Klartale > Nyheter

Wednesday, 10 August, 04:09

Klartale - 27 apr 22 kl. 08:54

Russland kutter gassen til Bulgaria og Polen

Mange land i Europa er avhengig av russisk gass. Gassen brukes både av vanlige folk og i industrien. Men nå må de brått klare seg uten.Russland har varslet at de slutter å levere gass til to land. Det gjelder Polen og Bulgaria.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Europa, Polen, Bulgaria, Gazprom, Russland, Ukraina, Nato, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, kutter, gassen, til, Bulgariaog , Polen
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 21 apr 22 kl. 06:00

Krigen om Donbas: Dette handler kampen om

Soldater fra Russland retter nå angrepene mot Donbas-regionen. Der har det vært konflikt de siste åtte årene. Hvorfor kriges det om dette området?

Klartale - 28 jul 22 kl. 10:12

Vesten må være klar til å slåss mot Putin

I 2023 kommer nye kampfly til Polen. Naboen til Ukraina har store planer. De ruster opp forsvaret.

Klartale - 31 maj 22 kl. 15:20

Putin forsøker å bli venn med afrikanske land

Russland tok over den ukrainske øya Krim for åtte år siden. Fra 2014 til nå har Russland sendt mange soldater til ulike afrikanske land. En forsker sier at de skal være til stede i over 20 land.

NRK - 23 feb 22 kl. 11:28

Tror ikke Russland vil stoppe gassen med det første

Vestlige land har ilagt Russland strenge sanksjoner etter anerkjennelsen av utbryterprovinsene Donetsk og Luhansk. Nå er spørsmålet hvordan Russland vil svare og om svaret kan komme i form av at de struper gasseksporten til EU. – I verste fall er man bekymret for at det skal skje.

Klartale - 31 mar 22 kl. 12:11

Vil stemme over om de skal bli med i Russland

Anatolij Bibilov er leder i regionen. Han sa onsdag at det er behov for en folkeavstemning for at de skal kunne bli med i Russland. Men det vil bli «veldig vanskelig» å få til.

NRK - 09 jun 22 kl. 12:25

Peskov: Russland vil ikkje kutta meir i gassen til Europa

Det russiske selskapet Gazprom er ikkje venta å kutta gassen til fleire europeiske land. Det seier talsmann for Kreml, Dmitrij Peskov, melder nyheitsbyrået Reuters. Peskov seier Russland sine krav om at kundar må betala for gassen i rublar fungerer.

NRK - 20 maj 22 kl. 12:29

Russland kutter tilførselen av naturgass til Finland lørdag

Det finske gasselskapet Gasum varsler at Russland kutter sin tilførsel av naturgass til Finland lørdag. For en uke siden kuttet Russland også strømleveransen sin til Finland. En talsperson for Russlands president Vladimir Putin, Dmitrij Peskov, har tidligere avvist at landet kom til å kutte gasseksporten til Finland.

E24 - 26 apr 22 kl. 21:27

Medier: Bulgaria varsler om stans i gasseleveringer fra Russland

Energidepartementet i Bulgaria melder at Russland kutter gassen til landet, ifølge Bloomberg og Reuters. For bare timer siden ble det meldt at Russland kutter gassen til Polen..

E24 - 26 apr 22 kl. 21:27

Bulgaria varsler om stans i gasseleveringer fra Russland

Energidepartementet i Bulgaria melder at Russland kutter gassen til landet, ifølge Bloomberg og Reuters. For bare timer siden ble det meldt at Russland kutter gassen til Polen..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 9 timer siden

Nytt farevarsel for Storbritannia

19. juli var det 40,3 grader i Storbritannia. Det var rekord.

Klartale - 11 timer siden

Britney Spears gjør comeback

Britney Spears var en av de mest populære artistene på 2000-tallet. Men de siste årene har det vært alt annet enn musikk som har vært hovedfokus når vi snakker om Spears.Fra 2007 til november 2021 var faren Jamie Spears vergen hennes.

Klartale - 13 timer siden

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 14 timer siden

Ukrainere sliter fortsatt med å få seg jobb

Ljudmyla Tsjudyjovytsj er fra Ukraina. Hun jobbet advokat før krigen startet. Da krigen startet måtte hun tenke på datteren sin sikkerhet.

Klartale - 14 timer siden

Forsikringsselskap advarer mot å spare for mye på strømmen

– Snart kommer høsten og de første nettene med frost. Det sier Therese Hofstad-Nielsen. Hun er skadeforebygger for Fremtind.

Klartale - 16 timer siden

Bensin og diesel har blitt billigere

Dermed har bensin blitt sju kroner billigere enn før sommeren. Det skriver avisa Nettavisen. Men prisen er likevel mye høyere enn for ett år siden.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

Klartale - 16 timer siden

Taiwan øver nå også på krig

Kina og Taiwan er uenige. Kina mener at Taiwan er en del av dem. Mens Taiwan mener det motsatte og vil være uavhengige.

Klartale - 17 timer siden

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

Klartale - 17 timer siden

Håper på et fredelig valg

Raila Odinga leder på meningsmålingene. Han var i eksil i Norge noen måneder i 1991. Odinga har vært en av Kenyas ledende politikere i mange år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com