NRK > Nyheter

Monday, 15 July, 16:15

NRK - 25 aug 23 kl. 18:43

Russland seier dei har funne alle dei ti omkomne etter flystyrt

Russland opplyser at dei har funne ti lik etter Wagner-flystyrten. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Det var onsdag kveld at eit privatfly styrta mellom Moskva og St. Petersburg. Russland har opplyst at det var 10 menneske om bord, og at Wagner-sjef Prigozjin skal ha vore ein av dei.
Les mer på NRK


Les mer om:
Wagner, AFP, Moskva, St, Prigozjin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, seier, deihar , funne, alle, deiti , omkomne, etter flystyrt
Klartale - 15 jan 24 kl. 06:04

Hva skjer om Russland vinner krigen i Ukraina?

– Det hadde vært en tragedie om Putin vinner. Ikke bare for Ukraina, men også for oss, sa Nato-sjef Jens Stoltenberg sent i fjor.Land i forsvars-samarbeidet Nato hjelper Ukraina med våpen og utstyr.

Klartale - 10 jan 22 kl. 06:00

Kan Russland gå til krig mot Ukraina?

Russiske soldater står klare ved grensa til Ukraina. Rundt 100.000 soldater og mye utstyr, sier Jakub M.

NRK - 10 maj 23 kl. 13:17

To sakna barn funne i god behald

To fireåringar var sakna frå ein barnehage på Bønes ved 13-tida onsdag. Klokka 13.25 seier politiet til NRK at dei er funne i god behald.

NRK - 10 maj 23 kl. 13:17

To sakna fireåringar funne i god behald

To fire år gamle gutar var sakna frå ein barnehage på Bønes ved 13-tida onsdag. Klokka 13.25 seier politiet til NRK at dei er funne i god behald.

NRK - 01 dec 23 kl. 15:13

Barth Eide om gjenopptaking av kampane i Gaza: – Svært tragisk at våpena taler igjen

Utanriksminister Espen Bart Eide (Ap) dagen i dag ein dårleg dag, og seier det er svært tragisk at kamphandlingane på Gazastripa har starta igjen etter rundt ei veke med våpenkvile. – Det er svært tragisk at våpena talar igjen. Nå har me hatt nesten ei veke med humanitær pause, der folk har levd liva sine litt meir normalt og ein har fått inn ein god del humanitære forsyningar, seier Barth Eide til NRK.

NRK - 11 jul 24 kl. 09:57

Australia etterforskar 65 døde kenguruar

Kenguruane vart funne rundt 120 kilometer nord for Melbourne i delstaten Victoria. Styresmaktene mistenkjer at fleire av dei vart drepne. – Minst tre kenguruar vart funne i live, men måtte avlivast på grunn av skadane.

NRK - 01 dec 23 kl. 15:13

Barth Eide om gjenopptaking av kampane i Gaza: – Svært tragisk at våpna taler igjen

Utanriksminister Espen Bart Eide (Ap) dagen i dag ein dårleg dag, og seier det er svært tragisk at kamphandlingane på Gazastripa har starta igjen etter rundt ei veke med våpenkvile. – Det er svært tragisk at våpna talar igjen. Nå har me hatt nesten ei veke med humanitær pause, der folk har levd liva sine litt meir normalt og ein har fått inn ein god del humanitære forsyningar, seier Barth Eide til NRK.

NRK - 24 mar 24 kl. 17:47

Dødsfalla i Ål – Politiet knyter våpen til hendinga

– Vi har ei meining om kva som har skjedd, seier politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen til NRK. Politiet etterforskar drap og sjølvdrap i Ål i Hallingdal. Fire personar blei funnen døde laurdag ettermiddag.

NRK - 24 maj 23 kl. 10:39

Gruppevaldtektsaka: Har hengt opp plakatar med namn på dei tiltalte

Fleire plakatar med namn på dei tiltalte i den mykje omtala gruppevaldteksaka i Bergen har dukka opp på Askøy og Laksevåg. Det fortel forsvarar til ein av dei tiltalte, Maria Hessen Jacobsen, under rettsakens sjuande dag i Hordaland tingrett. – Det er ein pågåande rettssak her inne i rettssalen, men også der ute.

NRK - 21 jun 23 kl. 19:40

Redningsaksjon i Loen: To personar sat fast

Ein mann og ei kvinne i 20-åra gjekk i kveld seg fast i Via Ferrata i Loen. Dei trengde hjelp til å komme seg ned igjen. Det er regn, vind og sleipt føre i området.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Domstol i Florida avviser dokumentsaken mot Donald Trump

Det melder Reuters mandag ettermiddag. Ifølge dommeren i saken ble spesialetterforskeren i saken ulovlig utnevnt. Etterforskningen og saken mot Trump har handlet om ekspresidentens håndtering av hemmeligstemplede dokumenter..

NRK - 1 time siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

NRK - 45 minutter siden

Stor utrykning til fengsel i Trondheim

Nødetatene rykket mandag ut til Leira fengsel i Trondheim etter røykutvikling. En mann i 60-årene er tatt med til St. Olavs hospital etter røykutvikling på Leira fengsel, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Gutt på sparkesykkel hardt skadet etter påkjørsel i Trondheim

En 12 år gammel gutt på en elsparkesykkel er påkjørt av en bil på Singsaker i Trondheim. Gutten er hardt skadet. Gutten kjørte sammen med familien sin på elsparkesykkel da han ble påkjørt.

NRK - 1 time siden

Hund begjært avlivet etter å ha bitt 6-åring

Politiet har begjært avlivning av Rottweileren som angrep og beit en 6-åring i Ringsaker i Innladet. Eier har samtykket til avlivning. Hunden har blitt ivaretatt på kennel etter at den angrep 6-åringen, og avlivning vil skje i løpet av uka.

NRK - 1 time siden

TV2: Soldat dømt for voldtekt på kaserne

En ung mann er dømt til fengsel i to år og ti måneder for voldtekt og ulovlig fotografering av medsoldater. Det skriver TV2 mandag..

NRK - 2 timer siden

Skjerper sikkerheten ved Republikanernes landsmøte

Etter hendelsen hvor presidentkandidat Donald Trump ble skutt i øret og en mann mistet livet melder Secret Service mandag at de øker sikkerheten ved Republikanernes landsmøte. Landsmøtet starter mandag og Trump forventes å tale i løpet av møtet..

NRK - 2 timer siden

Levninger funnet i søk etter britisk tenåring

En britisk tenåring har vært savnet siden 17. juni på ferieøya Tenerife. Mandag melder lokalt politi at de har funnet levninger av en person i området tenåringen ble savnet.

NRK - 2 timer siden

Kvinne funnet død etter leteaksjon i Færder

En kvinne er funnet død etter at hun tidligere mandag ble meldt savnet fra en båt i Færder kommune. Politiet opplyser at kvinnen er funnet død og at de pårørende er varslet. Det var en mann som meldte kvinnen savnet tidligere mandag.

NRK - 2 timer siden

Medier: Wiz Khalifa arrestert i Romania

Rapperen Wiz Khalifa har blitt pågrepet i Romania, siktet for besittelse av cannabis. Det melder flere medier, deriblant Deadline og USA Today. Pågripelsen skjedde etter at han røyket cannabis mens han opptrådte på festivalen Beach Please!


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com