VG > Økonomi

Tuesday, 28 November, 11:32

VG - 28 sep 23 kl. 09:13

Russisk OL-sjef ut mot Asialekene-nekt: – Uakseptabelt

Stanislav Pozdnyakov er svært misfornøyd med at avgjørelsen om å la et antall russiske og belarusiske utøvere konkurrere i Asialekene ble omgjort..
Les mer på VG


Les mer om:
Pozdnyakov, Asialekene, OL

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russisk, OL-sjefut mot , Asialekene-nekt, Uakseptabelt
NRK - 21 nov 23 kl. 09:22

Utenriksministeren om angrep mot skoler og sykehus i Gaza: – Helt uakseptabelt

Utenriksminister Espen Barth Eide (Ap) sier angrep på skoler og sykehus i Gaza er uakseptabelt. Han understreker at partene i konflikten plikter å beskytte sivile. Han viser til at to UNRWA-skoler i Gaza blitt rammet av israelske bomber i løpet av et døgn.

NRK - 20 jul 23 kl. 15:39

USA fordømmer Iraks manglende beskyttelse av Sveriges ambassade

USA fordømmer Irak manglende innsats for å beskytte Sveriges ambassade som ble stormet natt til torsdag. Uakseptabelt, sier de om hendelsen. – Det er uakseptabelt at irakiske sikkerhetsstyrker ikke handlet for å forhindre demonstranter å storme den svenske ambassaden for andre gang, sier utenriksdepartementets talsperson Matthew Miller.

NRK - 02 aug 23 kl. 06:44

Byrdslederen ut mot Norway Cup-vold: Uakseptabelt

Raymond Johansen (Ap) kaller masseslagsmlet p Norway Cup uakseptabelt og sier politiet skal sl hardt ned p slikt. Det ble brukt hammer og slagjern da 4050 ungdommer barket sammen p Ekebergsletta tirsdag. To ble skadd.

NRK - 02 sep 23 kl. 21:35

Støre reagerer på bråket i Bergen

Lørdag var deler av Bergen sentrum sperret på grunn av demonstrasjoner mot en eritreisk fest. – Dette er helt uakseptabelt. I dag har vi sett vold og konfrontasjon i Bergen mellom eritreere på grunn av situasjonen i Eritrea.

NRK - 03 sep 23 kl. 12:00

Støre til TV 2: – Helt uakseptabelt

Etter lørdagens opptøyer i Bergen, hvor et massivt oppbud av væpnet politi må ta kontroll på demonstranter, har statsminister Jonas Gahr Støre uttalt seg til TV 2 om hendelsen. – Det skaper utrygghet for folk i Bergen. Det er også å ta ut en strid i annen del av verden, og inn i en norsk bygate med vold mellom grupper og mot politiet.

Klartale - 04 sep 23 kl. 07:37

Derfor var det bråk i Bergen i helgen

Lørdag 2. september markerte eritreere. Landet ble frigjort fra Etiopia for 30 år siden.

NRK - 13 okt 23 kl. 15:26

Tyrkia: Krav om Gaza-evakuering totalt uakseptabelt

Israels krav om at hele befolkningen i det nordlige Gaza skal flytte sørover innen 24 timer, er totalt uakseptabelt, mener Tyrkia. – Å tvinge 2,5 millioner mennesker i Gaza, som allerede har vært utsatt for vilkårlig bombing i flere dager og er uten strøm, vann og mat, til å flytte innenfor et ekstremt begrenset område er umenneskelig og et klart brudd på folkeretten, sier det tyrkiske utenriksdepartementet. – Vi forventer at Israel straks omgjør denne grove feilen og umiddelbart stanser sine nådeløse handlinger mot sivile i Gaza, heter det i departementets pressemelding.

NRK - 20 okt 23 kl. 12:47

Kreml: Uakseptabelt å sammenligne Putin med Hamas

I ein utsegn fredag sa Kreml at det å samanlikna Vladimir Putin med Hamas, slik USA sin president Joe Biden har gjort, er uakseptabelt. Kreml-talsmann Dmitrij Peskov sa til journalistar at me geopolitisk no er inne i ein periode som kan vera farleg, og at trugselen mot russiske borgarar vil veksa som fylgje av Israel sin bakkeoperasjon for å prøva å fjerna Hamas frå Gaza. Peskov nekta å svara på kven som skulle vera Russland sin representant under eit fredstoppmøte som skal finna stad i Kairo på laurdag, og viste spørsmålet til utanriksdepartementet..

NRK - 15 nov 23 kl. 16:11

Russland: – Ukrainsk NATO-medlemskap er uakseptabelt

Russlands utenriksdepartement sier i en uttalelse at ukrainsk NATO-medlemskap, uansett form, er uakseptabelt for Russland. Det sier Maria Zakharova, talskvinne for det russiske utenriksdepartementet. Anders Fogh Rasmussen, tidligere generalsekretær i NATO, har fremmet et forslag om at Ukraina skal slutte seg til militæralliansenmen, men uten territoriene i dag kontrollert av Russland, ifølge The Guardian..

NRK - 5 timer siden

Brannbomber mot jødiske institusjoner i Canada

På nytt har jødiske institusjoner i Canada blitt angrepet med brannbomber. Denne gang er det et samfunnssenter i Montreal som er blitt angrepet. En brannbombe ble kastet gjennom vinduet på hoveddøren til et jødisk samfunnssenter i Montreal natt til mandag og eksploderte inne i gangen, der det tok fyr i et teppe.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Irsk avis: Conor McGregor etterforskes av politiet i Irland

MMA-stjernen Conor McGregor (35) etterforskes av politiet for oppfordring til hat, det melder the Irish Mirror..

VG - 1 time siden

NRK tar kritikk for Gjert-uttalelser: – Vi gikk for langt

I oktober måtte NRK beklage NRK-kommentator Jan Petter Saltvedts uttalelser om Gjert Ingebrigtsen. Tirsdag ble saken behandlet i Kringkastingsrådet..

VG - 2 timer siden

Følg NFL-sesongen 2023/24 på VG

Her får du alt fra NFL-sesongen 2023/24, som du ser direkte med abonnement på VG+ Sport..

VG - 2 timer siden

Følg NBA-sesongen 2023/24 på VG

Her får du alt fra NBA-sesongen 2023/24, som du ser direkte med abonnement på VG+ Sport..

VG - 2 timer siden

Rune Almenning Jarstein legger opp

Det bekrefter han selv på Instagram..

VG - 2 timer siden

Flere pågrepet etter Hydro-angrepet

I det krigsherjede landet har ukrainsk cyberpoliti sparket inn dører over hele Kyiv på jakt etter hackere. Identitetene deres stammer fra en fem år lang norskledet politietterforskning..

VG - 2 timer siden

LeBron James med ny NBA-rekord i sviende tap: – Betyr ikke mye for meg

Los Angeles Lakers' kamp mot Philadelphia 76ers bød på både et topp- og bunnpunkt for superstjernen LeBron James. Han satte minuttrekord i NBA, men gikk på sitt største tap..

VG - 3 timer siden

Matthew Perrys familie med uttalelse: - Vi må hedre hans minne

Familien til den avdøde «Friends»-stjernen oppfordrer folk til å hjelpe de rundt seg..

VG - 3 timer siden

Nottingham Forest etterforsker påstander om homofobiske tilrop mot Brighton-spillere

Nottingham Forest har involvert politiet i jakten på de skyldige etter angivelige homofobiske tilrop mot Brighton-spillere i helgens Premier League-duell..

VG - 9 timer siden

Ukraina-topp om Russlands støttespillere: – Ondskapens akse

En ukrainsk general mener at Russland får hjelp av «ondskapens akse» og er bekymret for at Ukraina skal få mindre militær støtte fra Vesten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com