NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 09:02

NRK - 30 apr 22 kl. 09:18

Russer kan ha falle i vatn i Finnmark

Politiet i Finnmark fekk i natt melding om at ein person kan ha falle i vatnet ved demninga på Hestefoss i Pasvik. Russiske styresmakter har ikkje bedt om bistand frå norsk redningstjeneste, ifølge politiet som undersøkjer saka på norsk side av grensa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Hestefoss, Pasvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russerkan ha , fallei , vatni , Finnmark
Klartale - 23 maj 22 kl. 12:45

Russisk soldat dømt til livstid for å ha drept en sivil mann

Vadim Sjisjimarin er 21 år gammel. Han er en soldat fra Russland. Han er første russer som er dømt for krigsforbrytelser som følge av Ukraina-krigen.

NRK - 13 feb 22 kl. 12:53

Farevarsel for snøfokk i Salten, Saltfjellet, Lofoten og Finnmark

Meteorologene har sendt ut farevarsel for snøfokk på Saltfjellet, i Salten og Lofoten fra søndag. Det er også sendt ut varsel for Finnmark fra mandag. Fra søndag ettermiddag til mandag morgen ventes det i Lofoten lokalt snøfokk i forbindelse med nordvest kuling og snøbyger, skriver Yr på sine nettsider.

NRK - 13 okt 21 kl. 13:15

Meir vatn i vassmagasina

Ved utgangen av veke 40 var fyllingsgrada i norske magasin 66,4 prosent. Gjennom veka steig magasinfyllinga med 1,6 prosenteiningar, skriv Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) i ein ny rapport. Det er likevel mindre vatn enn det som er vanleg for denne tida.

NRK - 14 okt 21 kl. 18:35

Meldt om mykje vatn på vegen

Statens vegvesen melder om svært mykje vatn på vegane fleire stadar i Kristiansund og Hustadvika. I Kristiansund er det spesielt i området Melkvikan og Nordlandet. Det er stengd på Rv 70 både ved Melkvika og i rundkøyringa ved Bjørnahaugen.

NRK - 28 okt 21 kl. 12:24

Kloppen forlater TV 2

Programleder Solveig Kloppen (50) har forlatt TV 2 til fordel for Discovery. Hun har jobbet i 17 år hos TV 2. Det var TV 2 som først omtalte saken.

NRK - 21 feb 22 kl. 13:35

1 million manglar vatn i Ukraina

1 million menneske aust i Ukraina manglar tilgang på vatn, opplyser Røde Kors. Dei fryktar full stopp i grunnleggande tenester dersom situasjonen blir forverra. To vassanlegg i Donetsk-regionen er sett ut av drift på grunn av konflikten mellom separatistar og ukrainske regjeringsstyrkar.

NRK - 27 maj 22 kl. 08:29

Må fortsette å spare vatn

Trass i regn dei siste dagane, må folk i Oslo fortsette å spare på vantet. – Det må kome jamt med regn over lengre tid, seier Frode Hult, seksjonsleiar i Vann og Avløpsetaten til NRK. Regn og sparetiltak har likevel hjelpt.

E24 - 03 mar 22 kl. 07:23

Den vanlige russer merker krigen på lommeboka

Vestlige sanksjoner mot Russland har ført til at rubelen har stupt. Konsekvensen for den vanlige russer blir høyere priser og vanskeligere kår..

Aftenposten - 03 mar 22 kl. 07:23

Den vanlige russer merker krigen på lommeboka

Vestlige sanksjoner mot Russland har ført til at rubelen har stupt. Konsekvensen for den vanlige russer blir høyere….

NRK - 01 maj 22 kl. 03:58

Minst fem russiske millionærer funnet døde

Minst fem russiske forretningsmenn er døde etter tilsynelatende å ha tatt sitt eget liv siden januar, skriver CNN. Tre av dem skal ha tatt livet av familiene sine før de tok sine egne liv. Fire av de døde har forbindelse til det statlige russiske gasselskapet Gazprom.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 30 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 45 minutter siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 1 time siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 1 time siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 1 time siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 3 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com