NRK > Nyheter

Saturday, 27 November, 23:55

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vladimir Putin, Aleksandr Lukasjenko, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russerne, diskuterer, migrant-krise
VG - 27 sep 21 kl. 15:44

Agenten: Sagosen diskuterer ny kontrakt med Kiel

Sander Sagosen har kontrakt med THW Kiel frem til 2023. Det er ingen selvfølge at han vender hjem til Kolstad om to år. Sagosens agent opplyser at han allerede diskuterer forlengelse med sin tyske klubb..

NRK - 01 sep 21 kl. 20:47

Norge med ny Qatar-markering

Det norske landsalget markerte nok en gang mot menneskerettighetsbrudd i Qatar før VM-kvalifiseringskampen mot Nederland onsdag kveld. Landslaget droppet t-skjorter som de har brukt de siste kampene, men hadde isteden med et stort banner som de viste frem da de offisielle lagbildene skulle tas rett før kampstart. På banneret stod det «Fair play for migrant workers- Human rghts on and off the pitch.

NRK - 05 sep 21 kl. 22:23

Stanset migrant-karavane i Mexico

Politiet i Mexico brøt søndag opp et følge på om lag 400 migranter fra hovedsakelig Mellom-Amerika som var på vei mot grensen til USA. Dette var det fjerde gruppen med migranter som er stanset på en uke..

Aftenposten - 25 sep 21 kl. 09:49

For en uke siden var det 15.000 mennesker her. Nå er migrant-leiren på USA-grensen tom.

Ingen migranter var fredag igjen i leiren på grensen mellom Texas og Mexico, der 15..

NRK - 02 nov 21 kl. 12:23

Migrant funnet død på grensen

En irakisk mann ble funnet død på grensa mellom Polen og Hviterussland mandag. Det er det tiende dødsfallet på grensa siden sommeren. Ifølge hviterussiske grensevakter døde mannen på polsk side etter å ha kommet fra Hviterussland.

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 19:24

Meldinger om skyting ved grensa

Migrant-kaos på grensa mellom Hviterussland og Polen..

Dagbladet - 30 jul 21 kl. 13:35

Arabisk fyrtårn i alvorlig krise

Helsekrise har utløst full politisk krise i Tunisia, skriver Einar Hagvaag..

E24 - 09 aug 21 kl. 06:04

Økonomisk krise tvinger cubanere på flukt

Igjen flykter cubanere de drøyt 160 kilometerne over Florida-stredet til USA. Økonomisk krise drevet av pandemien driver dem til å foreta den farlige reisen..

NRK - 21 aug 21 kl. 09:21

Stordalen venter milliardtap i 2021

Petter Stordalen anslår at Nordic Choice vil ha tapt opp mot fire milliarder kroner ved pandemiens slutt. Nå skriver han bok om krisen, skriver E24. – Jeg er elendig til å skrive, så jeg har en ghostwriter som er veldig god.

Aftenposten - 04 sep 21 kl. 11:58

Hvilken krise får han i hodet?

Glem valgløftene. Noe av det viktigste blir å styre landet gjennom neste krise..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt