Dagbladet > Nyheter

Saturday, 23 September, 12:46

Dagbladet - 25 sep 22 kl. 13:16

Russisk avis: Stenger grensene

Det uavhengige russiske nettstedet Meduza melder at myndighetene i Russland vil stenge grensene for menn i tjenestedyktig alder..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Meduza, Russland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russisk, avis, Stenger, grensene
NRK - 25 maj 23 kl. 08:30

Kommuner bryter grensene for fint og grovt svevestøv

Ringsaker, Bærum, Drammen, Lørenskog og Oslo bryter de nye grensene for fint og grovt svevestøv, viser en ny rapport fra Miljødirektoratet. I 2022 senket regjeringen grensene for hvor mye svevestøv som er tillatt i utendørsluften. Høye nivåer av svevestøv er blant annet en av miljøårsakene for tidlig død.

Klartale - 11 maj 22 kl. 09:33

Haaland er klar for Manchester City

Det har lenge vært snakk om hvilken klubb Erling Braut Haaland skal til. Haaland er norsk og spiller fotball. Tirsdag fikk vi svaret.

NRK - 01 aug 22 kl. 04:40

New Zealand åpner grensene etter pandemien

Mandag åpnet New Zealand grensene for besøkende fra hele verden, for første gang siden koronapandemien stengte ned grensene i 2020. De fleste besøkende som ankommer New Zealand må fortsatt være vaksinert mot koronaviruset. De må også ta koronatester ved ankomst, men det er ingen krav om karantene, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 21 maj 22 kl. 03:47

Italia og Tyskland får kjøpe russisk gass

Italia og Tyskland gir grønt lys for at russisk gass kan kjøpes uten å bryte sanksjonene, så lenge betalingene skjer i russisk valuta, ifølge Reuters. To kilder sier til nyhetsbyrået Reuters at tyske gassimportører har fått beskjed fra Berlin om at de kan åpne kontoer i russiske rubler for å betale for russisk gass, uten å bryte de økonomiske sanksjonene mot Russland. Kildene sier at Tyskland, som er den største importøren av russisk gass i Europa, har konkludert med dette etter nære konsultasjoner med EU.

NRK - 26 jun 22 kl. 10:05

G7-land vil boikotte russisk gull

USA har innført forbud mot kjøp av russisk gull, og det samme gjør de øvrige G7-landene, opplyser president Joe Biden. – USA har påført Putin kostnader som savner sidestykke ved å nekte ham de inntekter han behøver for å finansiere krigen sin i Ukraina, tvitrer Biden. – G7 vil kunngjøre at vi vil forby import av russisk gull, som er en betydelig eksportvare som innbringer titall milliarder dollar til Russland, skriver han.

NRK - 02 sep 22 kl. 15:27

G7-landene vil ha pristak på russisk olje

G7-landene vil ha pristak på russisk olje, men det er foreløpig uklart om og hvordan dette vil bli innført. I en erklæring heter det at G7-landene har «en felles politisk intensjon» om å implementere «et omfattende forbud mot tjenester som muliggjør maritim transport av russisk råolje og petroleumsprodukter globalt». – Levering av slike tjenester ville bare være tillatt dersom oljen og petroleumsproduktene kjøpes til under en pris (et pristak) som er bestemt av den brede koalisjonen av land som slutter seg til og implementerer pristaket, heter det.

NRK - 06 sep 22 kl. 04:05

Russland setter folkeavstemning i Kherson «på vent»

Myndighetene i russisk-okkuperte områder sør i Ukraina sier at en varslet folkeavstemning om russisk annektering er satt på vent. Kherson og store deler av Zaporizjzja-regionen har siden begynnelsen av den russiske invasjonen vært under russisk kontroll. Innbyggerne er blitt tvunget til å bruke rubler, og områdene fungerer nå som en del av russisk økonomi.

NRK - 16 sep 22 kl. 03:12

Stenger ambassader i Haiti

Flere land sier de midlertidig stenger sine ambassader i Haitis hovedstad Port-au-Prince på grunn av uro og opptøyer der som følge av økte drivstoffpriser. Ambassaden til Den dominikanske republikk, som sammen med Haiti utgjør øya Hispaniola, melder at de stenger «dørene for offentligheten inntil videre» på grunn av forverringen av sikkerhetssituasjonen. Også ambassadene til Canada, Mexico og Spania har denne uka meldt at de midlertidig stenger dørene.

Klartale - 26 sep 22 kl. 08:50

Russisk spesialpoliti hevder mange russere har rømt landet

Forrige uke krevde Vladimir Putin mobilisering. Putin er Russlands president. Det betyr at vanlige folk innenfor en viss alder også blir nødt til å være med i militæret.

Klartale - 25 nov 22 kl. 07:00

Flere land øker sikkerheten ved grensene

Berlinmuren strakte seg over 155 kilometer. Muren skilte Øst- og Vest-Berlin. Det endret seg i 1989.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Unormal varme i vente

De fleste vil oppleve både sol og regn kommende uke, men sønnavind bærer bud om gode temperaturer flere steder. Nordvestlandet kan tirsdag få pene 22 grader og sol..

Dagbladet - 2 timer siden

Pågrepet igjen

Den tidligere Wagner-soldaten Andrej Medvedev er pågrepet av norsk politi - denne gangen mens han skal ha forsøkt å komme seg hjem til Russland..

Dagbladet - 2 timer siden

Forsvarstopper skal være drept

Russiske generaler skal være blant de skadde og drepte etter det ukrainske rakettangrepet på Krim-halvøya..

Dagbladet - 3 timer siden

Endre (27) har hjernekreft: - Ikke redd for døden

Falt om midt i fotballkampen..

Dagbladet - 4 timer siden

Vekker oppsikt i utlandet

Både Erna Solberg og Anniken Huitfeldts ansikter er å finne på utenlandske nettaviser..

Dagbladet - 4 timer siden

Slukte Burger King

Flere er skadd etter at et enormt synkehull oppsto på E6 nord for Göteborg..

Dagbladet - 4 timer siden

Enormt synkehull på E6

Flere er skadd etter et enormt synkehull oppsto nord for Göteborg..

Dagbladet - 9 timer siden

- Putin må være rasende

De siste ukene har Ukraina angrepet den russiske Svartehavsflåten og Krim-halvøya. Fredag smalt det igjen. - Spektakulært, skriver tidligere statsminister i Sverige, Carl Bildt..

Dagbladet - 10 timer siden

Isen smelter fra undersida

Varmere vann fører til utfordringer for isen i Antarktis. Det viser en ny rapport fra norske forskere..

Dagbladet - 14 timer siden

- Det er en løsning: Stopp krigen

Lederen av Sikkerhetsrådet ble kraftig provosert av Russlands protester onsdag, og sablet ned Putins «spesialoperasjon» med én enkelt setning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com