NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 18:08

NRK - 19 april 21 kl. 22:05

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, AFP, Palmyra

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, 200, drepti , Syria
NRK - 21 april 21 kl. 20:35

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 14 mars 21 kl. 12:26

Over 388.000 drept i Syria-krigen

Totalt er 388.652 mennesker drept i Syria siden krigen startet for ti år siden. Det melder Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

NRK - 15 mars 21 kl. 22:01

Etterlyser stille diplomati

FNs spesialutsending til Syria, den norske diplomaten Geir O. Pedersen, mener «stille diplomati» må til for å få en slutt på den ti år lange krigen i Syria. Pedersen vil ha USA, Russland, Iran, Tyrkia, EU og araberlandene på banen og viser til at borgerkrigen i Syria er en av de mest internasjonaliserte konflikter verden har opplevd på flere tiår..

NRK - 21 feb. 21 kl. 12:29

Vaksiner i bytte mot fange

Israel, Russland og Syria har forhandlet fram en avtale hvor Israel betaler Russland 1,2 millioner dollar som skal gå til koronavaksiner til Syria. I bytte løslates en israelsk kvinne som har blitt holdt fanget i Damascus..

NRK - 19 april 21 kl. 04:59

Russland hentet IS-barn fra Syria

I Syria ble 34 foreldreløse barn i alderen 3 til 14 år, hentet av en russisk delegasjon. Barnas foreldre har vært medlemmer av IS. Russland har hittil hentet hjem 169 russiske barn som har mistet sine foreldre i IS-området..

NRK - 23 feb. 21 kl. 11:21

Klagar Russland til EMD

Ukraina har klaga Russland inn for Den europeiske menneskerettsdomstolen, EMD, opplyser domstolen. Den ukrainske regjeringa skuldar Russland for å ta livet av kritikarar. _Det er fjerde gong Ukraina klagar Russland inn for domstolen..

NRK - 31 jan. 21 kl. 14:38

Fem drept av bilbombe i Syria

Fem personer er drept og 25 personer skadet etter at en bilbombe eksploderte nord i Aleppo i Syria. Det melder lokale medier. Tyrkia, som er alliert med noen av opprørsgruppene mot president Bashar al-Assad, kontrollerer området..

NRK - 31 jan. 21 kl. 14:38

Elleve drept av bilbombe i Syria

Minst elleve personer er drept og mange er skadet etter at to bilbomber eksploderte i byene Azaz og Al-Bab nord i Syria. Det melder lokale medier. Tyrkia, som er alliert med noen av opprørsgruppene mot president Bashar al-Assad, kontrollerer området..

NRK - 03 feb. 21 kl. 18:45

Syriske soldater drept i IS-angrep

Minst 19 soldater fra syriske regjeringsstyrker er drept i et IS-koordinert angrep i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Ifølge SOHR var angrepet rettet mot regjeringsstyrkene og deres allierte i området øst for Hama-provinsen i Syria..

NRK - 26 feb. 21 kl. 04:29

17 drept da USA bombet mål i Syria

17 soldater ble drept da det amerikanske forsvaret torsdag utførte luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Det er det første angrepet som er beordret av president Joe Biden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

207 nye koronadødsfall i Italia

I Italia er det registrert 10.554 nye koronasmittede og 207 nye koronadødsfall det siste døgnet, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

WHO godkjenner ny vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) gir en nødgodkjennelse til den kinesiske koronavaksinen Sinopharm.(NTB).

NRK - 1 time siden

Lover oppgradering av Old Trafford

Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres.

NRK - 45 minutter siden

Viderefører tiltak i deler av Viken

Regjeringen viderefører regionale tiltak på nivå B i ni Viken-kommuner til og med 21. mai. Det gjelder Bærum, Drammen, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Nordre Follo, Ås, Rælingen og Ullensaker.

NRK - 1 time siden

Kritiserer vaksineeksport-forbud

Frankrikes president Emmanuel Macron ba fredag USA og Storbritannia om å oppheve eksportrestriksjoner på vaksiner og nødvendige råmaterialer. Macron sa også at han var klar til å diskutere opphevelse av vaksinepatenter, men at det var viktigere at de to landene avviklet sine restriksjoner. Han viste til at Europa har eksportert store mengder vaksinedoser.

NRK - 1 time siden

FHI sier kommunene vet best

Avdelingsdirektør, for smittevern og beredskap i FHI, Line Vold, sier det er grenlandskommunene som vet hvilke tiltak som vil virke best mot den økende smitten i Grenland, men at kommunene nå må bli enige om hvilket tiltaksnivå man skal legge seg på..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag. – Han varetektsfengsles i fire uker.

NRK - 1 time siden

Fullvaksinert testa positivt

Ein fullvaksinert pasient ved Ravnanger sykehjem på Askøy har testa positivt for covid-19, melder Askøy kommune på sine nettsider. Kommunen går no 10 dagar tilbake i tid for å finna smittevegen. Sjukeheimen er inntil vidare stengd for besøk..

NRK - 1 time siden

EU-toppmøte om fattigdom

EUs toppmøte, som omtales som det sosiale toppmøtet, startet fredag. Medlemslandene er splittet i spørsmålet om EUs rolle i å bekjempe ulikhet og fattigdom. De fleste av statslederne i EUs 27 medlemsland tar turen til Porto i Portugal for å diskutere sosiale spørsmål på toppmøtet.

NRK - 2 timer siden

Politifolk siktet i Floyd-saken

En storjury har tiltalt fire tidligere politibetjenter for å ha brutt George Floyds grunnlovsfestede rettigheter da han ble drept i en pågripelse i fjor. Fra før er politibetjenten Derek Chauvin kjent skyldig i forsettlig drap. Domsavsigelsen med straffeutmålingen er ikke klar ennå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt