NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 05:29

NRK - 22 juli 21 kl. 03:35

Rullestolbruker angrepet i Larvik

Politiet leter etter to personer etter at en rullestolbruker skal ha blitt overfalt og utsatt for vold i Larvik natt til torsdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 03.09. Fornærmede får tilsyn av ambulanse, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Larvik, Sør, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rullestolbruker, angrepeti , Larvik
NRK - 19 mai 21 kl. 20:07

Høyeste antall smittede i Larvik

34 nye koronatilfeller er påvist i Larvik det siste døgnet. Det er det høyeste antallet siden pandemiens start. I en oppdatering klokken 17.

NRK - 09 juni 21 kl. 23:28

Avslutter regionale tiltak i Larvik

De regionale smitteverntiltakene for Larvik kommune som ble innført 22. mai, avsluttes fra og med midnatt natt til fredag. – Larvik kommune har bedt om at de regionale tiltakene avsluttes.

NRK - 21 april 21 kl. 09:57

Forsikringsselskap vann mot Larvik

Larvik kommune mistar 35 prosent av forsikringssummen etter den påsette biblioteksbrannen i 2019. Det skriv Rett24. Larvik kommune mistar 21 av dei 60 millionane i erstatning fordi tryggleiken var for dårleg.

NRK - 19 mai 21 kl. 21:42

Larvik er skuffet over omfordeling

Ordfører i Larvik, Erik Bringedal (H), er skuffet over regjeringens omfordeling av vaksinedoser, der blant annet Larvik får færre vaksinedoser første del av sommeren. – Vi synes det er en ulogisk beslutning, av to årsaker. Akkurat nå har vi en smittesituasjon som er høyere enn vi noen gang har hatt.

NRK - 21 mai 21 kl. 15:10

Strengere smittetiltak i Larvik

Som følge av smittesituasjonen har regjeringen innført regionalt tiltaksnivå B i Larvik kommune. – Larvik kommune har siden 23. april hatt lokale tiltak, men sier at dette nå ikke er nok for å begrense smitteutbruddene.

NRK - 26 juni 21 kl. 11:04

Nye funn viser at Larvik var dansk

Medan resten av landet var svensk, var Larvik dansk. Det viser nye og hemmelege dokument som for første gong har kome til Noreg frå Riksarkivet i København. Ifølge fredsavtalen frå 1814 vart det bestemt at Larvik skulle tilhøyre Danmark..

NRK - 11 mai 21 kl. 21:28

Israelsk avis: Nytt høyhus angrepet

Avisa The Times of Israel hevder at det israelske forsvaret har angrepet og ødelagt nok et høyhus på Gazastripen. Det skal være Al-Jawhara-bygningen i Gaza som er angrepet, hevder den israelske avisen. Meldingene om angrepet er ikke bekreftet.

NRK - 17 mai 21 kl. 00:45

Nyhetsbyrå krever gransking

Sjefen for nyhetsbyrået AP krever at en uavhengig etterforskning etter det israelske angrepet som lørdag la byråets Gaza-kontor i grus. Høyhuset Jala Tower huset også andre internasjonale medier, blant dem nyhetskanalen Al Jazeera. Israel hevder Hamas holdt til der.

NRK - 05 juli 21 kl. 11:20

Hackerne kom seg inn via IT-selskap

Løsepengevirus-angrepet som har rammet blant annet svenske Coop skjedde via tjenesteleverandører innen it-drift. Blant annet ble et svensk datterselskap av norske Visma rammet, Visma EssCom. Visma opplyser til NRK at ingen norske kunder er rammet av angrepet gjort via programvaren Kaseya.

NRK - 11 juli 21 kl. 02:10

Turist angrepet med kniv i Paris

En spansk turist ble lørdag angrepet med kniv midt i Paris. Angrepet fant sted ved rådhuset Hotel de Ville, ifølge TV-stasjonen BFMTV. Turisten fikk skader i halsen, men tilstanden er ikke livstruende.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 15 minutter siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 15 minutter siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 30 minutter siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 30 minutter siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 2 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.

NRK - 2 timer siden

USA donerer bort pfizer-vaksiner

Pfizer skal på oppdrag fra USAs regjering produsere 500 millioner doser av sin koronavaksine. Dosene skal doneres til andre land. Oppdraget har en pris på rundt 3,5 milliarder dollar, tilsvarende drøyt 30 milliarder kroner.

NRK - 2 timer siden

Filip ute - Jakob videre

Jakob Ingebrigtsen tok seg kontrollert til OL-semifinale i Tokyo på 1500 meter tirsdag. Filip Ingebrigtsen løp et svakt heat og ble slått ut på tid. Filip Ingebrigtsen løp i det første av tre kvalifiseringsheat og ble bare nummer ti..

NRK - 3 timer siden

Filip fikk trøbbel

Filip Ingebrigtsen løp i det aller første kvalifiseringsheatet på 1500 meter natt til tirsdag, og fikk det svært tøft. Han ble til slutt nummer 10 i heatet, og må nå vente på om han mirakuløst greier å gå videre på tid når alle heatene er ferdigløpt. Favoritten Timothy Cheruiyot løp i samme heat, og vant.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt