NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:50

NRK - 15 sep 21 kl. 12:50

Rune Gerhardsen bisettes i dag

Tidligere byrådsleder i Oslo og framtredende Ap-politiker Rune Gerhardsen bisettes i dag. Seremonien finner sted i Samfunnssalen på Arbeidersamfunnets plass..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Ap, Rune Gerhardsen, Samfunnssalen, Arbeidersamfunnets, Gerhardsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rune, Gerhardsen, bisettesi , dag
Klartale - 02 jun 22 kl. 09:55

Rune beskylder Ruud for å juble for mye

Casper Ruud spiller tennis. Nå har han kommet seg til semifinalen i Roland-Garros. Det har han aldri klart tidligere.

Klartale - 15 nov 23 kl. 10:44

Hva kan du om historien fra TV-serien «Makta»?

Mange ser TV-serien «Makta». Rundt 840.000 personer har sett første episode av serien som handler om Gro Harlem Brundtland.

VG - 15 sep 21 kl. 12:58

Rune Gerhardsen bisettes

Tidligere byrådsleder i Oslo Rune Gerhardsen bisettes onsdag: – Levende, forankret og utfordrende, sier Jonas Gahr Støre om den avdøde Ap-kjempen..

VG - 15 sep 21 kl. 12:58

Rune Gerhardsen bisettes: - Var en som utfordret

Tidligere byrådsleder i Oslo Rune Gerhardsen bisettes onsdag: – Levende, forankret og utfordrende, sier Jonas Gahr Støre om den avdøde Ap-kjempen..

NRK - 04 sep 21 kl. 14:00

Rune Gerhardsen er død

Tidligere byrådsleder i Oslo og framtredende Ap-politiker Rune Gerhardsen døde lørdag, opplyser familien til NTB. Han ble 75 år gammel. Gerhardsen fortalte i 2019 offentligheten at han hadde fått diagnosen Alzheimers sykdom..

NRK - 26 feb 23 kl. 10:55

Oslos utdanningsdirektør vil ha strengere russeregler

Oslos utdanningsdirektør Marte Gerhardsen ber regjeringa regulere russefeiringa. Det kommer fram i en høringsuttalelse fra utdanningsetaten til Kunnskapsdepartementet, som VårtOslo gjengir. Blant annet bør det slås hardere ned på kommersielle aktører som tjener godt på russen, mener Gerhardsen.

Klartale - 11 aug 23 kl. 13:30

Vil flytte russetiden til etter eksamen

Oslo kommune har gjort en undersøkelse om russefeiring. 1.900 elever og rektorer har svart.

VG - 28 apr 23 kl. 10:17

Hva ville Gerhardsen sagt?

«Hva ville Gerhardsen sagt?» er et spørsmål som har opptatt flere i partiet Rødt de siste årene. Jeg føler meg ganske trygg på hva Gerhardsen ville tenkt om partiet Rødt: Han ville ikke vært imponert..

VG - 04 sep 21 kl. 14:03

Rune Gerhardsen er død

Tidligere byrådsleder i Oslo og framtredende Ap-politiker Rune Gerhardsen døde lørdag..

Aftenposten - 04 sep 21 kl. 14:24

Rune Gerhardsen var «sin fars sønn» hele livet. Men han ble i høyeste grad en politiker som satte sine egne spor.

Rune Gerhardsen var landsfaderens sønn hele livet. Men han ble i høyeste grad en politiker som satte sine egne spor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

AFP: Israel trekker forhandlere ut fra Qatar etter ingen fremgang

Israelsk etterretning har vært i samtaler med qatarske meklere for å opprette en ny våpenhvile mellom Israel og Hamas. Nå skal statsminister Benjamin Netanyahu ha beordret Mossad-sjef David Barnea og hans team til å returnere fra Qatar på grunn av en «blindvei» i forhandlingene som fant sted i Doha lørdag, opplyser statsministerens kontor, ifølge The Jerusalem Post og AFP. Israel er angivelig åpen for å vurdere flere fremtidige våpenhviler i krigen på Gazastripen for å tillate løslatelse av gisler holdt av Hamas, ifølge The Jerusalem Post.

NRK - 5 minutter siden

Sverige tar til orde for atomkraft

Mer enn 20 land klimatoppmøtet ber om en tredobling av verdens kjernekraftkapasitet som en del av arbeidet med å oppnå nullutslipp innen 2050, skriver France 24. I en erklæring signert av blant annet USA, Ghana, Sverige og Japan skriver landene at atomenergi spiller en nøkkelrolle for å nå målet om karbonnøytralitet. – Vi argumenterer ikke for noen at dette absolutt kommer til å være et omfattende alternativ til alle andre energikilder, sa den amerikanske klimautsendingen John Kerry.

NRK - 30 minutter siden

Iran: To i den iranske Revolusjonsgarden er drept av israelske angrep

Statlig media i Iran melder at to soldater i den iranske Revolusjonsgarden er drept etter et israelsk angrep i Syria. Det skriver flere nyhetsbyråer. Israel har startet hundrevis av luftangrep mot sin nordlige nabo siden Syrias borgerkrig startet i 2011.

NRK - 1 time siden

Raid mot skeive klubber i Russland

Fredag kveld stormet politiet minst fire skeive klubber i Moskva, og en badstue for homofile menn. Politiet skal ha fotograferte pass og andre identitetspapirer til de som var til stede. Noen forklarte også at de skal ha måttet kle av seg.

NRK - 1 time siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

NRK - 1 time siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 1 time siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 1 time siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 2 timer siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com