Dagbladet > Utenriks

Saturday, 03 December, 19:53

Dagbladet - 24 sep 22 kl. 12:51

Russisk viseforsvarsminister ferdig

General og logistikk-ekspert Dmitrij Bulgakov er ferdig i rollen som Russlands viseforsvarsminister. Det melder det statlige, russiske nyhetsbyrået TASS. - En viktig stilling, sier oberstløytnant Palle Ydstebø til Dagbladet..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Dmitrij Bulgakov, Russlands, TASS, Palle Ydstebø, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russisk, viseforsvarsminister, ferdig
Klartale - 17 jun 22 kl. 16:00

Korona fører til nytt kaos i sykkelsporten

1. juli er det start i Tour de France på sykkel. Det er en av de største konkurransene innen sporten, og varer i mer enn tre uker.

NRK - 21 maj 22 kl. 03:47

Italia og Tyskland får kjøpe russisk gass

Italia og Tyskland gir grønt lys for at russisk gass kan kjøpes uten å bryte sanksjonene, så lenge betalingene skjer i russisk valuta, ifølge Reuters. To kilder sier til nyhetsbyrået Reuters at tyske gassimportører har fått beskjed fra Berlin om at de kan åpne kontoer i russiske rubler for å betale for russisk gass, uten å bryte de økonomiske sanksjonene mot Russland. Kildene sier at Tyskland, som er den største importøren av russisk gass i Europa, har konkludert med dette etter nære konsultasjoner med EU.

NRK - 26 jun 22 kl. 10:05

G7-land vil boikotte russisk gull

USA har innført forbud mot kjøp av russisk gull, og det samme gjør de øvrige G7-landene, opplyser president Joe Biden. – USA har påført Putin kostnader som savner sidestykke ved å nekte ham de inntekter han behøver for å finansiere krigen sin i Ukraina, tvitrer Biden. – G7 vil kunngjøre at vi vil forby import av russisk gull, som er en betydelig eksportvare som innbringer titall milliarder dollar til Russland, skriver han.

NRK - 02 sep 22 kl. 15:27

G7-landene vil ha pristak på russisk olje

G7-landene vil ha pristak på russisk olje, men det er foreløpig uklart om og hvordan dette vil bli innført. I en erklæring heter det at G7-landene har «en felles politisk intensjon» om å implementere «et omfattende forbud mot tjenester som muliggjør maritim transport av russisk råolje og petroleumsprodukter globalt». – Levering av slike tjenester ville bare være tillatt dersom oljen og petroleumsproduktene kjøpes til under en pris (et pristak) som er bestemt av den brede koalisjonen av land som slutter seg til og implementerer pristaket, heter det.

NRK - 06 sep 22 kl. 04:05

Russland setter folkeavstemning i Kherson «på vent»

Myndighetene i russisk-okkuperte områder sør i Ukraina sier at en varslet folkeavstemning om russisk annektering er satt på vent. Kherson og store deler av Zaporizjzja-regionen har siden begynnelsen av den russiske invasjonen vært under russisk kontroll. Innbyggerne er blitt tvunget til å bruke rubler, og områdene fungerer nå som en del av russisk økonomi.

Klartale - 13 jun 22 kl. 13:20

Minnestedet på Utøykaia er ferdig

– Det er deilig at vi endelig kan åpne det nasjonale minnestedet. Det blir satt stor pris på blant de berørte. Det sier Lisbeth Røyneland til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 17 maj 22 kl. 01:32

Forhandler om krigsfangene

Avisa Kyiv Independent melder at det pågår forhandlinger mellom ukrainske og russiske myndigheter om fangeutveksling etter at over 260 ukrainske soldater mandag kveld ble hentet ut fra det beleirede stålverket i Mariupol. Soldatene skal ha blitt fraktet til sykehus i de russisk-okkuperte byene Novoazovsk og Olenivka, ifølge viseforsvarsminister Anna Malyar. I sin videotale til ukrainerne mandag kveld sa president Volodymyr Zelenskyj at «Ukraina trenger ukrainske helter i live».

NRK - 26 maj 22 kl. 13:49

Ukraina: Tegn til eskalering

Ukrainas viseforsvarsminister sier ifølge Reuters at de nå skal inn i en veldig vanskelig og lang fase av kampen. Ministeren sier det er tegn til eskalering fra russisk side..

NRK - 04 aug 22 kl. 18:35

Tankskip må forlate Norge – anses som russisk

Norske myndigheter mener tankskipet Dumankaya, som ligger til kai ved Slagentangen i Tønsberg, er russisk, selv om det seiler under tyrkisk flagg. Nå er skipet bortvist fra Slagentangen og må forlate landet, skriver VG. Sanksjonene mot Russland etter invasjonen av Ukraina innebærer at russiske fartøy ikke får lov til å legge til kai ved norske havner.

Klartale - 27 sep 22 kl. 07:00

Krigen i Ukraina kan gå mot en ny fase

Det er folkeavstemning i flere ukrainske fylker. De er alle okkupert av Russland. Det er Donetsk, Kherson, Luhansk og Zaporizjzja.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 16 timer siden

Advarer: - Må være veldig forsiktige

Storbritannias utenriksminister ber Vesten være svært forsiktig i fredssamtaler med Russland og Vladimir Putin. - Han handler ikke i god tro..

Dagbladet - Igår: 11:25

- Er det en bombe?

Et påstått svindelselskap oppgir adressen til en advokat på Kypros. Vi banket på for å høre hva han hadde å si..

Dagbladet - 30 nov 22 kl. 10:54

Ble lam etter festulykke: - Et mareritt

- Jeg husker jeg stupte i bassenget etterfulgt av et knas, sier Dana Barrett..

Dagbladet - 28 nov 22 kl. 22:13

Amerikansk eks-general sjef i Wagner-gruppen

Sjefen i den russiske leiesoldatorganisasjonen Wagner sier at han har en tidligere amerikansk general på lønningslista..

Dagbladet - 27 nov 22 kl. 16:47

Pekes ut av Kreml

Russlands utenriksdepartement kaller svensk forfatter «hauk» i ferskt utspill..

Dagbladet - 26 nov 22 kl. 19:19

Russerne hadde lista klar

Ukrainske Denys Darbinyan (33) var til stede da russerne tok kontroll over byen Snihurivka tidlig i krigen, og mener de hadde lista klar over hvem som ville samarbeide eller ikke..

Dagbladet - 26 nov 22 kl. 12:17

Desperat redningsaksjon

Kraftig regn har ført til flom og flere skred på den italienske ferieøya Ischia..

Dagbladet - 25 nov 22 kl. 09:23

Varsler nyheter

Ni måneder etter Russlands angrep på Ukraina 24. februar varsler Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj nyheter..

Dagbladet - 24 nov 22 kl. 08:58

«Alvorlig svekket»

Britiisk etterretning mener enheter i det russiske luftforsvaret har blitt alvorlig svekket..

Dagbladet - 24 nov 22 kl. 03:15

Frykten sprer seg etter drapene

Ti dager har gått siden drapene som rystet småbyen Moscow i Idaho, og politiet står fortsatt uten en mistenkt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com