sju andre passasjerer betegnes som kritisk, mens fire andre er på bedringens vei, opplyser en talsmann for lokale myndigheter. Bussen var på vei mellom Culasi i Antique-provinsen til naboprovinsen Iloilo da den raste utfor veien og ned i en 30 meter dyp kløft nær landsbyen Hamtic.

NRK - 1 time siden

Russisk droneangrep mot Ukraina i natt

Ukraina ble angrepet med totalt 48 russiske droneangrep fra Russland i løpet av natten, ifølge Ukrainas luftvåpen. Ukraina hevder at landets luftvernssystemet ødela 41 av dronene før de nådde målet sitt. De opplyser ikke om eventuelle skader som følge av det russiske angrepet, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ministre dømt for komplott mot presidenten i Bolivia

To tidligere ministre i Bolivia er dømt til to års fengsel for å ha vært med på å presse Evo Morales til å gå av som president i 2019. Begge to har innrømmet at de kjente til et komplott mot Morales. Dommen mot Alvaro Coimbra og Rodrigo Guzman falt tirsdag etter at de hadde inngått en avtale med aktoratet, og det er ventet at de slippes fri om kort tid.

NRK - 2 timer siden

Storbritannia forbyr uærlige flyreklamer

Annonser for flyselskapene Lufthansa, Air France og Etihad er blitt forbudt i Storbritannia fordi de villeder forbrukerne om selskapenes klimainnsats. Både Lufthansa og Air France oppfordret kundene sine til å fly mer bærekraftig, mens Etihad sa at deres tjeneste inkluderte miljøkamp, skriver nyhetsbyrået PA. De tre Google-annonsene ble vist i juli, og alle tre ble gransket av den britiske reklamenemnda, som var bekymret for at de ga et villedende inntrykk av selskapenes miljøpåvirkning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com