Dagbladet > Nyheter

Sunday, 26 March, 16:55

Dagbladet - 15 okt 22 kl. 03:13

Russisk avis: Avslører Putins plan

Ifølge kilder til det uavhengige russiske nettstedet Meduza har Russlands president Vladimir Putin ingen planer om å avslutte krigen i Ukraina, og pønsker isteden på en avledningsmanøver for å forbedre en ny offensiv..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Meduza, Russlands, Vladimir Putin, Ukraina, Putins

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russisk, avis, Avslører, Putins, plan
NRK - 26 jun 22 kl. 10:05

G7-land vil boikotte russisk gull

USA har innført forbud mot kjøp av russisk gull, og det samme gjør de øvrige G7-landene, opplyser president Joe Biden. – USA har påført Putin kostnader som savner sidestykke ved å nekte ham de inntekter han behøver for å finansiere krigen sin i Ukraina, tvitrer Biden. – G7 vil kunngjøre at vi vil forby import av russisk gull, som er en betydelig eksportvare som innbringer titall milliarder dollar til Russland, skriver han.

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

VG - 11 dec 22 kl. 19:52

Avis: «Putins kokk» rekrutterer afrikanske fanger

Den paramilitære gruppen Wagner, eid av «Putins kokk», rekrutterer ifølge en avis fanger i Den sentralafrikanske republikk - for å sende til Ukraina..

NRK - 02 sep 22 kl. 15:27

G7-landene vil ha pristak på russisk olje

G7-landene vil ha pristak på russisk olje, men det er foreløpig uklart om og hvordan dette vil bli innført. I en erklæring heter det at G7-landene har «en felles politisk intensjon» om å implementere «et omfattende forbud mot tjenester som muliggjør maritim transport av russisk råolje og petroleumsprodukter globalt». – Levering av slike tjenester ville bare være tillatt dersom oljen og petroleumsproduktene kjøpes til under en pris (et pristak) som er bestemt av den brede koalisjonen av land som slutter seg til og implementerer pristaket, heter det.

NRK - 06 sep 22 kl. 04:05

Russland setter folkeavstemning i Kherson «på vent»

Myndighetene i russisk-okkuperte områder sør i Ukraina sier at en varslet folkeavstemning om russisk annektering er satt på vent. Kherson og store deler av Zaporizjzja-regionen har siden begynnelsen av den russiske invasjonen vært under russisk kontroll. Innbyggerne er blitt tvunget til å bruke rubler, og områdene fungerer nå som en del av russisk økonomi.

Klartale - 13 sep 22 kl. 14:44

Hva gjør Putin nå?

Den ukrainske hæren har tatt kontroll over flere områder i Ukraina. Nå har den russiske hæren fått kritikk. Russiske militærblogger har kritisert dem.

NRK - 04 aug 22 kl. 18:35

Tankskip må forlate Norge – anses som russisk

Norske myndigheter mener tankskipet Dumankaya, som ligger til kai ved Slagentangen i Tønsberg, er russisk, selv om det seiler under tyrkisk flagg. Nå er skipet bortvist fra Slagentangen og må forlate landet, skriver VG. Sanksjonene mot Russland etter invasjonen av Ukraina innebærer at russiske fartøy ikke får lov til å legge til kai ved norske havner.

Klartale - 27 sep 22 kl. 07:00

Krigen i Ukraina kan gå mot en ny fase

Det er folkeavstemning i flere ukrainske fylker. De er alle okkupert av Russland. Det er Donetsk, Kherson, Luhansk og Zaporizjzja.

Klartale - 26 sep 22 kl. 08:50

Russisk spesialpoliti hevder mange russere har rømt landet

Forrige uke krevde Vladimir Putin mobilisering. Putin er Russlands president. Det betyr at vanlige folk innenfor en viss alder også blir nødt til å være med i militæret.

NRK - 06 jun 22 kl. 11:50

Russisk avis: Russland vil tillate korntransport fra havnen i Odesa

Den russiske regjeringen vil inngå avtale som frakter korn fra Odesa, melder en russisk avis. Dermed letter de på blokaden som har utløst frykt for hungersnød. Russlands svartehavsflåte har i praksis blokkert kommersiell skipsfart ved ukrainske havner.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

- Kommer tilbake som helter

Mange er dømt for forhold som tyveri, voldtekt eller drap. Nå kommer kriminelle soldater som Wagner-gruppa rekrutterte fra fengsler tilbake til Russland som frie menn etter å ha kriget et halvt år i Ukraina..

Dagbladet - 4 timer siden

Tidsforvirring i Libanon

Libanesere våknet søndag opp i to ulike tidssoner, midt i en eskalerende strid mellom politiske og religiøse myndigheter om å forlenge vintertida med én måned..

Dagbladet - 5 timer siden

Sofies vei ut

Sofie (24) skulle egentlig på juleball, men ble innlagt på en psykiatrisk avdeling isteden. Nå vil hun advare andre..

Dagbladet - 6 timer siden

Sønnen (4) «kastet» av stolheis: - Forferdelig

Skidagen forrige søndag ble et mareritt for familien på tre..

Dagbladet - 14 timer siden

Tilbake i manesjen: - Desperat

USAs tidligere president, Donald Trump, kan bli tiltalt i løpet av kort tid. På sitt første folkemøte i presidentvalget i 2024 forsøker han igjen å minne verden på hvordan han fikk tilhengerne sine til å gå til et dødelig angrep 6. januar.

Dagbladet - 18 timer siden

- Forfulgt av «tings iboende faenskap»

Han trodde braket var en konteiner som ble tømt. Da Andre Passero gikk ut for å se, hadde uhellet vært ute. Igjen..

Dagbladet - 20 timer siden

Flytter atomvåpen til Belarus: - Klar eskalering

Vladimir Putin skylder på britene når han begrunner hvorfor Russland nå vil utplassere atomvåpen i nabolandet Belarus: - Putin eskalerer unødvendig mye, sier norsk ekspert..

Dagbladet - Igår: 15:13

Nektet behandling - tvinges til å snu

Øystein Foss Langeland (35) ble nektet behandling hos DPS i Kristiansand fordi han var åpen om sitt cannabisbruk. Nå har Statsforvalteren sagt det siste ordet i saken..

Dagbladet - Igår: 13:20

Kraftige stormer herjer i USA

Minst 21 personer er omkommet etter de kraftige stormene som raste over delstatene Mississippi fredag kveld. En småby skal være jevnet med jorda..

Dagbladet - Igår: 11:33

- Lov å klage

Søndag setter kulda inn, og slik vil det holde seg i all prognose-overskuelig framtid. Det betyr at heller ikke påska ser ut til å bli særlig varm..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com