VG > Økonomi

Thursday, 21 October, 17:41

VG - 17 sep 21 kl. 14:56

Ropstads skattegrep: Økokrim i kontakt med Skatteetaten

Økokrim har kontaktet Skatteetaten etter at det fredag ble kjent at KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad gjorde et skattegrep som sparte ham 175.000 kroner i 2020..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Skatteetaten, KrF, Kjell Ingolf Ropstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ropstads, skattegrep, Økokrimi , kontaktmed , Skatteetaten
VG - 17 sep 21 kl. 14:56

Økokrim i kontakt med Skatteetaten om Ropstad

Økokrim har kontaktet Skatteetaten etter at det fredag ble kjent at KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad gjorde et skattegrep som sparte ham 175.000 kroner i 2020..

Aftenposten - 17 sep 21 kl. 14:43

Solberg vil ikke svare på hva Ropstads skattegrep gjør med tilliten til politikerne

– Det er ikke noe godt signal at man eventuelt har gått inn i gråsone, sier statsminister Erna Solberg om statsråd Kjell….

VG - 06 sep 21 kl. 18:39

Ropstads dårlige skjønn

Avsløringene rundt KrF-leder Kjell Ingolf Ropstads boligforhold kommer på verst tenkelig tidspunkt. For Ropstad selv. Og for statsminister Erna Solberg..

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 07:00

Ropstads gutteromshistorie er mer lattervekkende enn dette

Ropstads gutteromshistorie er mer lattervekkende enn denne harselerende romanen..

NRK - 12 sep 21 kl. 17:35

Ropstad vil ta skattegrep

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad vil nå ta kontakt med Skatteetaten, melder Aftenposten. Nylig skrev avisen at Ropstad ikke hadde meldt flytting fra gutterommet i Agder, og fikk dermed bo gratis i pendlerbolig i Oslo fra 2009 til 2020. Han betalte ikke skatt av fordelen..

NRK - 24 jun 21 kl. 10:39

Stendi sier de varslet Økokrim

I en pressemelding skriver omsorgsleverandøren Stendi at det var de som varlset Økokrim, etter å ha avdekket kritikkverdige forhold selv. Forholdene tiltalen omfatter gjelder daværende Aleris Omsorg, før Ambea tok over som eier og selskapet skiftet navn til Stendi, heter det i meldingen. Stendi skriver at leverandørforholdet tiltalen dreier seg om i dag er avsluttet.

NRK - 14 jul 21 kl. 15:34

Økokrim: Mer bedrageri under korona

Koronapandemien har trolig vært en katalysator for bedragerier mot privatpersoner, og slike bedragerier vil bli et større problem framover, ifølge Økokrim. Årsaken er at digitaliseringen av samfunnet skjøt fart under pandemien. Det slås fast i en rapport fra Økokrim om bedragerier..

E24 - 17 sep 21 kl. 14:56

Økokrim har kontaktet Skatteetaten om Ropstad-saken

Økokrim har kontakt med Skatteetaten i forbindelse med boligsaken til KrF-leder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad..

NRK - 05 sep 21 kl. 18:23

Signaliserer støtte til oljeskatt

Arbeiderpartiet støtter regjeringens forslag om en kontantstrømskatt på norsk sokkel, men ber om tid til å studere detaljene. – En omlegging av petroleumsskatten har ligget i kortene, sier Jonas Gahr Støre. Støre gjør det klart at Ap kommer til å støtte hovedgrepet i pakken, nemlig at sektoren skal gå over til en kontantstrømskatt.

E24 - 11 sep 21 kl. 15:44

Norge kan tjene milliarder på internasjonalt skattegrep

Når alle selskap må betale minst 15 prosent selskapsskatt, kan Norge ende med flere milliarder i ekstra inntekt, viser nye beregninger..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Fårikål er godt, rett og slett

Fårikål er en velstemt symfoni av smaker, og skal ikke «jazzes» opp..

VG - 45 minutter siden

Mener psykisk syke får for lite hjelp: – Politikerne setter oss i spagaten

Norsk psykiatrisk forening deler politiets bekymring om alvorlig psykisk syke. De frykter dagens lovverk fører til at syke må bli sykere før de får hjelp..

VG - 1 time siden

Skistriden løst: Så glatt at det er frekt

(ULLEVAAL STADION) Elendig ledelse i Bråthen-saken har påført skisporten dype sår. Hvis det ikke hadde vært for smerten, hadde forsøket på å glatte over det hele fremstått småkomisk..

VG - 2 timer siden

Færre unge menn stemte ved valget

Valgets store tapere er unge menn. Ferske tall viser at kjønnsforskjellen er aller størst hos unge mellom 18-24 år, der langt flere kvinner enn menn brukte stemmeretten..

VG - 6 timer siden

Kilder til VG: Bråthen-saken er løst

Et «gammelt» forslag til løsning skal ligge på bordet for å løse den opprivende konflikten mellom ledelsen i Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen (52). Nå skal partene være enige om å gå for nettopp denne løsningen..

VG - 4 timer siden

Ny undersøkelse: Verstappen mest populær blant Formel 1-fansen

Red Bull-sjefen sier at Max Verstappen (24) ble skuffet over påstandene om at han tok en kalkulert beslutning da han krasjet med Lewis Hamilton (36) på Monza. Derimot kan nederlenderen glede seg over å være den mest populære føreren i Formel 1..

VG - 5 timer siden

Åpenhetens pris

Åpenhet om personlige problemer er ofte bra. Når syke og sårbare mennesker eksponeres i mediene, kan prisen likevel bli for høy..

VG - 5 timer siden

Filmanmeldelse «Nordsjøen»: Den tredje «Bølgen»

… eller den fjerde, litt etter hvordan man teller. Kanskje holder det med norske katastrofefilmer nå?.

VG - 5 timer siden

Coronasmitten stiger kraftig igjen

Mens de skandinaviske landene har fått god kontroll med coronapandemien, skyter smitten i været i mange europeiske land. Vaksineskepsis får skylden..

VG - 6 timer siden

Nato-sjefen refser atom-traktat - Norge bøyer ikke av

BRUSSEL (VG) Det har vakt oppsikt at Støre-regjeringen vil gjøre Norge til observatør i arbeidet med en traktat om atomvåpenforbud. – Ikke veien å gå, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg til VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt