VG > Sport

Mandag, 14 Juni, 20:48

VG - 30 april 21 kl. 21:54

Russland reagerer mot Norge: Avtalen med USA militariserer Arktis

Russland hevder at Norge bidrar til militarisering i Arktis og kommer med hard kritikk mot forsvarsavtalen som regjeringen har inngått med USA. Avtalen åpner for amerikanske investeringer på flere militære baser i Norge..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Arktis, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, reagerermot , Norge, Avtalenmed , USA, militariserer, Arktis
Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 27 mai 21 kl. 20:09

Vil ikke tilbake i avtale

USA har annonsert de ikke vil inn igjen i Open Skies-avtalen, melder Reuters. Avtalen gir medlemsstatene mulighet til å gjennomføre rekognoseringsflyginger over hverandres territorier. Avtalen omfatter 35 land, blant dem Russland og de fleste europeiske landene..

NRK - 21 april 21 kl. 20:35

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 04 feb. 21 kl. 17:50

Reagerer på bombefly i Norge

Den russiske ambassaden reagerer på at Norge sier ja til å utplassere amerikanske bombefly av typen B-1B Lancers i Trøndelag. Flyene kan bære atomvåpen. Dette forverrer forholdet til Russland, opplyser ambassaden i en epost til NRK..

NRK - 24 mai 21 kl. 12:24

Iran utvidar avtalen med IAEA

Iranske styresmakter har informert Det internasjonale atomenergibyrået at dei utvidar avtalen dei har med ein månad, melder Reuters. Den opphavlege avtalen, som gjorde at IAEA hadde tilgang på overvakingsbilete frå atomreaktorane, gjekk ut i helga..

NRK - 24 mai 21 kl. 12:24

Iran forlenger avtalen med IAEA

Iranske styresmakter har informert Det internasjonale atomenergibyrået at dei forlenger avtalen dei har med ein månad, melder Reuters. Den opphavlege avtalen, som gjorde at IAEA hadde tilgang på overvakingsbilete frå atomreaktorane, gjekk ut i helga. Forlenginga gjer at samtalane om å få atomavtalen med Iran på sporet igjen, kan halde fram..

NRK - 03 juni 21 kl. 01:22

Enige om fiskekvoter

EU og Storbritannia er enige om den første avtalen om fiskekvoter etter brexit, det opplyser det danske mat-og landbruks-og fiskeridepartementet. Den danske fiskeriministeren, Rasmus Prehn, sier han gleder seg over avtalen og omtaler den som et første skritt mot et tett og kontstruktivt samarbeid. Innholdet i avtalen er ikke kjent, melder NTB/Ritzau.

NRK - 12 mai 21 kl. 18:30

Åpner for å donere AstraZeneca

Regjeringen åpner for å donere AstrqaZeneca til andre land. EU-avtalen med AstraZeneca og Janssen åpner for å donere vaksiner til andre land. En mulig løsning er at EU-landene får tilbake dosene de har avgitt til Norge.

NRK - 09 juni 21 kl. 12:14

Norges Fiskarlag reagerer på utvalg

Lederen i Norges Fiskarlag reagerer på at verken fiskere eller salgslag er representert i utvalget som skal gi råd om sjømatprodukter i Norge. Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen (H) må utvide utvalget som tirsdag ble oppnevnt for å gi råd om sjømatprodukter i Norge, mener leder Kjell Ingebrigtsen i Fiskarlaget. Utvalget skal gi råd om hvordan det kan legges til rette for at mer av fisken som fiskes i Norge, også bearbeides her, hvordan det kan legges til rette for grønn omstilling, og at sjømatindustrien skaper flere helårlige arbeidsplasser, ifølge regjeringen.

NRK - 12 april 21 kl. 16:09

Norge med oppfordring til Russland

Norge ber Russland trekke tilbake nylig utplasserte militære styrker i og rundt Ukraina. Det skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding. – Norge oppfordrer Russland til å redusere spenningen ved å umiddelbart trekke tilbake sine nylig utplasserte militære styrker og bruke sin innflytelse på de russisk-støttede væpnede gruppene for å stanse våpenhvilebruddene i Øst-Ukraina, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Martine Lunde gir ut bok: – Skal fortelle ting jeg aldri har fortalt

Influencer Martine Lunde (25) sier hun skal fortelle til nå ukjente historier i sin første bok: – Det har vært perioder hvor jeg har vært ordentlig redd for egen sikkerhet..

VG - 1 time siden

Slovakia temmet Lewandowski og slo Polen

(Polen – Slovakia 1–2) Slovakias stopper Milan Škriniar (26) hadde god kontroll på Polens stjernespiss Robert Lewandowski (32) og ble selv matchvinner..

VG - 1 time siden

Fikk hjertestans og døde i 2007: Spania og Sverige møtes i byen der Antonio Puerta er evig «fotballhelgen»

Nesten 14 år etter sin død er Antonio Puerta fortsatt en glødende profil i Sevilla. Christian Eriksens (29) hjertestans, og EM-oppgjør mellom Spania og Sverige mandag kveld, har vekket vonde og gode minner om det store backtalentet..

VG - 1 time siden

Opplysninger til VG: Ligger an til å åpne for skjenking til midnatt i Oslo

Oslo ligger an til å droppe lokale corona-restriksjoner og følge de nasjonale, med ett unntak, får VG opplyst..

VG - 4 timer siden

Kritikken hagler mot «hyttespleis» for «Sommerhytta»-taperne

Innsamlingsaksjonen for at «Sommerhytta»-taperne Anna Rosenlund Skretteberg og Jone Engemoen skal få kjøpe seg sin egen hytte har ført til kraftige reaksjoner i sosiale medier..

VG - 4 timer siden

Medier: Start-treneren Hardarson sparket

Joey Hardarson og hans assistent Mattias Andersson har ifølge flere norske medier fått sparken i Start..

VG - 4 timer siden

Alvoret i vannforsyningssaken

De parlamentariske spillereglene som enhver byråd til enhver tid er underlagt, ikke er fulgt i vannforsyningssaken. Konsekvensen er at byråd Lan Marie Berg må fratre sitt verv..

VG - 5 timer siden

Beklager omstridt målfeiring: – Jeg er ikke rasist og kommer aldri til å bli rasist

Østerrikes Marko Arnautović (32) lot følelsene få fritt utløp og kom med en tirade etter 3–1-målet mot Nord-Makedonia. Det vakte sterke reaksjoner på sosiale medier..

VG - 6 timer siden

Jeg var heldig som fikk overgrepet etterforsket

Vi trenger en lov som samsvarer med folks oppfatning av voldtekt. Det er viktig slik at alle seksuelle overgrep kan etterforskes og dømmes..

VG - 7 timer siden

Emil Forsberg er Sveriges stjerne: Han eksploderte under Hareide

Zlatan Ibrahimovic (39) mangler, men Emil Forsberg (29) ser ut til å bli en nøkkelspiller for Sverige i EM. Åge Hareide får sin store del av æren for det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt