NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:24

NRK - 17 apr 21 kl. 12:14

Russiske krigsskip til Svartehavet

15 russiske krigsskip som er på vei til Krim-halvøya for en militærøvelse krysset lørdag Kertsjstredet, opplyser den russiske marinen. Ukraina beskyldte landet nylig for å utplassere tusenvis av militært personell ved Ukrainas grenser i nord og øst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Krim, Kertsjstredet, Ukrainas, Svartehavet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russiske, krigsskip, til, Svartehavet
NRK - 15 apr 21 kl. 00:14

Ikke USA-krigsskip til Svartehavet

USA har avlyst marine-operasjonen i Svartehavet, melder det tyrkiske, statlige nyhetsbyrået Anadolu. To krigsskip skulle ifølge tyrkiske diplomater seilt til Svartehavet denne uken som et svar på russisk militæraktivitet langs grensa mot Ukraina..

NRK - 19 aug 21 kl. 16:05

Oppgraderer flåten i Svartehavet

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier landet vil gjennomføre en massiv oppgradering av skipsflåten i Svartehavet innen 2035, skriver NTB. – Vårt mål er å bygge en profesjonell, mektig flåte som er i stand til å stå imot enhver fiende, sier presidenten i et intervju med flere ukrainske mediehus torsdag. Den ukrainske lederen sier oppgraderingen inkluderer mindre krigsskip, hurtigbåter og ubåter..

Aftenposten - 25 jun 21 kl. 16:46

Denne videoen skal vise hva som skjedde da russerne ville jage britisk krigsskip

Her er videoen som skal vise hva som faktisk skjedde da russere ville true bort et britisk krigsskip i Svartehavet..

NRK - 23 jun 21 kl. 12:58

Varselsskudd mot britisk fartøy

Den russiske forsvaret sier de har skutt varselskudd mot et britisk fartøy i Svartehavet. I følge nyhetsbyrået RIA mener det russiske forsvaret at det britiske fartøyet var tre kilometer inne i russisk farvann. Flere Nato-land skal i neste uke ha en felles øvelse med Ukraina i Svartehavet, i nærheten av Krim-halvøyen som Russland annekterte i 2014..

Aftenposten - 23 jun 21 kl. 13:18

Russiske styrker har skutt varselskudd mot britisk marinefartøy i Svartehavet

Russiske marinefartøy og kampfly har skutt varselskudd mot et britisk marinefartøy i Svartehavet, melder de russiske….

VG - 23 jun 21 kl. 13:20

Russisk varselskudd mot britisk fartøy i Svartehavet

Russiske marinefartøy og kampfly har skutt varselskudd mot et britisk marinefartøy i Svartehavet, melder de russiske nyhetsbyråene Ria og Interfax, skriver NTB..

Aftenposten - 23 jun 21 kl. 13:18

Russland: Varselskudd avfyrt mot britisk marinefartøy i Svartehavet

Russiske marinefartøy og kampfly har skutt varselskudd mot et britisk marinefartøy i Svartehavet, opplyser det russiske….

NRK - 30 mar 21 kl. 21:37

Nato avskjærte russiske fly

Nato måtte avskjære russiske fly ti ganger i løpet av mandagen. Det skjedde etter det Nato kaller "uvanlig mange russiske fly" i lufta. Russiske fly var både i lufta over Nord-Atlanteren, Nordsjøen, Østersjøen og Svartehavet, sier Nato.

NRK - 28 jun 21 kl. 11:35

Norge til øvelse i Svartehavet

USA og Ukraina innleder mandag en militærøvelse i Svartehavet som involverer over 30 land. Norge er blant deltakerlandene, ifølge den amerikanske marinen. Rundt 5.

NRK - 23 apr 21 kl. 22:10

Vil stenga område i Svartehavet

Russland har planar om å stengja deler av Svartehavet frå laurdag. Stenginga er tenkt å vara ut oktober. Planen er møtt med kritikk frå EU, Ukraina og Nato.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 1 time siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt