NRK > Nyheter

Monday, 15 July, 15:48

NRK - 06 mar 22 kl. 08:41

Russisk fly fikk hente spionanklagede i USA

Et russisk passasjerfly fikk lørdag lande i Washington for å hente en gruppe russiske diplomater som er anklaget for spionasje. Både USA og Europa har stengt sitt luftrom for russiske fly, men gjorde et unntak for Iljushin Il-96-flyet som landet på Dulles International Airport. – Myndighetene tillot et fly som var chartret av den russiske regjeringen for å hente russiske FN-diplomater som er utvist, sier en talsmann for amerikansk UD. USA anklager 13 medlemmer av Russlands FN-delegasjon for spionasje og ga dem frist til 7. mars med å forlate landet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Washington, USA, Europa, Iljushin Il, Dulles International Airport, FN, UD, Russlands FN, Anatolij Antonov, Russland, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russisk, fly, fikk, hente, spionanklagedei , USA
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 21 maj 22 kl. 07:05

Hva skjedde etter at hun ble historisk?

Lørdag er det 90 år siden Amelia Earhart ble første kvinne til å fly alene over Atlanterhavet. Hun ble også den andre personen til å gjøre det. Bare Charles Lindbergh rakk å gjøre reisen før henne.

Klartale - 28 jun 22 kl. 13:00

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

NRK - 29 jul 22 kl. 17:49

Norges F-35-fly fortsatt på vingene selv om USAs luftforsvar setter sine på bakken

USAs luftforsvar setter sine F-35-fly på bakken. Norges luftforsvar følger situasjonen fortløpende, men lar F-35-flyene fly som normalt. Det er mulige problemer med utskytingssetene som gjør at USAs luftforsvar setter sine fly på bakken, bekrefter USAs luftforsvarskommando til NTB.

Klartale - 15 mar 23 kl. 11:07

Russiske jagerfly ved Norge: – Vi vinker til hverandre

Russiske jagerfly lurer utenfor Norge. Årsaken er militær-øvelsen Joint Viking. Den varer til torsdag.

Klartale - 21 sep 22 kl. 13:14

Nå er det utsolgt på flere fly ut av Russland

Tirsdag kveld var det mange som søkte på «hvordan komme seg ut fra Russland?» mens de ventet på talen til Vladimir Putin.Talen ble vist onsdag morgen.

NRK - 14 feb 23 kl. 20:42

Air India kjøper 470 nye fly

Flyselskapet Air India melder at de har inngått avtale om innkjøp av 470 nye fly. 250 fly skal leveres av europeiske Airbus, mens amerikanske Boeing skal levere 220 fly. Boeing skal blant annet levere 190 fly av typen 737 MAX og 20 av typen 787 Dreamliner, mens Airbus skal levere 210 stykk A320-fly.

NRK - 21 mar 24 kl. 18:58

To fly snudde på vei til Stavanger etter bombetrussel

Både et Norwegian-fly og et Sas-fly på vei fra København til Sola måtte torsdag kveld returnere etter en bombetrussel. – Vi kan bekrefte at det gjaldt et fly fra København til Sola. Flyet har nå landet trygt på København lufthavn, sier pressevakt Silje Glorvigen i Norwegian til NRK.

NRK - 26 feb 22 kl. 21:56

Lufthansa vil ikke bruke russisk luftrom

Det tyske flyselskapet Lufthansa vil ikke fly gjennom russisk luftrom de nærmeste sju dagene på grunn av situasjonen i Ukraina. Lørdag kveld har flere av selskapets fly snudd og returnert både i og utenfor russisk luftrom. Tidligere lørdag varslet nederlandske KLM at heller ikke de vil fly gjennom russisk luftrom den kommende uken..

NRK - 27 feb 23 kl. 05:23

Opposisjonen i Belarus hevder å ha ødelagt russisk fly

Et russisk fly skal ha blitt ødelagt på en flystripe nær Belarus' hovedstad Minsk, hevder landets eksilopposisjon. – Partisaner bekreftet en vellykket spesialoperasjon for å sprenge et sjeldent russisk fly på en flyplass nær Minsk, tvitrer Franak Viacorka, en nær rådgiver av opposisjonsleder Svetlana Tikhanovskaja. To belarusere gjennomførte operasjonen ved bruk av droner, ifølge Viacorka, som la til at de to allerede har forlatt Belarus og er i trygghet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

NRK - 15 minutter siden

Stor utrykning til fengsel i Trondheim

Nødetatene rykket mandag ut til Leira fengsel i Trondheim etter røykutvikling. En mann i 60-årene er tatt med til St. Olavs hospital etter røykutvikling på Leira fengsel, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 15 minutter siden

Gutt på sparkesykkel hardt skadet etter påkjørsel i Trondheim

En 12 år gammel gutt på en elsparkesykkel er påkjørt av en bil på Singsaker i Trondheim. Gutten er hardt skadet. Gutten kjørte sammen med familien sin på elsparkesykkel da han ble påkjørt.

NRK - 1 time siden

Hund begjært avlivet etter å ha bitt 6-åring

Politiet har begjært avlivning av Rottweileren som angrep og beit en 6-åring i Ringsaker i Innladet. Eier har samtykket til avlivning. Hunden har blitt ivaretatt på kennel etter at den angrep 6-åringen, og avlivning vil skje i løpet av uka.

NRK - 45 minutter siden

TV2: Soldat dømt for voldtekt på kaserne

En ung mann er dømt til fengsel i to år og ti måneder for voldtekt og ulovlig fotografering av medsoldater. Det skriver TV2 mandag..

NRK - 1 time siden

Skjerper sikkerheten ved Republikanernes landsmøte

Etter hendelsen hvor presidentkandidat Donald Trump ble skutt i øret og en mann mistet livet melder Secret Service mandag at de øker sikkerheten ved Republikanernes landsmøte. Landsmøtet starter mandag og Trump forventes å tale i løpet av møtet..

NRK - 1 time siden

Levninger funnet i søk etter britisk tenåring

En britisk tenåring har vært savnet siden 17. juni på ferieøya Tenerife. Mandag melder lokalt politi at de har funnet levninger av en person i området tenåringen ble savnet.

NRK - 1 time siden

Kvinne funnet død etter leteaksjon i Færder

En kvinne er funnet død etter at hun tidligere mandag ble meldt savnet fra en båt i Færder kommune. Politiet opplyser at kvinnen er funnet død og at de pårørende er varslet. Det var en mann som meldte kvinnen savnet tidligere mandag.

NRK - 2 timer siden

Medier: Wiz Khalifa arrestert i Romania

Rapperen Wiz Khalifa har blitt pågrepet i Romania, siktet for besittelse av cannabis. Det melder flere medier, deriblant Deadline og USA Today. Pågripelsen skjedde etter at han røyket cannabis mens han opptrådte på festivalen Beach Please!

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina vil bli invitert inn i Nato etter krigen er over

President Volodomyr Zelenskyj sier mandag at Ukraina vil bli invitert inn i Nato så snart krigen tar slutt, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com