NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 07:07

NRK - 03 dec 22 kl. 18:41

Russiskeide oppdrettsselskaper risikerer tvangsoppløsning

Tre russiskeide oppdrettsselskaper i Norge risikerer tvangsoppløsning. Årsaken er at selskapene står uten revisor, etter at revisorselskapet Deloitte trakk seg fra oppgaven. Oldenselskapene, Øyralaks og Villa Smolt er eid av Russlands største oppdrettsselskap Inarctica (tidligere Russian Aquaculture). Selskapene er pålagt å ha revisor. Den største eieren i Inarctica er Maxim Vorobyov.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Deloitte, Villa Smolt, Russlands, Inarctica, Russian Aquaculture, Maxim Vorobyov, Sergei Shoigu, Oldenselskapene, Geirulv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russiskeide, oppdrettsselskaper, risikerer, tvangsoppløsning
NRK - 28 okt 22 kl. 15:49

EU: Over 30.000 europeiske selskap eies av russere

Nærmere 31.000 selskap i Europa har russiske eiere, går det fram av en ny rapport fra EU-kommisjonen. De fleste russiskeide selskapene i Europa driver innenfor eiendom, byggebransjen, hotellvirksomhet, finans og energisektoren, viser rapporten.

Klartale - 14 sep 22 kl. 13:39

Fra mandag kan 1.800 nye lærere bli tatt ut i streik

Fra mandag kan altså 8.100 medlemmer av forbundet være i streik. Det samme er rundt 100 medlemmer av Skolenes landsforbund og Lektorlaget.

Aftenposten - 04 jan 23 kl. 18:33

RBK-fansen betalte for å få navnet sitt på Lerkendal. Nå kan pengene være tapt

Varsel om tvangsoppløsning, manglende kontakt og misfornøyde kunder. En avtale med et engelsk selskap skaper trøbbel for….

NRK - 23 aug 22 kl. 07:53

Russiske luksusbiler hoper seg opp i Helsingfors

Porscher, Bentleyer, Mercedeser og andre dyre luksusbiler med russiske nummerskilt fyller nå opp parkeringshuset ved flyplassen i Helsingfors. Finland har blitt et viktig transittland for russiske turister på vei til Europa, ettersom EU som følge av invasjonen i Ukraina har stengt sitt luftrom for russiske fly. Mange velstående russere setter seg derfor i bilen og kjører til den finske hovedstaden, noe hundrevis av russiskeide luksusbiler på flyplassen der vitner om.

NRK - 30 sep 22 kl. 10:07

Professor: Flere land har rett til å etterforske Nord Stream-lekkasjene

En dansk jussprofessor mener fem land bør forhandle om hvordan lekkasjene i Østersjøen etterforskes. Han mener Russland også har rett til å etterforske saken. – Hvis etterforskningen blir ukoordinert, går alle og ødelegger for hverandre, sier jussprofessor Frederik Harhoff til danske Politiken.

E24 - 26 nov 22 kl. 20:04

Stortingsrepresentant hevder taxiapp-data havner hos russisk etterretning

Stortingsrepresentant Erlend Larsen (H) ber utenriksministeren vurdere risikoen ved å la russiskeide Yango fortsette driften i Oslo..

Aftenposten - 26 nov 22 kl. 23:19

Stortingsrepresentant hevder taxiapp-data havner hos russisk etterretning

Stortingsrepresentant Erlend Larsen (H) ber utenriksministeren vurdere risikoen ved å la russiskeide Yango fortsette….

NRK - 20 sep 22 kl. 12:23

Brenna: – Partene sitter med nøkkelen

– Det er mellom partene forhandlingene pågår, og det er de som vet både hva som skal til for å finne en løsning, og de som har ansvaret for å faktisk finne en løsning. Det sier kunnskapsminister Tonje Brenna til NRK om lærerstreiken. Regjeringen har et virkemiddel i tvungen lønnsnemd, men Brenna vil ikke svare på om det vurderes.

NRK - 13 dec 22 kl. 23:48

Avsatt president i Peru sier fengsling er «urettferdig»

Pedro Castillo hevder han er utsatt for «urettferdig og vilkårlig frihetsberøvelse» fordi han sitter fengslet, mistenkt for kuppforsøk forrige uke. Castillo ble pågrepet onsdag etter at nasjonalforsamlingen avsatte ham gjennom en riksrettsavstemning. Det skjedde bare noen timer etter at han forsøkte tvangsoppløse nasjonalforsamlingen og styre landet ved dekret.

NRK - 29 aug 22 kl. 07:12

Økt skatt til oppdrettsselskaper

En kraftig skatteøkning på oppdrettskonsesjoner rammer over 100 lokale selskaper som ikke er på børs. Det mener ordførerne i Nettverket for fjord og kystkommuner. De frykter at mange må selge seg ut, som igjen svekker lokalsamfunnene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Politiet har tatt ut siktelse mot helikopterfirma etter ulykke i Verdal

Midt-Norsk Helikopterservice er siktet etter helikopterulykken der to personer omkom i Verdal i november i fjor. Fra før er piloten siktet i saken. En mann og en kvinne fra Overhalla, begge 68 år gamle, mistet livet da helikopteret fra Midt-Norsk Helikopterservice styrtet i bakken i Verdal 1.

NRK - 15 minutter siden

Mor og besteforeldre bortførte nyfødt baby i Danmark

Lørdag kveld fikk politiet i Danmark melding om at en nyfødt baby var blitt bortført fra fødeavdelingen ved Slagelse sykehus på Sjælland. Babyen var da bare noen timer gammel. – Barnets mor, bestemor og bestefar er pågrepet og siktet for å ha bortført barnet, sier Jakob Jensen som er vaktleder for Sørsjelland og Lolland Falsters politi, til Ritzau.

NRK - 1 time siden

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 1 time siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 1 time siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.

NRK - 1 time siden

14 personer evakuert etter boligbrann i Fauske

14 personer ble evakuert fra en bolig i Fauske etter en brann natt til søndag. Brannen ble slukket av personer på stedet. Noen av beboerne pustet inn røyk og ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 1 time siden

Truet med pistol i Moss

Rundt klokken tre natt til søndag ble en politipatrulje i Moss kontaktet av en mann og kvinne som fortalte at de hadde blitt truet av en ukjent mann med pistol. Beskrivelser av mannen fra de fornærmede, og innsats fra politiet, ble en mann i 20-årene pågrepet i nærheten etter kort tid, melder politiet i Øst på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com